geomalliv Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλη την παρέα αναφέρομαι σε αυτό μιας και δεν γνωρίζω πολλά ο ίδιος από κονσόλες. την εν λόγω κονσόλα τη χρησιμοποιώ κυρίως για podcast οπότε οι σύνδεσεις που έχω κάνει είναι εκτός απο το μικρόφωνο κλπ να έχω συνδέσει σε ένα από τα 2 stereo channels που έχει ένα καλώδιο 3.5mm σε 1/4" right left όπου το βάζω στην "πρασινη τρυπα" του pc ώστε να πάρω τον ήχο του pc μέσα στην κονσόλα (αν έχω κάποια μουσική να παίζει κλπ.) παρατηρώ ότι όταν το knob για pan/balance είναι στο 12 (στη μεση ακριβως) υπάρχει πρόβλημα μιας και βλέπω τα λαμπάκια της κονσόλας στο right να είναι εμφανώς περισσότερα από το left. σαν να πηγαίνει ο ήχος πιο πολυ εκει. στα ακουστικά δεν είναι ΤΟΟΟΣΟ εμφανές αλλά στο μάτι είναι αρκετά. το να γυρίσω το knob λιγο πιο αριστερα είναι μια λύση αλλά θεωρώ ότι δεν είναι και η ιδανική μιας και πρέπει να ξέρω αν φταίει κάτι στην κονσόλα και πρέπει να επικαλεστώ εγγύηση. πρακτικά δεν με εμποδίζει γιατί επειδή στέλνω τον ήχο της κονσόλας output μέσω usb σε άλλο pc στο πρόγραμμα που τσεκάρω είναι πλήρως balanced ανεξάρτητα από την κονσόλα. και φουλ αριστερα ή δεξιά να βάλω πχ το knob αν στέλνω τον ηχο μέσω usb ειναι πληρως ισορροπημενη η πηγη εισόδου του υπολογιστη σε μια κινέζικη παλιά που είχα μου έκανε ακριβώς το ίδιο αλλά δίνοντας βαρύτητα στο left όχι στο right.. εκει ειπα νταξει η κονσολα θα ναι. λέτε να φταίει και το καλώδιο; της vonyx ειναι δεν ειναι και κανα ποιοτικο πολυ. αλλα αν ηταν το καλωδιο δεν θα το εκανε απο το left οπως στην κινέζικη κονσολα; Λίγο που ψάχτηκα μόνος μου έμαθα ότι πολλές φορές φταίει και η κάρτα ήχου του υπολογιστή που παίρνω τον ήχο. ισχύει και αυτό; ευχαριστώ πολύ για κάθε απάντηση Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2021 από geomalliv
3DJIN Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 κακως μπλεκεις με την onboard καρτα της μητρικης ενω η κονσολα εινα απο μονη της καρτα ηχου,μονο usb.
geomalliv Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, 3DJIN είπε κακως μπλεκεις με την onboard καρτα της μητρικης ενω η κονσολα εινα απο μονη της καρτα ηχου,μονο usb. Απλώς αν χρησιμοποιήσω το usb σαν input χάνω τη δυνατότητα να επεξεργαστώ τον ήχο του pc με eq κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα