trib Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Το Surface event της Microsoft έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου. Η Microsoft ετοιμάζεται να λανσάρει το Surface Pro 8 τις επόμενες ημέρες και μια διαρροή φαίνεται να αποκάλυψε κάποια χαρακτηριστικά του. Ένας λογαριασμός στο Twitter με το ψευδώνυμο «Shadow_Leak» δημοσίευσε μία καταχώρηση του Surface Pro 8 η οποία φαίνεται να είναι εικόνα marketing υλικού από κάποια αλυσίδα καταστημάτων λιανικής, με τη φωτογραφία όμως να μην είναι η πραγματική. Ο ίδιος λογαριασμός ισχυρίζεται ότι το Surface Pro 8 θα διαθέτει μια νέα οθόνη 13 ιντσών 120Hz που θα έχει λεπτά πλαίσια ενώ η συσκευή της Microsoft θα διαθέτει και δύο θύρες Thunderbolt. Η ιστοσελίδα The Verge ανέφερε την περασμένη εβδομάδα ότι το Surface Pro 8 θα διατεθεί χωρίς θύρες USB-A για χάρη των USB-C και Thunderbolt. Αναφορά είχε κάνει και για τα 120Hz της οθόνης, οπότε με την εικόνα που διέρρευσε στο Twitter, οι προδιαγραφές συμβαδίζουν με αυτά που είχαν αποκαλύψει πηγές εξοικειωμένες με τα σχέδια της Microsoft. Η διαρροή αποκαλύπτει επίσης ότι η Microsoft θα φέρει και αφαιρούμενους SSD στο Surface Pro 8, κάτι που υπάρχει ήδη σε Surface Laptop 4, Surface Pro X και Surface Pro 7 Plus. Χαρακτηριστικό που θα διευκολύνει τις επιχειρήσεις να ανταλλάσσουν δίσκους. Μεγάλο ενδιαφέρον πάντως παρουσιάζει και ο αντικαταστάτης του Surface Book που θα φέρει έναν νέο form factor, κάτι που μπορεί να είναι ο λόγος για μια νέα ονομασία. Renderings βασισμένα σε διάφορες πατέντες που έχει καταθέσει η Microsoft, δείχνουν έναν αρκετά ενδιαφέρον σύστημα, με κορυφαίο hinge που το μετατρέπει στην ουσία το laptop σε ένα μικρό Surface Studio. Το event της Microsoft για το Surface έχει προγραμματιστεί για τις 22 Σεπτεμβρίου, στις 6.00μμ ώρα Ελλάδος, όπου και αναμένεται η εταιρεία να ανακοινώσει συνολικά έως και 5 νέες Surface συσκευές. Η παρουσίαση θα μεταδοθεί ζωντανά στην ιστοσελίδα της Microsoft. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
GCX Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 *Χαρακτηριστικό που θα διευκολύνει τις επιχειρήσεις να ανταλλάσσουν δίσκους.* να ειναι καλα οι ανθρωποι😂
ArisArts Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 24 λεπτά πριν, GCX είπε *Χαρακτηριστικό που θα διευκολύνει τις επιχειρήσεις να ανταλλάσσουν δίσκους.* να ειναι καλα οι ανθρωποι😂 Όπως και να παίρνεις τα αρχεία σου μέσα από το surface που χαιρέτησε και δεν το επισκευάζει η microsoft, άλλα σου λένε ξερά πάρε άλλο...
skiabox Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Το πληκτρολόγιο τελευταία φορά που είχα ασχοληθεί ήταν τραγικό. Διορθώσανε τουλάχιστον αυτό το πολύ βασικό feature;
ethereum Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Στα Σπάτα θα έχει και Microsoft Store η Microsoft ?
bolzor Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 scrollαρω στα Nεα και δεν βλεπω τιποτα για την Apple να εχετε ανεβασει και ανησυχω
oldnew Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Ο δίσκος δηλαδή αφαιρείται, η μπαταρία οχι. Πέφτει η μπαταρία και το πετάς να πάρεις το επόμενο..
Retromaniac Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, oldnew είπε Ο δίσκος δηλαδή αφαιρείται, η μπαταρία οχι. Πέφτει η μπαταρία και το πετάς να πάρεις το επόμενο.. Γιατί είναι τόσο δύσκολο να το ανοίξεις και να την αλλάξεις; Δεν το ξέρω απλά ρωτάω...
oldnew Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Γιατί είναι τόσο δύσκολο να το ανοίξεις και να την αλλάξεις; Δεν το ξέρω απλά ρωτάω... Βασικά μιλαω για τα τύπου ταμπλετας που πρέπει να βγάλεις την οθονη για να βγάλεις την μπαταρία ητε σαμσουνγκ ητε Microsoft. Το συγκεκριμένο απο οτι βλέπω τωρα (δεν το είχα δει καλά πριν) έχει πληκτρολόγιο οπότε μάλλον δεν ισχύει. Στα τύπου ταμπλετας πάντως ισχύει αυτο: Στα περισσότερα ειναι κατι ή ολα απο αυτα τα 3: Ητε πανδησκολο ητε πανάκριβο ητε δε γίνεται καν. Εχω συσκευή που έκανε 2200€ οταν βγηκε και κανένας δεν αναλαμβάνει να του αλλάξει μπαταρία. Ακόμα και η αντιπροσωπεία της σαμσουνγκ δεν μπορει να το κάνει στην επαρχία. Ισως Αθήνα και αν. Και πάλι θα σου ζητήσει κανα 300ευρω ΑΝ γίνεται. Διάβαζα για μερικά μοντέλα που σου λέει η αντιπροσωπεία οτι δε γίνεται καν. Η οθονη έχει τοσο κολα που δεν ξανα ανοίγει. Το χέρι μου πιάνει, εχω ανοίξει κινητα εχω αλλάξει μπαταρία και τα εχω ξανα κλείσει. Η συγκεκριμένη σειρά έχει δείκτη δυσκολίας 10/10. Ακομα και τα ειδικά σιτε που τα ανοίγουν και κάνουν review δεν κατάφεραν να το κάνουν χωρίς να σπάσουν την οθονη. Η εταιρεία έχει ειδικό φούρνο για να το κάνει. Γενικά πάντως δε φτιάχτηκαν για να ξανα ανοίξουν. Μιλάω για την προηγούμενη σειρά. Καθε επόμενη είναι και ποιο δύσκολα. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2021 από oldnew 1
Theon1k Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, skiabox είπε Το πληκτρολόγιο τελευταία φορά που είχα ασχοληθεί ήταν τραγικό. Διορθώσανε τουλάχιστον αυτό το πολύ βασικό feature; Ποιο πληκτρολογιο ηταν τραγικο, για διευκρίνισε λίγο σε παρακαλω? Γιατι έχουν περασει απο τα χερια μου σχεδόν ολα τα Surface απο το Pro 4 και μετα και τα πληκτρολογια ηταν απλα κορυφή. (Ειδικα στα Surface laptop και book) Ελπιζω να μας δώσει κατι καλο αυτη την φορα η Microsoft, με καλυτερη αυτονομια, γιατι οι 4-5 ώρες του Pro 7 δεν φτανουν ούτε για αστειο. Αναγκαστικα κουβαλαω power bank.. 2
skiabox Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, Theon1k είπε Ποιο πληκτρολογιο ηταν τραγικο, για διευκρίνισε λίγο σε παρακαλω? Γιατι έχουν περασει απο τα χερια μου σχεδόν ολα τα Surface απο το Pro 4 και μετα και τα πληκτρολογια ηταν απλα κορυφή. (Ειδικα στα Surface laptop και book) Ελπιζω να μας δώσει κατι καλο αυτη την φορα η Microsoft, με καλυτερη αυτονομια, γιατι οι 4-5 ώρες του Pro 7 δεν φτανουν ούτε για αστειο. Αναγκαστικα κουβαλαω power bank.. Το τελευταίο που είχα δει ήταν σαν πληκτρολόγιο παιχνιδιού για μικρά παιδιά. Τόσο τραγικό.
Retromaniac Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 47 λεπτά πριν, oldnew είπε Βασικά μιλαω για τα τύπου ταμπλετας που πρέπει να βγάλεις την οθονη για να βγάλεις την μπαταρία ητε σαμσουνγκ ητε Microsoft. Το συγκεκριμένο απο οτι βλέπω τωρα (δεν το είχα δει καλά πριν) έχει πληκτρολόγιο οπότε μάλλον δεν ισχύει. Στα τύπου ταμπλετας πάντως ισχύει αυτο: Στα περισσότερα ειναι κατι ή ολα απο αυτα τα 3: Ητε πανδησκολο ητε πανάκριβο ητε δε γίνεται καν. Εχω συσκευή που έκανε 2200€ οταν βγηκε και κανένας δεν αναλαμβάνει να του αλλάξει μπαταρία. Ακόμα και η αντιπροσωπεία της σαμσουνγκ δεν μπορει να το κάνει στην επαρχία. Ισως Αθήνα και αν. Και πάλι θα σου ζητήσει κανα 300ευρω ΑΝ γίνεται. Διάβαζα για μερικά μοντέλα που σου λέει η αντιπροσωπεία οτι δε γίνεται καν. Η οθονη έχει τοσο κολα που δεν ξανα ανοίγει. Το χέρι μου πιάνει, εχω ανοίξει κινητα εχω αλλάξει μπαταρία και τα εχω ξανα κλείσει. Η συγκεκριμένη σειρά έχει δείκτη δυσκολίας 10/10. Ακομα και τα ειδικά σιτε που τα ανοίγουν και κάνουν review δεν κατάφεραν να το κάνουν χωρίς να σπάσουν την οθονη. Η εταιρεία έχει ειδικό φούρνο για να το κάνει. Γενικά πάντως δε φτιάχτηκαν για να ξανα ανοίξουν. Μιλάω για την προηγούμενη σειρά. Καθε επόμενη είναι και ποιο δύσκολα. Ναι όντως στις ταμπλέτες είναι πολύ δύσκολο. Ελπίζω στο surface pro 8 να το αλλάξει αυτό.
oldnew Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, skiabox είπε Το τελευταίο που είχα δει ήταν σαν πληκτρολόγιο παιχνιδιού για μικρά παιδιά. Τόσο τραγικό. Τα surface έχουν απ τα ποιοτικότερα πληκτρολόγια της κατηγορίας πλην εξαιρεσεων. (που να δείς των άλλων εταιρειών κατι λενοβο, ακομα και σαμσουνγκ). Λαβαινοντας υπόψιν οτι μιλαμε για φορητές πολύ λεπτές συσκευές. Αμα τα συγκρίνεις με κατι πληκτρολόγια επιτραπέζιων οκ υπάρχει διαφορά. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2021 από oldnew 2
skiabox Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, oldnew είπε Τα surface έχουν απ τα ποιοτικότερα πληκτρολόγια της κατηγορίας πλην εξαιρεσεων. (που να δείς των άλλων εταιρειών κατι λενοβο, ακομα και σαμσουνγκ). Λαβαινοντας υπόψιν οτι μιλαμε για φορητές πολύ λεπτές συσκευές. Αμα τα συγκρίνεις με κατι πληκτρολόγια επιτραπέζιων οκ υπάρχει διαφορά. Μα αυτό ήταν τόσο σκληρό που έβαζες δύναμη να πατήσεις τα πλήκτρα. Ότι ποιο fail έχω δει σε πληκτρολόγιο. Λες και έγινε λάθος κατά την παραγωγή και του πέρασαν πληκτρολόγιο από παιδικά παιχνίδια φάση. Τόσο χάλια. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2021 από skiabox
booZe Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 21/9/2021 στις 5:26 ΜΜ, skiabox είπε Μα αυτό ήταν τόσο σκληρό που έβαζες δύναμη να πατήσεις τα πλήκτρα. Ότι ποιο fail έχω δει σε πληκτρολόγιο. Λες και έγινε λάθος κατά την παραγωγή και του πέρασαν πληκτρολόγιο από παιδικά παιχνίδια φάση. Τόσο χάλια. Μιλάς για το Surface Type Cover ή γενικά για ένα πληκτρολόγιο που είχε κάποιο Surface Pro που έτυχε να δεις; Πριν το χρησιμοποιήσω είχα πολλές αμφιβολίες για αν θα βολεύει, τι travel θα έχουν τα πλήκτρα για τόσο λεπτό πληκτρολόγιο κτλ, αλλά είναι εντυπωσιακό το ότι μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου μια χάρα, δεδομένου και πόσο λεπτό/portable είναι το set μαζί με το Surface Pro. Τα Surface Books/Laptops έχουν πάρα πολύ καλά πληκτρολόγια, οπότε υποθέτω δεν μιλάς γι'αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα