dum83 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Χαίρετε παιδιά. Θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με HDMI 2.1 Τα καλώδια που περιέχονται στη συσκευασία με τις κονσόλες PS4/PS5 είναι αξιόπιστα η προχωρήσατε στην αγορά άλλων; Ευχαριστώ.
nyne Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Μια χαρα ειναι,το χρησιμοποιω σχεδον ενα χρονο . 1
dum83 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, nyne είπε Μια χαρα ειναι,το χρησιμοποιω σχεδον ενα χρονο . Άρα μία χαρά. Γιατί καλή η Sony, αλλά ίσως σε κάποια έκανε τσιγγουνιές,όπως πειρφερειακά...
The_Judas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 δεν νομίζω ότι θα ρισκάρει η σονυ να χαντακωσει την κονσόλα της βάζοντας προβληματικό ή εκτός προδιαγραφών καλώδιο. 1
dum83 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, The_Judas είπε δεν νομίζω ότι θα ρισκάρει η σονυ να χαντακωσει την κονσόλα της βάζοντας προβληματικό ή εκτός προδιαγραφών καλώδιο. Αυτό θέλω να πιστεύω κι εγώ, γιατί σκάμε πολλά λεφτά γενικά στη Sony.
Charismo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Εμένα πάντως μου χάλασε σε λιγότερο από 6 μήνες και αγόρασα της Belkin. Όσο κράτησε τη δουλειά του την έκανε.
dum83 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Charismo είπε Εμένα πάντως μου χάλασε σε λιγότερο από 6 μήνες και αγόρασα της Belkin. Όσο κράτησε τη δουλειά του την έκανε. Τι εννοείς σου χάλασε. Το είχες σταθερά πάνω του χωρίς να το μπαινοβγάζεις και ξαφνικά σταμάτησε να δίνει εικόνα;
Charismo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 17 λεπτά πριν, dum83 είπε Τι εννοείς σου χάλασε. Το είχες σταθερά πάνω του χωρίς να το μπαινοβγάζεις και ξαφνικά σταμάτησε να δίνει εικόνα; Σωστά. Το είχα μόνιμα στο PS5. Ξαφνικά σταμάτησε να δίνει εικόνα και ήχο. Στην αρχή τρόμαξα καθώς νόμιζα πως είναι η κονσόλα. Έπαιξα με διάφορες θύρες της TV αλλά μάταια. Δοκίμασα άλλο καλώδιο HMDI 1.4 και έπαιξε κανονικά. Δοκίμασα το HDMI 2.1 του PS5 σε άλλες συσκευές και δεν έδινε σήμα ούτε εκεί. Εν τέλει αγόρασα ένα Belkin 2.1 και όλα καλά.
dum83 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 27 λεπτά πριν, Charismo είπε Σωστά. Το είχα μόνιμα στο PS5. Ξαφνικά σταμάτησε να δίνει εικόνα και ήχο. Στην αρχή τρόμαξα καθώς νόμιζα πως είναι η κονσόλα. Έπαιξα με διάφορες θύρες της TV αλλά μάταια. Δοκίμασα άλλο καλώδιο HMDI 1.4 και έπαιξε κανονικά. Δοκίμασα το HDMI 2.1 του PS5 σε άλλες συσκευές και δεν έδινε σήμα ούτε εκεί. Εν τέλει αγόρασα ένα Belkin 2.1 και όλα καλά. Μήπως εκεί που έχεις το PS5 δεν αερίζεται καλά ο χώρος και η θερμοκρασία να σου δημιούργησε θέμα; Κανονικά έπρεπε να πας το καλώδιο στη Sony να στο αλλάξουν μίας κι ήταν ακόμα στην εγγύηση.
Charismo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, dum83 είπε Μήπως εκεί που έχεις το PS5 δεν αερίζεται καλά ο χώρος και η θερμοκρασία να σου δημιούργησε θέμα; Κανονικά έπρεπε να πας το καλώδιο στη Sony να στο αλλάξουν μίας κι ήταν ακόμα στην εγγύηση. Όχι, η κονσόλα δεν είναι σε έπιπλο και έχει χώρο από όλες τις πλευρές για να αερίζεται. Μάλλον ήμουν απλά άτυχος. Δεν ξέρω αν η εγγύηση καλύπτει και το καλώδιο εκτός από την κονσόλα, αλλά όπως και να έχει δεν θα έμπαινα και στη διαδικασία για ένα καλώδιο.
acalm Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Τα HDMI είναι σχεδόν αλεξίσφαιρα (εν αντιθέσει με τα Display Port που είναι άγρια δύση και ποτέ δε ξέρεις αν θα μπορεί η όχι να σηκώσει το bandwidth..) αρα don't worry. Τώρα σα ποιότητα κατασκευής δε ξέρω, πιθανό να μη σηκώνει άπειρα βάλε βγάλε.
dum83 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 49 λεπτά πριν, Charismo είπε Όχι, η κονσόλα δεν είναι σε έπιπλο και έχει χώρο από όλες τις πλευρές για να αερίζεται. Μάλλον ήμουν απλά άτυχος. Δεν ξέρω αν η εγγύηση καλύπτει και το καλώδιο εκτός από την κονσόλα, αλλά όπως και να έχει δεν θα έμπαινα και στη διαδικασία για ένα καλώδιο. Καλά ναι έχεις δίκιο,αλλά αν μπορούσες να αποφύγεις κι άλλα έξοδα; Έχεις κάποιο link ε το μοντέλο καλωδίου που πήρες να το έχω στο νου μου για παν ενδεχόμενο; 9 λεπτά πριν, acalm είπε Τα HDMI είναι σχεδόν αλεξίσφαιρα (εν αντιθέσει με τα Display Port που είναι άγρια δύση και ποτέ δε ξέρεις αν θα μπορεί η όχι να σηκώσει το bandwidth..) αρα don't worry. Τώρα σα ποιότητα κατασκευής δε ξέρω, πιθανό να μη σηκώνει άπειρα βάλε βγάλε. Κανονικά κανένα καλώδιο δεν ατέχει στα βάλε-βγάλε γιατί είτε αυτό είτε η θύρα θα μας αφήσουν χρόνους.
Charismo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, dum83 είπε Καλά ναι έχεις δίκιο,αλλά αν μπορούσες να αποφύγεις κι άλλα έξοδα; Έχεις κάποιο link ε το μοντέλο καλωδίου που πήρες να το έχω στο νου μου για παν ενδεχόμενο; Κανονικά κανένα καλώδιο δεν ατέχει στα βάλε-βγάλε γιατί είτε αυτό είτε η θύρα θα μας αφήσουν χρόνους. https://www.skroutz.gr/s/13392519/Belkin-HDMI-2-1-Cable-HDMI-male-HDMI-male-2m-Μαύρο-AV10175bt2M-BLK.html?from=index_recently_viewed Πήρα αυτό γιατί είχε και καλές κριτικές και λίγο που το έψαξα μου γυάλισε. Είναι τσιμπημένη η τιμή του σε σχέση με άλλα, αλλά έχω ακούσει πως τα φθηνά HDMI μπορεί να βγάζουν πρόβλημα. 1
acalm Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) https://www.skroutz.gr/s/16457883/Club3D-HDMI-2-1-Cable-HDMI-male-HDMI-male-2m-Μαύρο-CAC-1372.html Club3d, εγγυηση. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2021 από acalm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα