Akira1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα σας έχωενα opel astra j 2011 120 p.s. turbo , τωρα τελευταια το ψάχνω για μετατροπη σε αέριο, εχει τοποθετησει κανείς στο ιδιο μοντέλο? Μου ειπαν οτι κανει εγκαταστασεις ενας αντιπρόσωπος της opel ο κρητιδης με σύστημα landi renzo Γνωμες? Καθε πληροφορια ευπρόσδεκτη.
andreaspap Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Έχω opel astra j 2010 με τα 140 άλογα. Από το 2013 έχω κάνει 105.000 χλμ με landi renzo. Όλα καλά.
meletis_m Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 20/9/2021 στις 11:33 ΜΜ, Akira1 είπε Καλησπέρα σας έχωενα opel astra j 2011 120 p.s. turbo , τωρα τελευταια το ψάχνω για μετατροπη σε αέριο, εχει τοποθετησει κανείς στο ιδιο μοντέλο? Μου ειπαν οτι κανει εγκαταστασεις ενας αντιπρόσωπος της opel ο κρητιδης με σύστημα landi renzo Γνωμες? Καθε πληροφορια ευπρόσδεκτη. Ψάξε και εδώ Ωστόσο γράψε το αριθμό κινητήρα να δούμε εάν έχεις μηχανικές βαλβίδες ή υδραυλικές . Εάν ο κινητήρας είναι άμεσου ψεκασμού υπάρχουν συστήματα βάσει κωδικού κινητήρα και έρχονται προ ρυθμισμένα . Το αμάξι πριν τη οποιαδήποτε μετατροπη πρέπει να δουλεύει σωστά στη βενζίνη και στα ρεύματα. Τα υπόλοιπα είναι θέμα ρύθμισης .
Dinos1973 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 20/9/2021 στις 11:33 ΜΜ, Akira1 είπε Καλησπέρα σας έχωενα opel astra j 2011 120 p.s. turbo , τωρα τελευταια το ψάχνω για μετατροπη σε αέριο, εχει τοποθετησει κανείς στο ιδιο μοντέλο? Μου ειπαν οτι κανει εγκαταστασεις ενας αντιπρόσωπος της opel ο κρητιδης με σύστημα landi renzo Γνωμες? Καθε πληροφορια ευπρόσδεκτη. Το ότι σε λιγο το αεριο θα εχει οσο η βενζινη δεν σε απασχολει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα