Προς το περιεχόμενο

Opel astra

Akira1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας έχωενα opel astra j 2011 120 p.s. turbo , τωρα τελευταια το ψάχνω για μετατροπη σε αέριο, εχει τοποθετησει κανείς στο ιδιο μοντέλο? Μου ειπαν οτι κανει εγκαταστασεις ενας αντιπρόσωπος της opel ο κρητιδης με σύστημα  landi renzo  

Γνωμες?

Καθε πληροφορια ευπρόσδεκτη. 

Δημοσ.
Στις 20/9/2021 στις 11:33 ΜΜ, Akira1 είπε

Καλησπέρα σας έχωενα opel astra j 2011 120 p.s. turbo , τωρα τελευταια το ψάχνω για μετατροπη σε αέριο, εχει τοποθετησει κανείς στο ιδιο μοντέλο? Μου ειπαν οτι κανει εγκαταστασεις ενας αντιπρόσωπος της opel ο κρητιδης με σύστημα  landi renzo  

Γνωμες?

Ψάξε και εδώ 

Ωστόσο γράψε το αριθμό κινητήρα να δούμε εάν έχεις μηχανικές βαλβίδες ή υδραυλικές . Εάν ο κινητήρας είναι άμεσου ψεκασμού υπάρχουν συστήματα βάσει κωδικού κινητήρα και έρχονται προ ρυθμισμένα .

Το αμάξι πριν τη οποιαδήποτε μετατροπη πρέπει να δουλεύει σωστά στη βενζίνη και στα ρεύματα. Τα υπόλοιπα είναι θέμα ρύθμισης .

Δημοσ.
Στις 20/9/2021 στις 11:33 ΜΜ, Akira1 είπε

Γνωμες?

Το ότι σε λιγο το αεριο θα εχει οσο η βενζινη δεν σε απασχολει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...