petran91 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Στο iOS 14, όταν ο διακόπτης στα πλάγια ήταν στο αθόρυβο όταν έμπαινα στο Instagram και πατούσα να δω story, αυτό ξεκινούσε χωρίς ήχο μέχρι να τον δυναμώσω λίγο με τα φυσικά κουμπιά από τα πλάγια. Μετά έπαιζε και ο ήχος. Πλέον μπαίνω να δω story και δεν παίζει ο ήχος καν όταν είναι στο αθόρυβο το τηλέφωνο.
logismico Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 κι εγω μολις εκανα απεγκατασταση το φμπ και το εγκατεστησα ξανα εστρωσε
HateMe Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 21/9/2021 στις 1:28 ΜΜ, koutsis είπε Κατι ακομα, οσον αφορα το live text. Για να το ενεργοποιησουμε πρεπει να παμε στις ρυθμισεις/γενικα/γλωσσα και περιοχη και να το ενεργοποιησουμε απο το κουμπακι τερμα κατω. Το λεω γιατι δεν ειναι ενεργοποιημενο by default και αν δεν ξερεις, δεν βρισκεις τη ρυθμιση ευκολα... Εμένα ήταν ενεργοποιημένο by default πάντως. Δεν ξέρω τι φάση. Και όχι, δεν το ενεργοποίησα καταλάθος και δεν το θυμάμαι κλπ κλπ
koutsis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, HateMe είπε Εμένα ήταν ενεργοποιημένο by default πάντως. Δεν ξέρω τι φάση. Και όχι, δεν το ενεργοποίησα καταλάθος και δεν το θυμάμαι κλπ κλπ Αν έχεις τη γλώσσα του τηλεφώνου στα αγγλικά ναι. Αν είναι στα ελληνικά θέλει να το κάνεις χειροκίνητα.
HateMe Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 41 λεπτά πριν, koutsis είπε Αν έχεις τη γλώσσα του τηλεφώνου στα αγγλικά ναι. Αν είναι στα ελληνικά θέλει να το κάνεις χειροκίνητα. Ναι όντως, στα Αγγλικά είναι. 1
MSC3169 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Το car play σας δουλεύει κανονικά ή τα έφτυσε το καλώδιο μου και μου κάνει κόλπα;
tsofras Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Αν και είμαι με android χρόνια τώρα και έκανα μία μικρή μετάβαση για κάτι ημέρες σε iphone 11 και ξαναγύρισα σε android , ομολογώ ότι έχω εντυπωσιαστεί με όλα τα features Υ.Γ. σορυ αν έχει ξαναπαίξει το video
Makis38 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Φτιάξανε την Alpha bank. Πέρασε update εφαρμογής. Δουλεύει εντάξει. 1
koutsis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Βγήκε update σε ios 15.1 που όπως λέει διορθώνει το θέμα με το watch και με το μήνυμα για πλήρη χώρο αποθήκευσης!
CheOnWeb Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Στο iOS 14, όταν έκανα share ένα αρχείο απ' το files app και επέλεγα Mail, το mail subject συμπληρωνόταν αυτόματα με το όνομα του αρχείου. Στο iOS 15 το mail subject μένει κενό. Αν κάνετε τον κόπο να δοκιμάσετε, πείτε μου αν παρατηρείτε το ίδιο. Thanx. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Παντως αυτο που λετε για την Siri στα ελληνικα ειναι μαλλον ονειρο που δυσκολα θα το δουμε να γινεται.
Chocobo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Έχω πέσει σε ένα περίεργο πρόβλημα. Ενώ έχω στο itunes την επιλογή ''manually manage music and videos'' δεν με αφήνει να φορτώσω κανένα τραγούδι σημερινό...οτιδήποτε είχα με χθεσινή ημερομηνία το περνάει όπως θα έπρεπε.Ούτε παίζουν via itunes. Προφανώς ίδια file/format τα τραγούδια.Έχω παίξει με οτιδήποτε ρύθμηση μπορούσα να σκεφτώ.Τίποτα :S
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα