Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο iOS 14, όταν ο διακόπτης στα πλάγια ήταν στο αθόρυβο όταν έμπαινα στο Instagram και πατούσα να δω story, αυτό ξεκινούσε χωρίς ήχο μέχρι να τον δυναμώσω λίγο με τα φυσικά κουμπιά από τα πλάγια. Μετά έπαιζε και ο ήχος.

Πλέον μπαίνω να δω story και δεν παίζει ο ήχος καν όταν είναι στο αθόρυβο το τηλέφωνο.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 21/9/2021 στις 1:28 ΜΜ, koutsis είπε

Κατι ακομα, οσον αφορα το live text. Για να το ενεργοποιησουμε πρεπει να παμε στις ρυθμισεις/γενικα/γλωσσα και περιοχη και να το ενεργοποιησουμε απο το κουμπακι τερμα κατω. Το λεω γιατι δεν ειναι ενεργοποιημενο by default και αν δεν ξερεις, δεν βρισκεις τη ρυθμιση ευκολα...

Εμένα ήταν ενεργοποιημένο by default πάντως. Δεν ξέρω τι φάση.
Και όχι, δεν το ενεργοποίησα καταλάθος και δεν το θυμάμαι κλπ κλπ :P 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, HateMe είπε

Εμένα ήταν ενεργοποιημένο by default πάντως. Δεν ξέρω τι φάση.
Και όχι, δεν το ενεργοποίησα καταλάθος και δεν το θυμάμαι κλπ κλπ :P 

Αν έχεις τη γλώσσα του τηλεφώνου στα αγγλικά ναι. Αν είναι στα ελληνικά θέλει να το κάνεις χειροκίνητα.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, koutsis είπε

Αν έχεις τη γλώσσα του τηλεφώνου στα αγγλικά ναι. Αν είναι στα ελληνικά θέλει να το κάνεις χειροκίνητα.

Ναι όντως, στα Αγγλικά είναι. 

• Like 1
Δημοσ.

Αν και είμαι με android χρόνια τώρα και έκανα μία μικρή μετάβαση για κάτι ημέρες σε iphone 11 και ξαναγύρισα σε android , ομολογώ ότι έχω εντυπωσιαστεί με όλα τα features

Υ.Γ. σορυ αν έχει ξαναπαίξει το video

Δημοσ.

Βγήκε update σε ios 15.1 που όπως λέει διορθώνει το θέμα με το watch και με το μήνυμα για πλήρη χώρο αποθήκευσης! 

Δημοσ.

Στο iOS 14, όταν έκανα share ένα αρχείο απ' το files app και επέλεγα Mail, το mail subject συμπληρωνόταν αυτόματα με το όνομα του αρχείου. Στο iOS 15 το mail subject μένει κενό.

Αν κάνετε τον κόπο να δοκιμάσετε, πείτε μου αν παρατηρείτε το ίδιο. Thanx.

• Like 1
Δημοσ.

Παντως αυτο που λετε για την Siri στα ελληνικα ειναι μαλλον ονειρο που δυσκολα θα το δουμε να γινεται.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω πέσει σε ένα περίεργο πρόβλημα.

Ενώ έχω στο itunes την επιλογή ''manually manage music and videos'' δεν με αφήνει να φορτώσω κανένα τραγούδι σημερινό...οτιδήποτε είχα με χθεσινή ημερομηνία το περνάει όπως θα έπρεπε.Ούτε παίζουν via itunes.

Προφανώς ίδια file/format τα τραγούδια.Έχω παίξει με οτιδήποτε ρύθμηση μπορούσα να σκεφτώ.Τίποτα :S

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...