Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 minutes ago, koutsis said:

ναι, αυτο που σου βγαζει τις αγαπημενες επαφες και εχει 3 μεγεθη.

38 minutes ago, nickvog said:

Ακόμα και στο μεγαλύτερο μέγεθος βέβαια βγάζει μόνο τις 6 επαφές τυχαία (;) επιλεγμένες, που μπορείς να αλλάξεις μόνο τη σειρά, και δεν ξέρω αν είναι δυναμικό και αλλάζει ανάλογα με τις πρόσφατες επικοινωνίες.
Έχει το καλό ότι σε κάθε επαφή δείχνει όλες τις πρόσφατες επικοινωνίες και άλλα σχετικά στοιχεία (notes κλπ) αλλά δεν είναι ακριβώς speed dial.
Σου δίνει βέβαια τη δυνατότητα και για message, FaceTime, Mail κλπ και σίγουρα θα το βάλω σε μια άκρη αλλά θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ κυρίως τα speed dials που έχω φτιάξει με shortcuts. 

Επεξ/σία από CheOnWeb
  • Like 1
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Ακόμα και στο μεγαλύτερο μέγεθος βέβαια βγάζει μόνο τις 6 επαφές τυχαία (;) επιλεγμένες, που μπορείς να αλλάξεις μόνο τη σειρά, και δεν ξέρω αν είναι δυναμικό και αλλάζει ανάλογα με τις πρόσφατες επικοινωνίες.
Έχει το καλό ότι σε κάθε επαφή δείχνει όλες τις πρόσφατες επικοινωνίες και άλλα σχετικά στοιχεία (notes κλπ) αλλά δεν είναι ακριβώς speed dial.
Σου δίνει βέβαια τη δυνατότητα και για message, FaceTime, Mail κλπ και σίγουρα θα το βάλω σε μια άκρη αλλά θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ κυρίως τα speed dials που έχω φτιάξει με shortcuts. 

Νομιζω πως μπορεις να επιλεξεις απο τις αγαπημενες επαφες οχι τις προσφατες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, CheOnWeb said:

Update: Με παρατεταμένο στο Widget>Edit Widget και μετά παρατεταμένο σε μια επαφή, μπορείς να επιλέξεις άλλη, είτε απ' τα favorites είτε από όλες τις επαφές.

Επεξ/σία από CheOnWeb
  • Like 1
Δημοσ.

Κατι ακομα, οσον αφορα το live text. Για να το ενεργοποιησουμε πρεπει να παμε στις ρυθμισεις/γενικα/γλωσσα και περιοχη και να το ενεργοποιησουμε απο το κουμπακι τερμα κατω. Το λεω γιατι δεν ειναι ενεργοποιημενο by default και αν δεν ξερεις, δεν βρισκεις τη ρυθμιση ευκολα...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, koutsis said:

Κατι ακομα, οσον αφορα το live text. Για να το ενεργοποιησουμε πρεπει να παμε στις ρυθμισεις/γενικα/γλωσσα και περιοχη και να το ενεργοποιησουμε απο το κουμπακι τερμα κατω. Το λεω γιατι δεν ειναι ενεργοποιημενο by default και αν δεν ξερεις, δεν βρισκεις τη ρυθμιση ευκολα...

Εμένα ήταν ενεργοποιημένο, εκτός αν είχε επιλογή στα welcome screens αμέσως μετά το update και το ενεργοποίησα τότε χωρίς να το θυμάμαι.

Anyway, δουλεύει καλά πάντως.

Επεξ/σία από CheOnWeb
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nickvog είπε

Μήπως τσέκαρε κάποιος αν το Siri καταλαβαίνει (επιτέλους) ελληνικά ???

Μπα, δεν  νομίζω...

Δημοσ.

Τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια.... σταματάω να ασχολούμαι και το κλείνω το siri (τα μισά αγγλικά μου καταλαβαίνει, έτσι κι αλλιώς). 😑

Δημοσ.
9 ώρες πριν, nickvog είπε

Τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια.... σταματάω να ασχολούμαι και το κλείνω το siri (τα μισά αγγλικά μου καταλαβαίνει, έτσι κι αλλιώς). 😑

Με τι προφορά τα λες και καταλαβαίνει τα μισά; 🤣

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο η προφορά το πρόβλημα αλλά και το ότι δεν καταλαβαίνει ελληνικά. Πχ δεν μπορώ να ζητήσω να καλέσει κάποιον από τις επαφές επειδή δεν θα καταλάβει ποτέ ένα ελληνικό όνομα. Σαν workaround εχω περασει καποιες επαφες ως πατερας, αδερφος κλπ. ωστε να λεω στα αγγλικα πχ call my brother αντι για το Πασχαλης που δεν προκεται να πιασει. Χρειαζεται να μπει to Siri στα ελληνικα. Προσωπικα το περιμενω πως και πως

• Like 1
Δημοσ.
Στις 21/9/2021 στις 9:05 ΠΜ, koutsis είπε

Φαντάζομαι αυτά γινόταν τα παλιά χρόνια. Τώρα δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Μια χαρά είναι η ota.

Φαντάζομαι εκεί στην alpha  κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου και δεν πήραν χαμπάρι τη νέα έκδοση! Λογικά θα βγάλουν update σήμερα!

Να πω κι εγώ τη γνώμη μου μιας και την έβαλα θες βράδυ.

Πολύ γρήγορη, νομίζω πιο γρήγορη από τη 14.  Δεν βρήκα κάποιο bug ακόμα και ευτυχώς η μπαταρία είναι super! 

Όσον αφορά τα features, μου άρεσε το update του safari με τις ομάδες καρτελων και τη  γρήγορη εναλλαγή καρτελων από το κάτω μέρος! Επίσης πλέον μπορεί να βάλεις πρόσθετα από το store στον safari.

Επιτέλους βάλανε widget για τις αγαπημένες επαφές. Επίσης ωραίες οι προσθήκες για τη σύνοψη ειδοποιησεων και τις extra επιλογές για το "μην ενοχλειται" με επιλογές για οδήγηση, εργασία κτλ. 

Πάρα πολύ χρήσιμο βρήκα το ζωντανό κείμενο που πλέον μπορείς να πάρεις κείμενο από φωτογραφίες και κατευθείαν από την κάμερα!

Τελικό συμπέρασμα πολύ θετικό. Φαίνεται ότι κάναν πολύ καλή δουλειά!

υπαρχει τεραστιο bug οταν ανοιγεις το Martetplace facebook .. τα tiles ειναι οπου να ναι και οταν μπαινεις σε μια αγγελια μεσα οι φωτογραφιες ειναι σπασμενες διασπαρτα στην οοθονη

• Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, logismico είπε

υπαρχει τεραστιο bug οταν ανοιγεις το Martetplace facebook .. τα tiles ειναι οπου να ναι και οταν μπαινεις σε μια αγγελια μεσα οι φωτογραφιες ειναι σπασμενες διασπαρτα στην οοθονη

Μία χαρά είναι το marketplace!

FDB9AB30-172B-4F0B-A148-5527FE6E40F5.png

4167C80D-FC64-453F-A24D-DC3D05C3B124.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...