Ukforthemoment Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Why did the chicken cross the road? We will never learn.
4saken Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Οπαδός KFC ε; Μήπως τρέχαμε λίγο; Oχι,40-50 max!Απλα ο η μακαριτισα βγηκε ξαφνικα απο το χωραφι, δεν μειωσε καν ταχυτητα, και βρεθηκε κατω απο την ροδα καθως περνουσα.Αν περναγε ενα δευτερολεπτο νωριτερα η αργοτερα θα την γλιτωνε. 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Απο την άλλη νομίζω δεν επιτρέπονται κοτέτσια και στάνες κοντά σε πολεις και χωριά. https://do-it.gr/πόσες-κότες-επιτρέπονται-σε-κατοικημ/ 1
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Kthulhou είπε 1998, στρατό βόρεια Λέσβος, αν χτυπούσαμε πρόβατο, το πλήρωνε στο βοσκό η μονάδα (και δεν παίρναμε ούτε το χτυπημένο να το σουβλίσουμε!) Επειδή σκοτώθηκε δεν σημαίνει ότι μπορείς να το φας.Πρέπει να του αφαιρεσεις άμεσα το αίμα .(κατι τέτοιο μου έλεγαν όταν κουβάλαγα αρνοκάτσικα σε σφαγείο,κάποια ποδοπατούνταν στην καρότσα και απλά πετάγονταν στα "σκουπίδια) Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2021 από Ukforthemoment
Kthulhou Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 στα 2 χλμ από τη μονάδα, ανεβαίναμε στο βουνό χαράματα ! θα το γδέρναν ,καθάριζαν εντόσθια κλπ θα το κρέμαγαν ανάποδα μια μέρα κ μετα γύρω γύρω όλοι
tritonas00 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 η κοτα ειπε και αλαχου ακμπαρ πριν? 1 1
BurnedPriest Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Ο τίτλος παραπέμπει λίγο σε τσόντα.
jimmyl Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, 4saken είπε Καθως ημουν με την μηχανη σε δημοσιο δρομο,πεταχτηκε κοτοπουλο ωσαν βελοσιραπτορας και κατεληξε κυριολεκτικα και μεταφορικα στην μπροστινη ροδα μου,δεν ειχα τον χρονο να αντιδρασω ουσιαστικα, ισα που φρεναρα αλλα το κοτοπουλο δεν εκοψε καν ταχυτητα.Σε τετοιες περιπτωσεις υπαρχουν κυρωσεις για τον οδηγο?Αν επεφτα απο την μηχανη και χτυπαγα θα μπορουσε να βρει τον μπελα ο ιδιοκτητης? Αφου δεν επεσες εισαι τυχερος , για κυρωσεις δεν το συζηταμε καν , πριν χρονια ειχα τρακαρει με προβατο με το αυτοκινητο , αλλα τη γλιτωσε το ατιμο , αλλα απο οσο ξερω δεν μπορεις να ζητησεις κυρωσεις για τον ιδιοκτητη σε περιπτωση που συμβει κατι , αν εχει αλλαξει αυτο δεν το γνωριζω
Nabuko Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, 4saken είπε πεταχτηκε κοτοπουλο ωσαν βελοσιραπτορας Δεν ξέρω αν το έγραψες κατά λάθος αλλά οι κότες είναι απόγονοι των δεινοσαύρων. 1 1
4saken Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, Nabuko είπε Δεν ξέρω αν το έγραψες κατά λάθος αλλά οι κότες είναι απόγονοι των δεινοσαύρων. Ναι ρε, το ξερω... 1
SakafliaC Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, phanispal είπε Ή σκυλί (π.χ. τσοπανόσκυλο) ας πούμε σε παρόμοια φάση. Ήσυχα ρε
Froskeas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δηλαδή αυτός ο ..βουσελοράπτορας ήταν δεινόσαυρος???
Προτεινόμενες αναρτήσεις