Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξέρω ότι δεν είναι σπάνιο μιας και δεν είναι το 1ο desktop που παίρνω αν και δεν είμαι gamer. Αλλά είναι φασαρία ρε γμτ. Κούβαλα το εκεί. Περίμενε χωρίς αυτό ενώ το έχεις πληρώσει και ειδικά όταν είναι 1 εβδομάδας. Τέλος πάντων ας ελπίσουμε να το διορθώσουν και να μην τρέχω με δαύτο. 

• Like 1
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, dtk-386 είπε

το πακετάρω και το στέλνω eshop.

σε πολύ λίγο χρόνο ....ΤΙ ΛΙΓΟ....ΣΤΟ 1,5 ΛΕΠΤΟ 😱 😆 κοιτάξτε τι μου έβγαλε το memtest.....

spacer.png

Ακόμα και το test δεν άντεξε τον αριθμό των errors και σταμάτησε μόνο του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν ειναι οι σουπερ μνημες, αλλα για budget λυση εχει καλες κριτικες

τυχαινει και στις καλες και ακριβες μνημες, μητρικες, σε δισκους ssd κλπ.

Επεξ/σία από duffyduck
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο tracking βλέπω ότι μου αντικατέστησαν την μνήμη. Και είναι στην διαδικασία να το ξαναστείλουν στο eShop point μου πάντως. Οπότε πάει πολύ γρήγορα.

Επεξ/σία από dtk-386
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 22/9/2021 στις 9:46 ΠΜ, dtk-386 είπε

Μετάνιωσα που δεν πήρα λαπτοπ και πήγα σε custom desktop. Οσα λάπτοπ έχω δουλεύουν απροβλημάτιστα χρόνια τώρα. Και τώρα σας γράφω από Lenovo του 2014 το οποίο είναι βράχος. Καλά να πάθω που ήθελα να μπλέξω με υποτίθεται καλύτερης σύνθεσης Η/Υ. Το μόνο καλό είναι ότι οι GSkill έχουν εφόρου ζωής εγγύηση. Αλλά εγώ την εμπιστοσύνη μου την έχασα στο custom και έχω ξενερώσει απίστευτα.

Δεν θυμάμαι πως λέγετε αυτό το BIAS που σε διακατέχει την στιγμή που γράφεις το συγκεκριμένο ποστ αλλά λανθάνεις διπλά. Από μία και μόνο περίπτωση βγάζεις συμπέρασμα και δεν φτάνει αυτό συγκρίσεις μήλα με πορτοκάλια.

Ποιος σου είπε ωστόσο ότι τα laptops δεν έχουν προβλήματα απ την μαμά και μάλιστα ότι το support είναι δεδομένο ; Κοίτα παρακάτω laptop που έχει bug σχετικό με το UEFI του οποίου δεν υπάρχει τρόπος να το flashάρεις με κάποιο USB, η Samsung δεν σου δίνει συγκεκριμένη απάντηση επ αυτού και επίσης δεν σου δίνει καν το BIOS file. Απ την άλλη πρέπει να πλέον να το flashάρεις με προγραμματιστή, δεν βρήκα προγραμματιστή να flashάρει το chip, έτσι παρήγγειλα άλλο windbond από κίνα. Βρήκα και ένα BIOS στο internet που δουλεύει και δεν βγάζει προβλήματα κάθε φορά που γυρνάς σε UEFI και εν τέλει το έφτιαξα αλλά αναγκάστηκα να πάρω ένα lenovo γιατί μου ήταν απαραίτητο στην δουλειά και δεν μπορούσα να περιμένω τόσο καιρό το οποίο έχει bug στην WLAN κάρτα και η realtek δεν το κόβω να βγάλει ποτέ update.

Είσαι τυχερός που ξέρεις έστω και τα βασικά για να κάνεις κάποιο build και να φτιάξεις ένα PC για τις ανάγκες σου. Τα pre-build πέραν του ότι είναι συνήθως πιο ακριβά, συχνά έχουν σκάρτα parts που δεν φαίνονται στα χαρακτηριστικά. Κατά κύριο λόγο τα τροφοδοτικά τους είναι για πέταμα και στα 2-3 χρόνια χρήσης(μετά την εγγύηση) καίγονται και κάνεις τον σταυρό σου να μην έχουν πάρει μαζί τους και κάνα άλλο εξάρτημα

Στις 22/9/2021 στις 5:52 ΜΜ, dtk-386 είπε

Φαντάσου τι τεφαρίκι RAM αγόρασα. 😜

Δοκίμασες να βάλεις άλλες RAM και να τρέξεις το τελευταίο test ? Το memtest και το κάθε memtest σου εμφανίζει σφάλματα και όχι απαραίτητα τον υπεύθυνο. Συχνά μπορεί να φταίει κάποιο slot της μητρικής ή και η ίδια η μητρική.

Τις συγκεκριμένες G.Skill που έβαλες δεν τις έχω δουλέψει ποτέ απ όσο θυμάμαι, ωστόσο κατά κύριο λόγο αγοράζω  G.Skill (είναι vfm)  στα δικά μου μηχανήματα και μηχανήματα άλλων που μου ζητάνε να τους τα στήσω και προς το παρών δεν έχει καμία πρόβλημα

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@manolis940 Δεν διαφωνώ σε κάτι από αυτά που λες. Προφανώς έπεσα στην ακραία περίπτωση και στα 2. Δηλ αξιόπιστο λαπτοπ 7ετίας και βάλε και σε 6ημερών desktop που μου βγήκε OFF. Επέλεξα συνειδητά build to order desktop για τους λόγους που λες. Επίσης επέλεξα GSkill για την εφόρου ζωής εγγύηση και για την τιμή τους. Επίσης για την συμβατότητα με την mobo που έβαλα.

Τώρα για το πρόβλημα όπως προανέφερα έχουν αντικαταστήσει ήδη τις μνήμες και αναμένω για το υπόλοιπο. Το tracking γράφει ότι είναι στην διαδικασία ελέγχου. Προφανώς θα τσεκάρουν αν φταίνε μόνο οι μνήμες και θα το κλείσουν. Αλλες μνήμες δεν έχω και δεν θα ασχολιόμουν σε μηχάνημα που έχει 3ετη εγγύηση. Είδομεν.

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 1
Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα. Μου άλλαξαν τις μνήμες όπως το περίμενα. Μέχρι στιγμής είμαστε καλά. Το σέρβις του eshop γρήγορο και άψογο. 

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...