Nik1239 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 20 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Στο auto το βάζει στο 2133. Εκεί το έχω τώρα. Γιατί δεν το πας πίσω στο eshop να τελειώνεις ; Μα αφού αυτοί το έστησαν δικό τους είναι το θέμα Τα windowsτα έβαλες εσύ ή αυτοί; 1
dtk-386 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Προφανώς και είναι μανίκι για μένα να το πάω στο eShop. Είναι η έσχατη λύση προς το παρόν. Τα windows εγώ τα έβαλα αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που βάζω ούτε είναι επιστήμη.
duffyduck Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 κανε τεστ με https://www.memtest86.com/ και με το aida64 https://www.aida64.com/downloads και με το occt https://www.ocbase.com/
Nik1239 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 56 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Προφανώς και είναι μανίκι για μένα να το πάω στο eShop. Είναι η έσχατη λύση προς το παρόν. Τα windows εγώ τα έβαλα αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που βάζω ούτε είναι επιστήμη. Αφού δεν θες να το πας πίσω προς το παρόν δοκίμασε να ξαναβάλεις windows μήπως παίχτηκε κάτι με αυτά Επίσης δοκίμασε memtest όπως και δηποτε και άστο το βράδυ ώστε να ξέρουμε ότι δεν είναι θέμα software σίγουρα 1
dtk-386 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Θα βάλω σήμερα το βράδυ το memtest και βλέπω.
Dark_Nightfall Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 20/9/2021 στις 6:57 ΜΜ, dtk-386 είπε To είχα στο auto από τότε που το πήρα και μου έκανε 2-3 φορές. Στην αρχή δεν κατάλαβα τι ήταν. Μου έσκαγε στο άσχετο. Το έβαλα μετά στο XMP και μου το έκανε σήμερα 1 φορά. Το ξανά έβαλα στο auto τώρα. Δοκίμασε μία μία τις μνήμες αν δεν βρεις άκρη το στέλνεις πίσω. 2
dtk-386 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) το πακετάρω και το στέλνω eshop. σε πολύ λίγο χρόνο ....ΤΙ ΛΙΓΟ....ΣΤΟ 1,5 ΛΕΠΤΟ 😱 😆 κοιτάξτε τι μου έβγαλε το memtest..... Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2021 από dtk-386
Nik1239 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε το πακετάρω και το στέλνω eshop. σε πολύ λίγο χρόνο ....ΤΙ ΛΙΓΟ....ΣΤΟ 1,5 ΛΕΠΤΟ 😱 😆 κοιτάξτε τι μου έβγαλε το memtest..... Να τους δείξεις και αυτή την φωτογραφία όμως
dtk-386 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Εννοείται. Την τύπωσα και την έβαλα και μέσα στο κουτί.
Τέρης Α. Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, dtk-386 είπε το πακετάρω και το στέλνω eshop. σε πολύ λίγο χρόνο ....ΤΙ ΛΙΓΟ....ΣΤΟ 1,5 ΛΕΠΤΟ 😱 😆 κοιτάξτε τι μου έβγαλε το memtest..... Δεν βλέπω να είναι με 1 στικ μνήμης.
duffyduck Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 όπως και να έχει θα πρέπει να του βάλουν άλλο ram kit
dtk-386 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Oλα τα σημάδια εκεί με οδηγούν. Οτι σφάλματα έβγαζε σε bsod μέσα στα πιθανά αίτια όλα έγραφαν για μνήμη. Εν τω μεταξύ χτες που του ξαναπέρασα τα win10 τα πέρασα με χίλια ζόρια. Εκανε loop στο σημείο με το region και δεν προχώραγε με τίποτα. Τώρα δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Η μητρική, οι μνήμες? Εγώ το πακέταρα και το παρέδωσα σήμερα και θα με ενημερώσουν. Μιλάμε για μηχάνημα 6 ημερών. Μετάνιωσα που δεν πήρα λαπτοπ και πήγα σε custom desktop. Οσα λάπτοπ έχω δουλεύουν απροβλημάτιστα χρόνια τώρα. Και τώρα σας γράφω από Lenovo του 2014 το οποίο είναι βράχος. Καλά να πάθω που ήθελα να μπλέξω με υποτίθεται καλύτερης σύνθεσης Η/Υ. Το μόνο καλό είναι ότι οι GSkill έχουν εφόρου ζωής εγγύηση. Αλλά εγώ την εμπιστοσύνη μου την έχασα στο custom και έχω ξενερώσει απίστευτα. 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε Δεν βλέπω να είναι με 1 στικ μνήμης. Στο 1λ24δ ότι και να είναι τα errors μιλάνε μόνα τους. Τι συζητάμε τώρα. Τέρης δεν καταλαβαίνω την αντίδρασή σου. Οπως και να έχει θα το δουν στο σέρβις. Nαι ξέρω λένε 1 την φορά αλλά ο τύπος εδώ είχε 32 γίγα μέσα. ότι είναι να δείξει θα το δείξει και με τα 2. Αυτό λέω. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2021 από dtk-386 1
duffyduck Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 άλλο custom desktop και άλλο pre-build desktop η βασική διαφορά ειναι στο custom, όπως προδίδει το όνομα του, ο πελάτης επιλέγει όλα τα εξαρτήματα και έχει την ευθύνη της επιλογής.
dtk-386 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, duffyduck είπε άλλο custom desktop και άλλο pre-build desktop η βασική διαφορά ειναι στο custom, όπως προδίδει το όνομα του, ο πελάτης επιλέγει όλα τα εξαρτήματα και έχει την ευθύνη της επιλογής. Είπα κάτι διαφορετικό? Εγώ επέλεξα τα μέρη του αλλά δεν περίμενα να μην δουλεύει σε ούτε 1 εβδομάδα? Αν ήθελα pre-build desktop υπήρχαν λύσεις σε αυτά τα λεφτά (750€) της Dell & ΗP τις οποίες και είχα δει. Απλά ήταν ένα κλικ κάτω σε σπεκς και η ποιότητα των parts (νόμιζα) του δικού μου ότι θα είναι καλύτερη. Επίσης σκεφτόμουν ένα Intel NUC απλά ήθελα να πάρω κάτι καλύτερο. Για παράδειγμα έπαιζε στα 700 dell με i5 10400 όμως, 16 GB Ram, 256 SSD και 1 ΤΒ HDD. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2021 από dtk-386
duffyduck Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Το να παρεις καποιο computer part και να βγει προβληματικό, δεν ειναι κατι σπανιο. Ετυχε οι μνημες (η μια απο αυτες) να εχει προβλημα. ΟΚ, το πας και σου βαζουν αλλο ιδιο κιτ. Συμβαινουν αυτα. Καλυτερα στην αρχη (ή μεσα στην περιοδο εγγυησης) παρα μετα. Αν δεν στις αλλαξουν, τοτε να στεναχωρεθεις. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα