Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω αυτό το μηχάνημα το οποίο είναι 1 εβδομάδας. Δυστυχώς σποραδικά μου πετάει BSOD για memory management.

CASE-COOLERMASTER-MASTERBOX-MB530-P.png

Ετρεξα το Memory Diagnostic και μου λέει hardware πρόβλημα. Oι μνήμες είναι της GSkill. Επεσα σε ελαττωματικές??😪😭

Δεν έχω το κουράγιο να τρέξω memtest γιατί θέλει ώρες και δεν έχω τόσο χρόνο εκτός αν το βάλω νύχτα.

Επεξ/σία από dtk-386
  • Sad 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Εχω αυτό το μηχάνημα το οποίο είναι 1 εβδομάδας. Δυστυχώς σποραδικά μου πετάει BSOD για memory management.

CASE-COOLERMASTER-MASTERBOX-MB530-P.png

Ετρεξα το Memory Diagnostic και μου λέει hardware πρόβλημα. Oι μνήμες είναι της GSkill. Επεσα σε ελαττωματικές??😪😭

Δεν έχω το κουράγιο να τρέξω memtest γιατί θέλει ώρες και δεν έχω τόσο χρόνο εκτός αν το βάλω νύχτα.

Έχεις βάλει το XMP προφίλ των μνημών ; αν ναι γύρνα το σε default.

Δημοσ.

To είχα στο auto από τότε που το πήρα και μου έκανε 2-3 φορές. Στην αρχή δεν κατάλαβα τι ήταν. Μου έσκαγε στο άσχετο. Το έβαλα μετά στο XMP και μου το έκανε σήμερα 1 φορά. Το ξανά έβαλα στο auto τώρα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

.

Αναφορά σε κείμενο

========= TestMem5 Log File =========
Customize: Default @serj
Start testing at 20:27, 1Gb x12
Testing is completed through 5m 22s,
detected 40 error(s).

τι κάνω?🙄

Eν τω μεταξύ βλέπω ότι η RAM που έχω βάλει είναι στις συμβατές που παίρνει η μητρική μου.

G.SKILL F4-3000C16D-16GISB 16GB σε ΜΗΤΡΙΚΗ GIGABYTE B560M DS3H

Επεξ/σία από dtk-386
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, fotaras76 είπε

Σε ποιες θέσεις είναι οι 2 μνήμες; Ας πούμε πως η θέση 1 είναι δίπλα στον επεξεργαστή. 

Γι' αυτό ρώτησα από ποιον στήθηκε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σίγουρα δεν φταίει η θέση που είναι τοποθετημένες.

Βγάζετε τη μία ραμ, κλείνετε το XMP και κάνετε δοκιμή με το παραπάνω πρόγραμμα. Ελέγχετε για errors και αν έχει ή δεν έχει βγάζετε αυτή που δοκιμάσατε και βάζετε στη θέση της άλλη. Ξανά η ίδια διαδικασία και μας λέτε τι έγινε.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.

Έχουν γίνει όλα τα update από το intel assistant και τη σελίδα της Gigabyte για τη μητρική;
Intel® Driver & Support Assistant
https://www.gigabyte.com/Motherboard/B560M-DS3H-rev-10/support#support-dl-bios

Ειδικά αν είναι κάποιο BIOS από πολύ νωρίς καλό είναι να γίνει update, μαζί με το chipset driver. image.png.9ac6bccedbd38c0a4f20c5393f758721.png
Μπες στο BIOS και από το XMP βάλε το 2933MHz. Μην περιμένεις να το κάνει αυτόματα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Dr.Tesla είπε

Έχουν γίνει όλα τα update από το intel assistant και τη σελίδα της Gigabyte για τη μητρική;
Intel® Driver & Support Assistant
https://www.gigabyte.com/Motherboard/B560M-DS3H-rev-10/support#support-dl-bios

Ειδικά αν είναι κάποιο BIOS από πολύ νωρίς καλό είναι να γίνει update, μαζί με το chipset driver. image.png.9ac6bccedbd38c0a4f20c5393f758721.png
Μπες στο BIOS και από το XMP βάλε το 2933MHz. Μην περιμένεις να το κάνει αυτόματα. 

Έχει το f4 οπότε θα του βάλω το μεσημέρι το f5.

Το είχα auto. Μου έβγαλε 3-4 bsod. Tο έβαλα xmp στα 2933 και μου έκανε 1 bsod. Ο φίλος πιο πάνω μου είπε να το βγάλω το xmp. Τι ισχύει με δαυτο;

Επεξ/σία από dtk-386

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...