lawlife Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα! Φέτος (ή μάλλον, του χρόνου) θα ξεκινήσω να κάνω δική μου φορολογική δήλωση (μέχρι πρότινος ήμουν προστατευόμενο μέλος) και ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος πώς ακριβώς δηλώνουμε εισοδήματα από το εξωτερικό (συγκεκριμένα από πλατφόρμες που δουλεύουν με συνδρομή); Επίσης μπορώ να κάνω μόνη μου τη φορολογική μου δήλωση ή απαραίτητα πρέπει να πάω σε λογιστή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Jos3ph Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Μπλοκάκι , θα στα εξηγήσει ο λογιστής , αν δεν στα λέει καλά , πας στον επόμενο λογιστή 1
vs_skg Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, lawlife είπε συγκεκριμένα από πλατφόρμες που δουλεύουν με συνδρομή onlyfans?
lawlife Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 14 ώρες πριν, vs_skg είπε onlyfans? kickstarter, patreon κλπ, και το onlyfans τέτοιο είναι
poulinos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 20 hours ago, lawlife said: Καλησπέρα! Φέτος (ή μάλλον, του χρόνου) θα ξεκινήσω να κάνω δική μου φορολογική δήλωση (μέχρι πρότινος ήμουν προστατευόμενο μέλος) και ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος πώς ακριβώς δηλώνουμε εισοδήματα από το εξωτερικό (συγκεκριμένα από πλατφόρμες που δουλεύουν με συνδρομή); Επίσης μπορώ να κάνω μόνη μου τη φορολογική μου δήλωση ή απαραίτητα πρέπει να πάω σε λογιστή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. αν ξερεις να την κανεις μονη σου δεν σου απαγορευει κανεις.:)
onelonelystar Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Καλύτερα για 1η φορά να πας σε ένα λογιστή που θα ξέρει. Μετά μπορείς να την κάνεις κ μόνη σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα