Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, xgol είπε

Οτι να ναι ο κυριούλης.. Γενικά μακριά απο Ελληνες στο εξωτερικο. 

Γιατι λες |"οτι να ναι o κυριουλης"? πες μου ενα ψεμα που λεει στο βιντεο ειδικα εκει που αναφερεται σε πολιτικους και βυσμα

Επεξ/σία από airtrelomike13
  • Απαντ. 284
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

Γιατι λες |"οτι να ναι o κυριουλης"? πες μου ενα ψεμα που λεει στο βιντεο ειδικα εκει που αναφερεται σε πολιτικους και βυσμα

Γενικεύσεις, τσουβάλιασμα, μιζέρια και δικαιολογίες. Υπάρχουν πολλοι άξιοι ανθρωποι στην Ελλαδα και επιχειρηματίες και δημόσιοι λειτουργοί και δημόσιοι υπάλληλοι. 

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, xgol είπε

Γενικεύσεις, τσουβάλιασμα, μιζέρια και δικαιολογίες. Υπάρχουν πολλοι άξιοι ανθρωποι στην Ελλαδα και επιχειρηματίες και δημόσιοι λειτουργοί και δημόσιοι υπάλληλοι. 

και κακα βυσματα

Δημοσ.
Στις 20/9/2021 στις 6:50 ΜΜ, Michelanjelo είπε

Ως απόφοιτος ΤΕΙ απλά γελάω με όποιον χαράμισε χρόνο να κάνει διδακτορικό στο ΤΕΙ. Όχι ότι στο ΕΚΠΑ βγηκαμε νομπελίστες, αλλα ΠΑΔΑ no no no

έτσι όπως το διαβάζω δεν εννοεί απλά ότι δε θα χορηγούν διδακτορικά, αλλά ότι οι πτυχιουχοι δε θα μπορουν να κανουν διδακτορικα (ακόμα και αν πανε στο ΕΚΠΑ, ΑΠΘ κτλ)

οχι απλα θα ειναι παλι οπως πριν που τα ΤΕΙ δε μπορουσαν να εχουν διδακτορικά, ο,τι να ναι γενικά

20 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε

gi ayto φευγουν ολοι ΕΞΩ και μετα βγαινουν οι πολιτικοι στα καναλια και λενε αχ τα παιδια μας φευγουν ΕΞΩ. Το θεατρο του παραλογου

φευγουν εξω γιατι δεν υπαρχουν δουλειες ουτε με πτυχίο ουτε χωρις. δεν υπάρχει παραγωγη, τα εργοστασια εχουν φυγει σε τριτες χωρες, στον πρωτογενη τομέα ο παραγωγός δε βγαζει ουτε τα εξοδα, στις θεσεις υπηρεσιων οι μισθοί ειναι για κλάμματα. φευγουν εξω ανθρωποι ολων τω ηλικιων και ολων των μορφωτικων επιπέδων. απλά πλέον σε αντιθεση με 50-60 χρονια πριν, οι ανειδικευτοι δυσκολα πετυχαίνουν κατι εξω αν παράλληλα δεν κανουν εκει σπουδες εστω σε τεχνικό αντικείμενο. το ελληνικό εστιατοριο και το εργοστασιο ειναι καλά μονο για τη μεταβαση, μεχρι να μαθεις τη γλώσσα ή να ειδικευτείς σε κάτι.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση για να μην ανοιγω αλλο θεμα. Τωρα που συγχωνευτηκαν τα ΤΕΙ Αθηνας και Πειραια και εχει γινει το Πανεπιστημιο Δυτικης Αττικης αν καποιος εχει τελειωσει το 2012 μπορει να αναβαθμισει το πτυχιο του? Αν παλι καποιος ηταν ενεργος  φοιτητης  οταν  εγινε η ενωση θα παρει πτυχιο Πανεπιστημιου?

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, lak10 είπε

Παιδια μια ερωτηση για να μην ανοιγω αλλο θεμα. Τωρα που συγχωνευτηκαν τα ΤΕΙ Αθηνας και Πειραια και εχει γινει το Πανεπιστημιο Δυτικης Αττικης αν καποιος εχει τελειωσει το 2012 μπορει να αναβαθμισει το πτυχιο του? Αν παλι καποιος ηταν ενεργος  φοιτητης  οταν  εγινε η ενωση θα παρει πτυχιο Πανεπιστημιου?

κανεις δεν ξερει

Δημοσ.
5 ώρες πριν, lak10 είπε

φυγε εξω φιλε. εδω ειναι βαλκανομπανανια. η Ελλαδα εεχει πεθανει. Τουλαχιστον εξω υπαρχουν νομοι-κανονες σε συνδυασμο με οργανωση και προγραμματισμο. Εδω ειτε εχεις πτυχιο ειτε οχι, αν δεν εχεις βυσμα, δεν εχεις μελλον. Σε λιγα χρονια ο πληθυσμος της χωρας θα ειναι αρκετα μιεωμενος γιατι ολοι θα εχουμε φυγει εξωτερικο και θα ζει η χωρα μονο απο το τουρισμο. Μην ακους για αναπτυξεις κλπ

Αν παλι εχεις βυσμα ή θες να κατσεις Ελλαδα δωσε κατατακτηριες για κανονικο πανεπιστημιακο τμημα

Δημοσ.

Σαν Υ.Δ του παδά που γνωρίζω για το κομμάτι φοιτητών:

1. Οποιος εχει αποφοιτήσει πρίν την ένωση δεν μπορεί να κάνει ΤΙΠΟΤΑ για να αντιστοιχηθεί (οχι αναβαθμιστει δεν νοείται αναβάθμιση οταν και τα 2 ειναι στο επιπεδο 6 του ΕΠΠ) πέρα απο κατατακτήριες ( δεν εχει νοημα , δεν κερδίζει τίποτα)

2. Οποιος ήταν εντός της σχολής και ήταν στο Ν+2 μπήκε αυτόματα στο νέο πρόγραμμα. Και τους πιο παλιούς τους δεχτήκαν αλλα λόγω ειδικών συνθηκών.

3. Για τα εφαρμ.επιστημών δεν γνωρίζει κανεις τίποτα , αυτο που φαίνεται να γινεται ειναι πως θα λειτουργήσει το ΕΦ.ΕΠ μέσα στο παδα και στο ελμεπα κλπ.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, lak10 είπε

Νομίζω οχι. Στο ΤΕΙ που ειχα τελειωσει παντως μονο για οσους μολις ειχαν τελειωσει προσφατα όταν βγηκε η απόφαση ισχυε καθως και για τους ενεργους φοιτητες κατω του 6ου ετους. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, velociraptoras είπε

Νομίζω οχι. Στο ΤΕΙ που ειχα τελειωσει παντως μονο για οσους μολις ειχαν τελειωσει προσφατα όταν βγηκε η απόφαση ισχυε καθως και για τους ενεργους φοιτητες κατω του 6ου ετους. 

είχαν ακουστεί διάφορα σενάρια του στυλ να δωσουν καποια μαθηματα κτλ, εχει γινει και σχετικη συνελευση, δεν εχουν ανακοινωσει κατι. οποτε δεν ξερουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Michelanjelo είπε

είχαν ακουστεί διάφορα σενάρια του στυλ να δωσουν καποια μαθηματα κτλ, εχει γινει και σχετικη συνελευση, δεν εχουν ανακοινωσει κατι. οποτε δεν ξερουμε.

ναι επρεπε να κανεις αίτηση αφου ειχες ολοκληρωση πτυχιακή και πρακτική και να εξεταστεις σε επιπλέον μαθηματα, δε μπορεις δηλαδή να αποφυγεις την πρακτική. και στο τμημα που ανω τωρα β πτυχιο το ιδιο ειναι αλλά δεν εχω καμια διαθεση να δωσω κι αλλα μαθηματα αν τελειωσω με τις βασικές υποχρεωσεις. (στο δικό μας αυτα, οχι στο παδα)

Επεξ/σία από velociraptoras
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, velociraptoras είπε

ναι επρεπε να κανεις αίτηση αφου ειχες ολοκληρωση πτυχιακή και πρακτική και να εξεταστεις σε επιπλέον μαθηματα, δε μπορεις δηλαδή να αποφυγεις την πρακτική. και στο τμημα που ανω τωρα β πτυχιο το ιδιο ειναι αλλά δεν εχω καμια διαθεση να δωσω κι αλλα μαθηματα αν τελειωσω με τις βασικές υποχρεωσεις. (στο δικό μας αυτα, οχι στο παδα)

εγώ αποφάσισα να πετάξω στα σκουπίδια το πτυχιο του τει (μεταφορικά το λέω) και να τελειωσω χημικο και να μην ξαναασχοληθω με το τι αξια εχει το πτυχιο αν ειναι αει η οχι.Οποτε οτι και να γινει δε θα ασχοληθώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Ribopaido είπε

Από περιέργεια, εσείς θα πάρετε PhD από το ΠΑΔΑ σαν Πανεπιστήμιο ή από το ΠΑΔΑ σαν ΤΕΙ?

Επεξ/σία από pi314
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ribopaido είπε

1. Οποιος εχει αποφοιτήσει πρίν την ένωση δεν μπορεί να κάνει ΤΙΠΟΤΑ για να αντιστοιχηθεί (οχι αναβαθμιστει δεν νοείται αναβάθμιση οταν και τα 2 ειναι στο επιπεδο 6 του ΕΠΠ) πέρα απο κατατακτήριες ( δεν εχει νοημα , δεν κερδίζει τίποτα)

2. Οποιος ήταν εντός της σχολής και ήταν στο Ν+2 μπήκε αυτόματα στο νέο πρόγραμμα. Και τους πιο παλιούς τους δεχτήκαν αλλα λόγω ειδικών συνθηκών.

3. Για τα εφαρμ.επιστημών δεν γνωρίζει κανεις τίποτα , αυτο που φαίνεται να γινεται ειναι πως θα λειτουργήσει το ΕΦ.ΕΠ μέσα στο παδα και στο ελμεπα κλπ.

Επιτέλους μάθαμε και κάτι!

Ήθελα να σε ρωτήσω, αν θες βέβαια, τι σε οδήγησε στο να κανεις διδακτορικο στο ΠΑΔΑ; Είμαι απόφοιτος του ΤΕΙ και ήθελα πάντα διδακτορικό, αλλά δεν ήθελα ποτέ να συνεχίσω στο ΤΕΙ. Προτίμησα το ΕΚΠΑ και επειδή θεωρούσα ότι είχε πολύ καλύτερο όνομα και ότι ήθελα να δω άλλους ανθρώπους, γιατι θεώρησα ότι στοΤΕΙ πήρα ότι είχα να πάρω προπτυχιακά.

Τα υπόλοιπα φαίνονται λογικά που λες. Ομως πχ το τμημα βιοϊατρικής επιστήμης το έχουν κανει ΠΕ ενώ εμείς παραμένουμε ΤΕ. Επίσης εγώ που έχω πτυχίο χημείας δεν μπορώ να βάλω στον ΑΣΕΠ ότι έχω και 2ο πτυχίο γιατί σε αφήνει μόνο αν είναι και τα 2 ΤΕ ή ΠΕ. Αν εχεις ΤΕ και ΠΕ δεν μπορείς και είναι άδικο. Οπότε μια μετατροπή (;) θα εξυπηρετούσε σε αυτό και ας είναι επίπεδο 6.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...