Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω κάνει συμβόλαιο από κατάστημα ΔΕΗ για το DEH HomeGasControl και μου στείλανε μήνυμα από ΕΔΑ ότι θα έρθει τεχνικός τάδε ώρα και μέρα να μου κάνει την σύνδεση. Εμένα όμως δεν με ρωτήσανε αν με βολεύει (καθώς εργάζομαι) και ήρθε σήμερα και του λέω τηλεφωνικά ότι ο μετρητής αερίου είναι στην πρόσοψη του κτηρίου, αλλά αυτός ήθελε να δει και τον λέβητα που είναι στο μπαλκόνι. Οπότε μου λέει ότι πρέπει να κλείσω καινούργιο ραντεβού.

Και τώρα η παράνοια....

Όταν παίρνω τον ΕΔΑ ΘΕΣΣ μου λέει ότι δεν κλείνω εγώ ραντεβού αλλά ο πάροχός μου (η ΔΕΗ εν προκειμένω) πρέπει να κάνει νέα αίτηση για σύνδεση.

Όταν παίρνω τον πάροχο φυσικού αερίου μου (ΔΕΗ) μου λέει ότι δεν γίνεται τέτοια διαδικασία και ότι ραντεβού κλείνω  στον ΕΔΑ.

Δηλαδή ο ένας με στέλνει στον άλλον. Αυτό έχει γίνει 5 φορές σήμερα και κοντεύει να μου στρίψει.

Κάποια πρόταση έχετε;

Δημοσ.

Το ραντεβου για την ενεργοποιηση το κλεινεις εσυ στην ΕΔΑ.

Ο τεχνικος που ερχεται για ελεγχο,ουσιαστικα κοιταζει αν η κατασκευη ακολουθει τη μελετη που εχει κατατεθει και φυσικα θα δει και το λεβητα.

Μιλα με τον εγκαταστατη σου για να ειναι παρων οταν ερθει ο ελεγκτης.

• Like 1
Δημοσ.

Να διευκρινίσω ότι το σπίτι το νοίκιαζαν πριν από εμένα και είχαν αέριο, οπότε πρόκειται για επανασύνδεση.

Μίλησα με την ΕΔΑ και μου είπαν ότι ραντεβού δεν κλείνω εγώ, αλλά στέλνει εκ νέου αίτημα σύνδεσης ο πάροχος....

Δημοσ.

Για επανασυνδεση δε γνωριζω ομολογω αλλα υποθετω πως θα ειναι οπως στα λεει η ΕΔΑ.

Παρε το παροχο σου και διευκρινησε τους πως ειναι επανασυνδεση και πως ισχυει οτι λεει η ΕΔΑ.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, apotheo33 είπε

και μου στείλανε μήνυμα από ΕΔΑ ότι θα έρθει τεχνικός τάδε ώρα και μέρα να μου κάνει την σύνδεση. Εμένα όμως δεν με ρωτήσανε αν με βολεύει (καθώς εργάζομαι) και ήρθε σήμερα και του λέω τηλεφωνικά ότι ο μετρητής αερίου είναι στην πρόσοψη του κτηρίου, αλλά αυτός ήθελε να δει και τον λέβητα που είναι στο μπαλκόνι. Οπότε μου λέει ότι πρέπει να κλείσω καινούργιο ραντεβού.

είτε παίρνεις τηλ τον τεχνικό ευγενικά (και τον κερνάς καφέ τυρόπιτα γλυκό μιας και δεν είναι δουλειά του να κλείνει ραντεβού)  , να έρθει συγκεκριμένη ώρα. Αν δεν έχει όρεξη θα σου πει να κλείσεις εσύ ραντεβού

είτε ξανά τηλ στην ΕΔΑ να κλείσεις ραντεβού

Όταν παίρνω τον ΕΔΑ ΘΕΣΣ μου λέει ότι δεν κλείνω εγώ ραντεβού αλλά ο πάροχός μου

απο την ΕΔΑ έρχονται

πρέπει να κάνει νέα αίτηση για σύνδεση.

μπαρούφες σου είπε , πες τους όμως οτι έλειπες όταν ήρθε ο τεχνικός , να δουν τον αριθμό αίτησης και να κλείσεις νέο ραντεβού

Αν δε βγάζεις άκρη και μην αρχίσουν τα κρύα ξεκίνα σήμερα στο https://my.rae.gr/ και κάνε καταγγελία

445172168_.png.b6b24ae4db5832ea20f467ff3ed2bb16.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...