Προς το περιεχόμενο

εμπειρία WIND 50 (περιοχή Ίλιον, Αττική)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, 

σκέφτομαι να πάω το σταθερό μου στη WIND (από VODAFONE), και αναρωτιόμουν εάν κάποιος έχει εμπειρία στην περιοχή που μένω (Ίλιον). Στο τηλ μου είπαν ότι μίνιμουμ θα έχω 42 - ισχύει; Υπάρχει κάποιος τρόπος να το τσεκάρω πριν υπογράψω; Ευχαριστώ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

16 hours ago, chris222 said:

Καλησπέρα, 

σκέφτομαι να πάω το σταθερό μου στη WIND (από VODAFONE), και αναρωτιόμουν εάν κάποιος έχει εμπειρία στην περιοχή που μένω (Ίλιον). Στο τηλ μου είπαν ότι μίνιμουμ θα έχω 42 - ισχύει; Υπάρχει κάποιος τρόπος να το τσεκάρω πριν υπογράψω; Ευχαριστώ 

αν ειχες vdsl πριν απο το ιδιο καφαο θα παρεις  και τον ιδιο χαλκο

• Like 1

2 ώρες πριν, poulinos είπε

αν ειχες vdsl πριν απο το ιδιο καφαο θα παρεις  και τον ιδιο χαλκο

Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Πριν είχα 100αρα και έπαιζε μια χαρά (σε γενικές γραμμές). Όταν πήρα Cosmote μου είπαν ΜΑΧ 50 (και χωρίς εγγύηση ταχύτητας) - το οποίο βρήκα περίεργο, ενώ πχ και η WIND μου δίνει 100. Παίζει να έχουν οι άλλες εταιρίες και να μην έχει η Cosmote??

μαλλον κατι λαθος στο wizard τους. το σπιτι σου πηγαινει σε ενα καφαο συγκεκριμενο οποτε δεν γινεται πχ η wind να σου δινει απο το χ καφαο και ο αλλος παροχος απο το ψ καφαο.εκτος αν ο ενας σου δινει απο το κv και ο αλλος σου δινει απο το αστικο κεντρο.αλλα το θεωρω δυσκολο αυτο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...