IKARIWTHS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά ,σε εξωτερική βρύση με τέτοιο σπειρωμα,μπαίνει φίλτρο νερού εσωτερικής βρύσης άνω πάγκου ; Υπάρχει κάποιος ανταπτορας ;
NikosKallithea Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 22 λεπτά πριν, IKARIWTHS είπε Καλησπέρα παιδιά ,σε εξωτερική βρύση με τέτοιο σπειρωμα,μπαίνει φίλτρο νερού εσωτερικής βρύσης άνω πάγκου ; Υπάρχει κάποιος ανταπτορας ; Χιλιαδες πας στα υδραυλικά της γειτονιά σου και τα ταιριάζεις
IKARIWTHS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Πήγα ήδη σε ένα της γειτονιάς και μου είπε ότι δεν έχει διότι εκτός το μέγεθος έχουν διαφορά και στο σπειρωμα ,υπάρχει κάποιο λινκ να μου στείλεις ;
stathisp Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Επειδή τα σπειρώματα από την άκρη της βρύσης της κουζίνας (εκεί που βιδώνει ένα μικρό φιλτράκι με σιτούλα) είναι διαφορετικό από την άκρη μιας βρύσης εξωτερικού χώρου θέλει λίγο ψάξιμο με τις βρύσες ανα χείρας εκτός αν ξέρεις ακριβώς για τι σπειρώματα ψάχνεις. Πριν από 10 χρόνια περίπου αναγκάστηκα να φτιάξω σε τόρνο αντάπτορα για να συνδέσω ένα σπιράλ από ντους στην άκρη της βρύσης του μπάνιου. Πριν από 1 μήνα για παρόμοια περίπτωση βρήκα σχεδόν αμέσως αντάπτορα σε κατάστημα της περιοχής μου. Το πιο πιθανό είναι να βρεις σε μαγαζί με σιδηρικά (τεχνικά πολυκαταστήματα τα λένε τώρα). Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2021 από stathisp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα