alexrmavros2002 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για την ειδικότητα του μηχανικού αυτοκινήτων και είμαι σε δίλημμα σχετικά με το ποια είναι η καλύτερη επιλογή, τα ΔΙΕΚ ή οι ΕΠΑΣ. Έχω γίνει ήδη δεκτός στο ΔΙΕΚ Ηλιούπολης (οπότε αν κάποιος γνωρίζει λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο ΙΕΚ θα με βοηθούσε). Έχω κάνει επίσης αίτηση για την ΕΠΑΣ Αιγάλεω. Προτιμούσα να πάω σε ΕΠΑΣ επειδή με τη μαθητεία εργάζεσαι από την αρχή στο αντικείμενό σου οπότε αποκτάς πολύ μεγαλύτερη εμπειρία. Όμως διάβασα ότι το 2020 ψηφίστηκε νόμος που υποβαθμίζει το πτυχίο των ΕΠΑΣ στο επίπεδο 3 το οποίο για να το πάρεις δίνεις εξετάσεις στον ΕΟΠΠΕΠ, ενώ από τα ΙΕΚ παίρνεις πτυχίο επιπέδου 5 (πάλι με εξετάσεις στον ΕΟΠΠΕΠ). Επίσης ποια είναι η διαφορά τους όσον αφορά τα επαγγελματικά δικαιώματα; Έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τι να κάνω. Ευχαριστώ πολύ. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2021 από alexrmavros2002
RobertEdwards Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Λαμβάνοντας υπόψη τη σημερινή προηγμένη τεχνολογία στον κόσμο των οχημάτων, ένας ειδικός μετάδοσης πρέπει να είναι καλά γνώστης των συστημάτων ελέγχου υπολογιστών για να κάνει περίπλοκες επισκευές. Θα χρειαστείτε επίσης ισχυρές μαθηματικές δεξιότητες, κριτική σκέψη και επίλυση προβλημάτων site.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα