antwnhspap98 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Μετα το BOX προσφερει και το coffee island 'κερασμενο' καφε. Ισχυει για σημερα και αυριο. Κωδικος: MYCOFFEE Site: https://www.coffeeisland.gr/ 8 5
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Ευχαριστω, δεν ηξερα οτι εχουν δικια τους εφαρμογη και μιας και παραγγελνω μονιμα απο εκει θα τοπ κανω ετσι για να αποφευγω το efood. Το κουπονι φυσικα δουλευει.
MrPanozzz Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 38 λεπτά πριν, djkokalis είπε Η προσφορά για box ποια είναι;
1nsom-n1k Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, nikosaek2121 είπε Να σε καλά στην υγεία σου. Βασικά, δεν εύχονται στην υγειά σου με καφέ, δεν θεωρείται καλό... 1 1
Gerara_ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Ισχύει για σήμερα και αύριο; Δύο καφέδες δηλαδή;
Vestrum Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, Gerara_ είπε Ισχύει για σήμερα και αύριο; Δύο καφέδες δηλαδή; μια φορά μόνο
Xristos62100 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 καλή προσφορά (για τον καταναλωτή).... μετριότατος όμως καφές (αν και αυτό είναι υποκειμενικό) 1
GREG10ARIS Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Με takeaway η ελάχιστη δεν υπάρχει, πηγαίνετε πάρτε τον καφέ απ το κατάστημα σε κάθε γωνία και coffee island έχει
george kesoglu Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) πολυ καλη προσφορα πηγα σε ενα καταστημα και πηρα εναν ,,,,αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι μια εξυπνη συσκευη που σφραγισε η κοπελα το καπακι του καφε , χωρις να το κουμπώνει με τα χερια , πολυ χρήσιμο λογο covid και γενικα για μικροβια , το βρηκα στο youtube Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2021 από george kesoglu
argosixna Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, george kesoglu είπε πολυ καλη προσφορα πηγα σε ενα καταστημα και πηρα εναν ,,,,αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι μια εξυπνη συσκευη που σφραγισε η κοπελα το καπακι του καφε , χωρις να το κουμπώνει με τα χερια , πολυ χρήσιμο λογο covid και γενικα για μικροβια , το βρηκα στο youtube ΑΝΕΠΑΦΟ κλεισιμο...?? what?! αλλο βιντεο βλεπουμε?
george kesoglu Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, argosixna είπε ΑΝΕΠΑΦΟ κλεισιμο...?? what?! αλλο βιντεο βλεπουμε? το καπακι εχει ενα στομιο που πινεις , ο μπαριστας για να κλεισει σωστα το καπακι το πιεζει με τα δαχτυλα κοντα σε εκεινο το σημειο , εγω παντα εβγαζα και πεταγα το καπακι , δεν θα βαλω το στομα μου εκει που εβαλε ο μπαριστας τα δαχτυλα του , ενω με αυτην την συσκευη αποφευγετε η επαφη με το στομιο του καπακιου , το καταλαβες ???
p4n0s86 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, george kesoglu είπε το καπακι εχει ενα στομιο που πινεις , ο μπαριστας για να κλεισει σωστα το καπακι το πιεζει με τα δαχτυλα κοντα σε εκεινο το σημειο , εγω παντα εβγαζα και πεταγα το καπακι , δεν θα βαλω το στομα μου εκει που εβαλε ο μπαριστας τα δαχτυλα του , ενω με αυτην την συσκευη αποφευγετε η επαφη με το στομιο του καπακιου , το καταλαβες ??? Τα καπάκια, απ' την παραγωγή μέχρι και τη στιγμή που θα το βάλει στο ποτήρι σου γνωρίζεις από που έχουν περάσει και ποιος τα έπιασε; 2 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα