Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στο σπίτι μου έχει ήδη κάποια υποδομή πάνω ψηλά στο τοίχο η οποία νομίζω σχετίζεται με κλιματιστικό ωστόσο δε ξέρω τι είναι, ειδού Αυτό το καλώδιο είναι αρκετό για να εγκατασταθεί ένα οποιοδήποτε κλιματιστικό ή πρέπει να γίνει και άλλη δουλειά στο τοιχό ή έξω από αυτόν? (να ανοίξουν τρύπες κτλ) Δεν είδα να έχει κάτι στην έξω πλευρά του τοίχου από το μπαλκόνι οπότε δε ξέρω τι είναι αυτό το καλώδιο και από που έρχεται. Βλέπω στο σπίτι έχει και αλλού μία τρύπα στο τοίχο την οποία όμως έχουν κλείσει οπότε δε ξέρω αν θέλει και άλλη δουλειά το πράγμα. Τα ρωτάω αυτά γιατί σκέφτομαι πολύ να αγοράσω κλιματιστικό και είναι μία από τις προτεραιότητες μου για τον χειμώνα που ερχέται ωστόσο παρατήρησα με λύπη ότι από αυτές τις τρύπες σε εκείνη τη πλευρά του τοίχου μπαίνουν μυρμήγκια. Πιο κάτω είναι η τρύπα που περνάει το καλώδιο για τη τηλεόραση η οποία είναι πολύ μικρή και όμως χωρίς να το περιμένω το σπίτι μου πλυμμήρισε μυρμήγκια από αυτή. Σαφώς αυτή η τρύπα της τηλεόρασης είναι χαμηλά και πολύ μικρή οπότε μπορώ να τις ρίξω κάμποσο αροχολ χωρίς πρόβλημα και να τελειώνω, από την άλλη αυτή του κλιματιστικού είναι αρκετά ψηλά και προφανώς είναι και το κλιματιστικό μπροστά της, οπότε δε βολεύει από καμία να ψεκάζω εκεί πέρα. Έως τώρα η συγκεκριμένη τρύπα δεν έχει δημιουργήσει πρόβλημα αλλά μάλλον οφείλεται στο ότι δεν είναι ανοιχτή από την έξω πλευρά του τοίχου. Αν πρέπει να ανοίξουν τρύπα στο τοίχο και ψηλά τότε η ζωή μου θα γίνει κόλαση την άνοιξη και το καλοκαιρί. Ιούνης-Σεπτέμβρης δεν θα παλεύονται. Δε ξέρω τι μπορώ να κάνω για αυτό. Με το κρύο έχω εναλλακτικές, με τα μυρμήγκια ή άλλα έντομα δεν έχω καμία. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2021 από aizensama24
onelonelystar Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 ότι τρύπα και να ανοίξουν θα περάσουν ειδικό υλικό για να κλείσει και να μην περνάει τίποτα. από όσο καταλαβαίνω από τη φωτό, πρόκειται για το σωλήνα όπου θα βγαίνει το υγρό Οπότε μετά μένει το καλώδιο για το ρεύμα, το οποίο αυτό μπορεί να είναι εσωτερικό.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, onelonelystar είπε ότι τρύπα και να ανοίξουν θα περάσουν ειδικό υλικό για να κλείσει και να μην περνάει τίποτα. από όσο καταλαβαίνω από τη φωτό, πρόκειται για το σωλήνα όπου θα βγαίνει το υγρό Οπότε μετά μένει το καλώδιο για το ρεύμα, το οποίο αυτό μπορεί να είναι εσωτερικό. Το ελπίζω γιατί σε ένα άλλο σπίτι που είμουν πολύ παλιά είχε πέσει σπουργίτη μέσα στο δωμάτιο μου από μία φωλιά που είχανε λίγο πιο πάνω από τη τρύπα του κλιματιστικού.
onelonelystar Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 θα είσαι πάνω από τα μαστόρια για να βλέπεις αν κάνουν καμιά τσαπατσουλιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα