Speculoos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Είναι πάρα πολύ μικρή σκηνή, ουσιαστικά κάποια σύμβολα, αν βάλετε σε 0.5 speed και δείτε προσεχτικά όλα τα credits θα αποκαλυφθει.
Pa0ki Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Έλα παιδιά, τράβηξα screenshot γιατί μου φαίνεται οι άλλοι σας δουλεύουν και παίζουν με τα νεύρα σας Όποιος δεν έχει δει το τελευταίο επεισόδιο να μην ανοίξει το spoiler Spoiler 2 1
alexioannou Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Πριν δω το πρώτο επεισόδιο Squid Game έβλεπα λόγω της γυναίκας τον Σασμο 🤣😅😂🤣😅😅 Αφού άντεξα 1,5 ώρα τον συλλαβισμό της Τζομπανάκη και του γιου της,στην πραγματική ζωή,ήρθε η ώρα της κορεάτικης σειράς ..... Η ερμηνεία του ηθοποιού τα πρώτα 5 λεπτά καλύπτει τις ερμηνείες όλου του καστ του σασμου μέχρι τρελούς της σειράς σασμος......και λίγα λέω..... 😅🤣😂
managermono Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 ρε παιδια πλακα μας κανετε με τα κρεντιτ? ελεος
lector Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Μικρες παρατηρησεις που δεν ειδα να εχουν αναφερθει καπου (ουτε σε αλλα sites). 1) Η φαση με τους VIPS μου θυμιζει εντονα Hostel Part 3 2) Η παικτρια-μοντελο που εμφανιστηκε και λιγο παραπανω φαινεται να εχει αφυσικα μακρυ λαιμο 3) Κατα 90% στις εντολες που δινει για τα παιχνιδια η τυπισσα μεσω μικροφωνου, η τελευταια συλλαβη που ακουγεται ειναι "ντα", ενω στη μεταφραση στους υποτιτλους δε φαινεται να υπαρχει καποια τετοια συσχετιση, ξερει κανεις απο κορεατικα να μας εξηγησει γιατι συμβαινει αυτο;
JamesDelaney Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 On 31/10/2021 at 17:41, lector said: 3) Κατα 90% στις εντολες που δινει για τα παιχνιδια η τυπισσα μεσω μικροφωνου, η τελευταια συλλαβη που ακουγεται ειναι "ντα", ενω στη μεταφραση στους υποτιτλους δε φαινεται να υπαρχει καποια τετοια συσχετιση, ξερει κανεις απο κορεατικα να μας εξηγησει γιατι συμβαινει αυτο; Στα κορεατικα το νοημα βγαινει απο την καταληξη που εχει το ρημα και μπαινει στο τελος της προτασης. Αν ειναι καταφαση/ερωτηση/αρνηση σε informal ή formal form εχει διαφορετικη καταληξη. Η συγκεκριμενη καταληξη ειναι η bnida και αφορα "formal way of speaking" . 1 3
Gogotsa Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Κοπια του Alice in borderland, το οποιο μου αρεσε και πιο πολυ.
j0hnn1e Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 2 hours ago, Gogotsa said: Κοπια του Alice in borderland, το οποιο μου αρεσε και πιο πολυ. Unpopular opinion αλλά συμφωνώ. Αν το Alice δεν είχε τόσο κακές ερμηνίες στα τελευταία 3 επεισόδια θα ήταν κλάσεις ανώτερο.
Gogotsa Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Οι ερμηνειες στο squid ειναι σαφως χειροτερες. Οσων αφορα το unpopular, το παιρνω εως κοπλιμεντο.
pirmen56 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Στο μυαλό μου είχα συνυφασμένο τον όρο σειρά με τη μετριότητα. Να τυπώνουμε σελίδες να βγαίνει το μεροκάματο. Τι διαμάντι είναι το συγκεκριμένο! Καθόλου τυχαία πρώτο σε τόσες χώρες. Αριστοτεχνικά στημένη αλληγορία για τον καπιταλισμό των ασιατικών χωρών και τα αδιέξοδά του. Τον πιο απάνθρωπο με διαφορά. Αλλά ταυτόχρονα και μια ακανθώδης νύξη για το αν οι άνθρωποι αξίζουν τελικά κάτι καλύτερο(βλέπε σκηνή με το κρεβάτι του θανάτου στο τελευταίο επεισόδιο και την στάση του νικητή). Ειλικρινά δεν ξέρω αν θα 'θελα να υπάρξει συνέχεια και να έχουμε τα "καλά" του Μάτριξ. 1
Vault13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, pirmen56 είπε Στο μυαλό μου είχα συνυφασμένο τον όρο σειρά με τη μετριότητα. Να τυπώνουμε σελίδες να βγαίνει το μεροκάματο. Τι διαμάντι είναι το συγκεκριμένο! Καθόλου τυχαία πρώτο σε τόσες χώρες. Αριστοτεχνικά στημένη αλληγορία για τον καπιταλισμό των ασιατικών χωρών και τα αδιέξοδά του. Τον πιο απάνθρωπο με διαφορά. Αλλά ταυτόχρονα και μια ακανθώδης νύξη για το αν οι άνθρωποι αξίζουν τελικά κάτι καλύτερο(βλέπε σκηνή με το κρεβάτι του θανάτου στο τελευταίο επεισόδιο και την στάση του νικητή). Ειλικρινά δεν ξέρω αν θα 'θελα να υπάρξει συνέχεια και να έχουμε τα "καλά" του Μάτριξ. Δεν ξερω αν ηθελε να πει κατι τετοιο ο ποιητης, αλλα Ναι, προς τα εκει παει. κατι παρομοιο καταλαβα και εγω. 2 ώρες πριν, pirmen56 είπε Ειλικρινά δεν ξέρω αν θα 'θελα να υπάρξει συνέχεια και να έχουμε τα "καλά" του Μάτριξ. Θα υπαρξει. Κοροϊδα δεν ειναι.
_linuslost_ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Άλλη μια μέτρια σειρά από το Νετφλιξ... Δυστυχώς οι περισσότεροι βλέπουν αποκλειστικά σειρές από εκεί, με αποτέλεσμα πολλές σειρές που είναι διαμάντια να μην αναγνωρίζονται όπως πρέπει.. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα