Arkin Δημοσ. Κυριακή στις 10:12 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:12 μμ (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, ant_ είπε Μετριοτατο Αρκετα κατω απο το πρωτο Οι χαρακτηρες στο παιχνιδι καρικατουρες και χωρις βαθος Μου εδειξε οτι απλα το γυρισαν για να το γυρισουν λογω της επιτυχιας του πρωτου Και αντε αν το βγαζαν λιγο μετα το πρωτο θα ειχε μια δικαιολογια Αλλα κανανε 3 χρονια και αυτο ηταν το καλυτερο που μπορουσαν να κανουν? Δεν ηταν κατι αξιοσημειωτο αλλα ειμαι σιγουρος οτι επισκιαστηκε απο το δευτερο μερος της 2ης σεζον. Οι σεναριογραφοι ηθελαν να βγαλουν ολη τη σεζον μαζι αλλα το netflix το εσπασε στη μεση οποτε τελειωσε και φανηκε μιση οπως ειναι λογικο. Ιουνιο 2025 το δευτερο μερος της 2ης σεζον που θα βγει σαν 3η σεζον. Εκει το εχασε. Αν ηταν μια σεζον και συνεχιζονταν με το κλεισιμο της θα ηταν πολυ καλυτερα. Τωρα εχει πεσει παρα πολυ και στο imdb με αυτα τα πραγματα που κανει το netflix. Για τους χαρακτηρες το ανεφερα και εγω οτι ειχε καποιους που απλα ηθελες να πεθανουν αμεσα δεν παλευοταν. Μαζι με το κακο τελευταιο επεισοδιο που δεν εβγαλε νοημα με οτι εγινε η σεζον αφησε αναμεικτα συναισθηματα. Επεξ/σία Κυριακή στις 10:13 μμ από Arkin
kage Δημοσ. Δευτέρα στις 12:05 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:05 πμ (επεξεργασμένο) μετα απο 3.5 χρονια οταν το νετφλιξ σ χει πεταξει στα ποδια τοσα μυρια νομιζω μπορεις να βρεις καλυτερο σεναριο αφου δεν μπορεις να σκεφτεις εσυ...το ειπε κ ο ιδιος ο σεναριογραφος δεν εβγαλε χρημα της προκοπης στην 1η σεζον κ γι αυτο βγαζει αυτες τις σεζον οπως απαιτουσε το νετφλιξ...δηλ.φτηνιαρικα επεισοδια "λαμψης" που απλα πατας forward γιατι ειναι βαρετο κ αναμενομενο.. προβλεψη...ο founder /001 θα αναγκασει τον πρωταγωνιστη να διαλεγει ποιος θα σκοτωνεται νεος vs γρια ,,μανα γιος..η εγκυος ή θα γεννησει ή θα πεθανει κ θα το μεγαλωσουν αλλοι ωστε να το γυρισουν λιγο στο δραμα..στο τελος θα ερθουν οι swat με την βοηθεια της sniper που νιωθει οτι χαθηκε το νοημα του παιχνιδιου κ πρεπει να τελειωσει Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από kage
7nisiotis Δημοσ. Δευτέρα στις 02:05 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:05 πμ 23 hours ago, Bourdoulas said: Hide contents Αν πας στην σκηνη θα δεις ότι είχαν μαζέψει όπλα και γεμιστήρες από τα πτώματα. Τους δείχνει μάλιστα που παίρνουν γεμιστήρες. Spoiler Ναι ήταν γεμιστήρες από όσους φρουρούς έμειναν από σφαίρες και τους καθάρισαν πάνω στο reload 9 hours ago, ASFE said: Την τελειωσα και γω. Μου αρεσε, Ναι εχει λιγο μπλα μπλα παραπανω αλλα οκ. Spoiler Εικάζεται πώς θα αναπτύξουν το backstory του Front Man σε κάποιο σημείο της 3ης σεζόν. 3 hours ago, Arkin said: το netflix το εσπασε Ναι, ήθελαν φανερά ύφος-τέλους Cobra Kai Κομμάτι-κομμάτι για να συνεχίσεις την συνδρομή παράλληλα με άλλες μεγάλες σειρές που επιστρέφουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα