panther_512 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 On 24/09/2024 at 01:38, omghi2u said: ακριβως το ιδιο επαθα και με το D.P. OK, ήμουν έτοιμος να σου γράψω αστείο, για το αν αναφερόσουν με τα αρχικά στους Deep Purple, αλλά τελικά έτσι λέγεται η σειρά. 😂 1
panagiotis54 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Τρία χρόνια αφότου κέρδισε το "Παιχνίδι του Καλαμαριού", ο παίκτης 456 εγκαταλείπει την πρόθεσή του να πάει στις ΗΠΑ και επιστρέφει με έναν νέο στόχο. Ο Γκι-χουν βυθίζεται ξανά στο μυστηριώδες παιχνίδι επιβίωσης, ξεκινώντας άλλον έναν αγώνα ζωής ή θανάτου με νέους συμμετέχοντες, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν για να διεκδικήσουν το έπαθλο των 45,6 δισεκατομμυρίων γουόν. Με την επιστροφή της παγκόσμιας επιτυχίας, ξετυλίγεται ένα νέο κεφάλαιο, καθώς ο Γκι-χουν επιστρέφει με σχέδιο, έχοντας εγκαταλείψει την πρόθεσή του να φύγει για τις ΗΠΑ. Η 2η σεζόν του Squid Game (Το Παιχνίδι του Καλαμαριού) θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 26 Δεκεμβρίου Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2024 από panagiotis54 2
pontez2 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2024 Πωωωω....πάλι θα βλέπω τριχρονα να παιζουν το 1-2-3 κοκκινο φως και να λένε "κοκολαααακουοτιαγκεααα" με τους χαρουμενους γονεις να χειροκροτάνε για την σοφία των παιδιών τους να μιλάνε Κορεάτικα 2
jpaokx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2024 Εμενα μ'αρεσει το contrast συναισθηματων 1ης και 2ης σεζον. Το πετυχαν ωραια. 4
7nisiotis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2024 1 minute ago, jpaokx said: Εμενα μ'αρεσει το contrast συναισθηματων 1ης και 2ης σεζον. Το πετυχαν ωραια. Ιδέα για meme LIFE πάνω: Είσαι στα 18-20s κάτω: Στα 30s
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2024 Πάνω προ Acolyte, κάτω μετά Acolyte. 😛 4
aslanG7 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Χρονια πολλα με υγεια .Ο δευτερος κυκλος μολις βγηκε😁
Arkin Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 23 λεπτά πριν, phanispal είπε Ολόκληρος; Ολόκληρη και ειναι 7 επεισόδια. 1
kirileman Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Έσπειρε το 1ο, αρρώστια. Δεν τα πλακώνω να τα δω όλα μαζί, για να τα ευχαριστηθώ.
Nate Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Μου άρεσε πιο πολύ από τον πρώτο κύκλο, σου έβγαζε πιο πολύ συναίσθημα και αν και δεν ήταν φιλοσοφικά πολύ μελετημένο, ήταν πιο πολύ από τον πρώτο κύκλο. Spoiler Έπρεπε να πουν ότι είναι το πρώτο μέρος του β' κύκλου στην ουσία, δεν ήταν ολοκληρωμένος κύκλος με cliffhanger όπως ο πρώτος. Να ρωτήσω κάτι. Εξαρχής ο 001 του β' κύκλου είναι ο frontman, ο αδερφός του αστυνομικού; Μου τον θύμισε, αλλά δεν ήμουν σίγουρος από ένα σημείο και μετά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα