Προς το περιεχόμενο

Squid Game [ Netflix]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 24/09/2024 at 01:38, omghi2u said:

ακριβως το ιδιο επαθα και με το D.P.

OK, ήμουν έτοιμος να σου γράψω αστείο, για το αν αναφερόσουν με τα αρχικά στους Deep Purple, αλλά τελικά έτσι λέγεται η σειρά. 😂

• Haha 1
  • Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τρία χρόνια αφότου κέρδισε το "Παιχνίδι του Καλαμαριού", ο παίκτης 456 εγκαταλείπει την πρόθεσή του να πάει στις ΗΠΑ και επιστρέφει με έναν νέο στόχο. Ο Γκι-χουν βυθίζεται ξανά στο μυστηριώδες παιχνίδι επιβίωσης, ξεκινώντας άλλον έναν αγώνα ζωής ή θανάτου με νέους συμμετέχοντες, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν για να διεκδικήσουν το έπαθλο των 45,6 δισεκατομμυρίων γουόν.

Με την επιστροφή της παγκόσμιας επιτυχίας, ξετυλίγεται ένα νέο κεφάλαιο, καθώς ο Γκι-χουν επιστρέφει με σχέδιο, έχοντας εγκαταλείψει την πρόθεσή του να φύγει για τις ΗΠΑ.

Η 2η σεζόν του Squid Game (Το Παιχνίδι του Καλαμαριού) θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 26 Δεκεμβρίου

Επεξ/σία από panagiotis54
  • Like 2
Δημοσ.

Πωωωω....πάλι θα βλέπω τριχρονα να παιζουν το 1-2-3 κοκκινο φως και να λένε "κοκολαααακουοτιαγκεααα" με τους χαρουμενους γονεις να χειροκροτάνε για την σοφία των παιδιών τους να μιλάνε Κορεάτικα :P 

• Haha 2
Δημοσ.
1 minute ago, jpaokx said:

Εμενα μ'αρεσει το contrast συναισθηματων 1ης και 2ης σεζον. Το πετυχαν ωραια.

May be an image of 5 people

Ιδέα για meme

LIFE

πάνω: Είσαι στα 18-20s

κάτω: Στα 30s

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μου άρεσε πιο πολύ από τον πρώτο κύκλο, σου έβγαζε πιο πολύ συναίσθημα και αν και δεν ήταν φιλοσοφικά πολύ μελετημένο, ήταν πιο πολύ από τον πρώτο κύκλο.

Spoiler

Έπρεπε να πουν ότι είναι το πρώτο μέρος του β' κύκλου στην ουσία, δεν ήταν ολοκληρωμένος κύκλος με cliffhanger όπως ο πρώτος.

Να ρωτήσω κάτι. Εξαρχής ο 001 του β' κύκλου είναι ο frontman, ο αδερφός του αστυνομικού; Μου τον θύμισε, αλλά δεν ήμουν σίγουρος από ένα σημείο και μετά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...