Nikosgiann Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Squid Game Άλλο ένα αριστούργημα από Κορέα, με καταβολές από τα γιαπονέζικα Battle Royle. Άνθρωποι που είναι βυθισμένοι σε οικονομικά χρέη, συμμετέχουν εθελοντικά, ας πούμε χωρίς να έχουν διαβασει τους όρους χρησης, σε ένα παιχνίδι όπου ο νικητής παίρνει ~46δις Won. Έχει υπέροχα σκηνικά, αρκετά καλό παίξιμο, character development, μια γενικά ακριβή και προσεγμένη παραγωγή, σε αντίθεση με το αποτυχημένο κατ'εμε Alice in Borderland. 8/10 Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2021 από Nikosgiann 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
golden33 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Έχοντας παρακολουθήσει τα 2 πρώτα επεισόδια, προσυπογράφω σε όλα. Μακάρι να πάει έτσι μέχρι το τέλος. Πάντως και εμένα μου φαίνεται αισθητά καλύτερη από Alice in Borderland. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 ΤΟ ειδα ολο εχθες ,παρα πολυ ωραιο ,δεν με κουρασε καθολου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shyn Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Πολυ καλο! Θα ελεγα οτι ειναι η ρεαλιστικη εκδοση του Alice in Borderland Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
managermono Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 αρκετα καλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lotof Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Μέχρι στιγμής ένα πολύ πιο ώριμo Alice in Borderland. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VSalomon Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Το είδα όλο το Σάββατο που πέρασε. Πολύ ωραίο, όμως με σοβαρές αδυναμίες που το κάνουν να μη φτάνει καθόλου το Alice in Borderland. 7.5/10 Spoiler Ο παππούς που εν τέλει ήταν ο mastermind δε φαινόταν πουθενά στα επεισόδια. Θα έπρεπε να λέγαμε ως θεατές "πω, ήταν κάτω απ' τη μύτη μου και δεν το έβλεπα. Επίσης ο μπιγκ μποσ με τη διαφορετική μάσκα δεν είχε καθόλου development, όπως και τα υπόλοιπα μέλη που είδαμε. Οι πλούσιοι που βλέπανε το σόου θα μπορούσαν να είχαν αναπτυχθεί με φοβερό τρόπο και εκεί καταλαβαίνεις που σταματάν αυτές οι σειρές και που αρχίζει ένα αριστούργημα σαν το Kaiji. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roginsky12 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ !!! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ !!! Μονο Κορεατες και Ισπανοι θα μπορουσαν να σκεφτουν κατι τετοιο Δεν μπορω να πιστεψω αυτο που ειδα...η μονη βαθμολογια που μπορω να βαλω ειναι 10/10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν εχω δει alice in boarderland, μου θυμισε Hunger games. Αρκετα πιο scary/hardcore. 8/10. καποια games ηταν τελειως unfair. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2021 από Zerg13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosgiann Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 16 ώρες πριν, roginsky12 είπε ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ !!! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ !!! Μονο Κορεατες και Ισπανοι θα μπορουσαν να σκεφτουν κατι τετοιο Δεν μπορω να πιστεψω αυτο που ειδα...η μονη βαθμολογια που μπορω να βαλω ειναι 10/10. 15 ώρες πριν, Zerg13 είπε Δεν εχω δει alice in boarderland, μου θυμισε Hunger games. Αρκετα πιο scary/hardcore. 8/10. καποια games ηταν τελειως unfair. απλα θα δωσω τα credits εκει που πρεπει να πανε, ειναι και μια καλη ευκαιρια να δειτε το original εργο https://en.wikipedia.org/wiki/Battle_Royale_(novel) 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
managermono Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 οι κορεατες κανουν πολλες τετοιες σειρες τελευταια και ταινιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
masteripper Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Όλα άψογα εκτός απο την αναντιστοιχία ντουμπλαρισμένων διαλόγων - υποτίτλων...ίσως η πιο ελεύθερη μετάφραση...ο υποτιτλιστής πρέπει να έγραφε 20 στις εκθέσεις ιδεών....μεταφράζονται τα μισά και υπάρχουν και κάποια λαθάκια...αλλά κομμάτια να γίνει... το νόημα βγαίνει σε περίληψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paiktaras69 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, masteripper είπε Όλα άψογα εκτός απο την αναντιστοιχία ντουμπλαρισμένων διαλόγων - υποτίτλων...ίσως η πιο ελεύθερη μετάφραση...ο υποτιτλιστής πρέπει να έγραφε 20 στις εκθέσεις ιδεών....μεταφράζονται τα μισά και υπάρχουν και κάποια λαθάκια...αλλά κομμάτια να γίνει... το νόημα βγαίνει σε περίληψη. Ξέρεις Κορεάτικά βρε θηρίο ? Την ολοκλήρωσα χτες, έπος δεν την λες αλλά βλέπετε πολύ ευχάριστα, δεν κουράζει με τίποτα. 8/10 από μένα Spoiler έχω την εντύπωση και λόγω του τέλους ότι θα έχει και 2η σεζόν Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2021 από paiktaras69 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Froskeas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Πολύ ντελικάτο, είμαι ήδη στο 4ο πλοκάμι και συνεχίζω. Νοτιοκορεάτες, ΠΩΣ Γ@@@@@@Ε έτσι πάλι??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onelonelystar Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 είδα το τρέιλερ και μου θύμισε το Κάστρο του Τακέσι αλλά σε βίαιο format 😛 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα