Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδες μια ερωτηση εχω την μητρικη asus p8h77  και εχει pci express 3.0  αν παρω την παραπανω καρτα γραφικων          https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/gigabyte-vga-geforce-rtx-3060-vision-oc-v2-12-gb_3762289   

θα τερειαζει στην μητρικη μου ?? αυτη εινια pci express 4.0  ο υπαλληλος μου ειπε οτι δεν θα αναγνωριζει και ειπα να ρωτησω και εδω στο φορουμ μια ερωτηση η θα την αναγνωριζει αλλα θα τρεχει σε χαμηλη ταχυτητα ?? σας ευχαριστω εκ των προτερων 

Δημοσ.

Η διαφορα ειναι πολυ μικρη και σιγουρα μπορεις να βαλεις καρτα pci 4 σε pci 3 μητρικη.

Που στο διαολο τους βρισκουν αυτους του υπαλληλους;

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

@ICE-TΤι γνώμη έχεις σχετικά;

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Συγγνώμη για τη παρέμβαση.

μεγαλύτερο μπουκάλι θα έχει από τον επεξεργαστή(δεν γνωρίζω ποιον χρησιμοποιεί) παρά από την PCI gen από 4 σε gen 3 , πολύ μικρές διαφορές 3,4fps ,εδώ η 6600ΧΤ Χ8 δουλεύει όχι Χ16 νομίζω και δεν έχει θέμα για παράδειγμα το έβαλα.

Επεξ/σία από ICE-T
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, giannhs13 είπε

καλημερα παιδες μια ερωτηση εχω την μητρικη asus p8h77  και εχει pci express 3.0  αν παρω την παραπανω καρτα γραφικων          https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/gigabyte-vga-geforce-rtx-3060-vision-oc-v2-12-gb_3762289   

θα τερειαζει στην μητρικη μου ?? αυτη εινια pci express 4.0  ο υπαλληλος μου ειπε οτι δεν θα αναγνωριζει και ειπα να ρωτησω και εδω στο φορουμ μια ερωτηση η θα την αναγνωριζει αλλα θα τρεχει σε χαμηλη ταχυτητα ?? σας ευχαριστω εκ των προτερων 

Τι cpu και ram έχεις ? 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για απαντήσεις έχω i73770 sockets 1155 μητρική Asus p8h77 και ραμ 20 gb ddr3

Επεξ/σία από giannhs13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...