Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, ELTASSOS1 είπε

Στο συμβολαιο σας, αν εχετε, καπου αναφερεται οτι θα παραδοθει το ακινητο με ολους τους λογσμους ΔΕΚΟ εξωφλημενους...οποτε λογσμος ειναι και αυτος.. αυτο λεει η λογικη μου. Ο νομος ισως το βλεπει αλλοιως.

Εχεις δωσει εγγυηση φανταζομαι, το ρολοι στο ονομα σου;...

Εγω στη θεση σου θα προτεινα μισα μισα...με ιδιοκτητη.

Το νερό δεν παραμένει στο όνομα του ιδιοκτήτη;

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, othon.gr είπε

αναγκάστηκα να βρω γνωστό μου υδραυλικό και να του ζητήσω να μου κόψει μια απόδειξη με ημερομηνία ενδιάμεση του λογαριασμού (το διάστημα που αναφέρει και η ΕΥΑΘ), στην οποία αναφερόταν παροχή υπηρεσιών και συγκεκριμένα αλλαγή καζανακίου λόγω παλαιότητας.

Νομίζω γράφτηκε πως στην απόδειξη πρέπει να αναφέρει "επισκευή διαρροής".

Στις 20/9/2021 στις 10:35 ΠΜ, Sadako είπε

Θα πρέπει να υποβάλετε αίτημα στο Τμήμα Πρωτοκόλλου της Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε., (Αγγελάκη 6, χωρίς ραντεβού) ή με ηλεκτρονικό αίτημα στο [email protected] για έκπτωση διαρροής, προσκομίζοντας απόδειξη παροχής υπηρεσιών υδραυλικού. Η ημ/νία έκδοσης της απόδειξης πρέπει να συμπίπτει με την περίοδο της υψηλής κατανάλωσης. Η απόδειξη να αναφέρει τη δ/νση του ακινήτου, το ονοματεπώνυμο του υπόχρεου, αριθμό υδρομέτρου και στην περιγραφή της υπηρεσίας να αναφέρεται η επισκευή διαρροής

4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Το νερό δεν παραμένει στο όνομα του ιδιοκτήτη;

Κανονικά πρέπει ο ενοικιαστής να δηλώνεται.

https://www.eydap.gr/MyAccount/changeCustomerData1/

Και μια ερώτηση.

Αν έχεις ηλιακό και λείψεις 2 βδομάδες κατακαλόκαιρο, δεν είναι λάθος να του κλείνεις την παροχή;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Doubt είπε

Και μια ερώτηση.

Αν έχεις ηλιακό και λείψεις 2 βδομάδες κατακαλόκαιρο, δεν είναι λάθος να του κλείνεις την παροχή;

Αν μιλάς για σωστά σκεπασμένο ηλιακό, (άποψή μου) λάθος είναι να την αφήσεις  ανοιχτή  να κάνει παφ καμιά σωλήνα - εξάρτημα και να πληρώνεις τζερεμέδες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Doubt είπε

Όχι, λάθος είναι να λείψεις 2 βδομάδες κατακαλόκαιρο χωρίς να σκεπάσεις εντελώς τους συλλέκτες.

• Like 1
Δημοσ.

Παρομοια περιπτωση το 2019 με την ΕΥΑΘ εδωσα σε φιλο υδραυλικο το φπα για τιμολογιο 30 ευρω, και με το λογαριασμο και μια αιτηση στο πρωτοκολλο πληρωσα το 60%. 

Δημοσ.

Να ενημερώσω όποιον ενδιαφέρει για την εξέλιξη της υπόθεσης, χτες έκανα το αίτημα τελικά, μαζί με την απόδειξη υδραυλικού, πριν λίγο με πήραν από την ΕΥΑΘ, από τα 373€ θα χρειαστεί να πληρώσω μόλις τα 20,17€ (!!!!!)

Υποθέτω πως έπαιξε ρόλο ότι και το προηγούμενο χρονικό διάστημα λόγω covid έλειπε συνήθως ο ενοικιαστής, οπότε και οι προηγούμενες καταναλώσεις ήταν από ελάχιστες ως μηδενικές.

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...