nikosfree12 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα. Στο σπίτι που μένω έχουμε 50αρα internet. Το router βρίσκεται στον πρώτο όροφο κι εγώ θέλω να αποκτήσω πρόσβαση στο ισόγειο. Δεν μπορώ να κατεβάσω utp με τίποτα. Τα extenders δε φαινεται να δουλεύουν καθότι είναι πολλά τα ντουβάρια που μεσολαβούν. Το ζήτημα τώρα είναι ότι υπάρχει 1 ρολόι από το οποίο φεύγει καλώδιο ανεβαίνει στον πρώτο όροφο πηγαίνει στο γενικό πίνακα (με ρελέ) και μετά κατεβαίνει στο ισόγειο σε υποπίνακα (νομίζω δεν εχει ρελέ). Με powerline της devolo θα βγάλω άκρη ή παίζει να μην παίζει;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros_s Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα φίλε μου. Αρχικά δεν έχει σημασία αν έχει ρελέ ή όχι. Το ρελέ είναι διακόπτης, επιτρέπει ή σταματάει την παροχή ρεύματος. Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα αρκεί οι πρίζες σου να είναι μετά το ρολόι της ΔΕΗ σε αντίθετη περίπτωση δεν θα σου δουλέψει. Σου παραθέτω και σχετικό thread στο οποίο εξηγώ πιο λεπτομερώς το πως λειτουργεί το powerline. Κάτι το οποίο ενδεχομένος να σε εξυπηρετήσει αλλά χρείαζεται εγκατάσταση από ηλεκτρολόγο, Προσοχή!!! μην το κάνεις μόνος σου αν δεν είσαι εξουσιοδοτημένος ηλεκτροτεχνίτης, είναι το Powerline ραγας, και μιας και σου αρέσει και η Devolo δες αυτό: https://www.devolo.gr/magic-2-lan-dinrail , αντίστοιχο έχει και η ABB και η Legrand νομίζω. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2021 από spyros_s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosfree12 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Λογικά μετά το ρολόι είναι. Το ρολόι βρίσκεται στο δρόμο και από εκεί φεύγει καλώδιο το οποίο ανεβαίνει στον πρώτο και καταλήγει στον πίνακα του πρώτου. Γύρω στα 20 μέτρα θα έλεγα. Από το γενικό φεύγει στον πρώτο γύρω στα 5 μέτρα και κατεβαίνει με σωλήνα σε υποπίνακα στο ισόγειο (γύρω στα 10 μέτρα). Μετά τον υποπίνακα παίζουν οι πρίζες του ισογείου. Στην απάντηση σου δε μου παρέθεσες το thread. Σε ευχαριστώ για την άμεση απόκριση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros_s Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, nikosfree12 είπε Λογικά μετά το ρολόι είναι. Το ρολόι βρίσκεται στο δρόμο και από εκεί φεύγει καλώδιο το οποίο ανεβαίνει στον πρώτο και καταλήγει στον πίνακα του πρώτου. Γύρω στα 20 μέτρα θα έλεγα. Από το γενικό φεύγει στον πρώτο γύρω στα 5 μέτρα και κατεβαίνει με σωλήνα σε υποπίνακα στο ισόγειο (γύρω στα 10 μέτρα). Μετά τον υποπίνακα παίζουν οι πρίζες του ισογείου. Στην απάντηση σου δε μου παρέθεσες το thread. Σε ευχαριστώ για την άμεση απόκριση. Έχεις δίκιο, παράληψη μου. Το πρόσθεσα. Διάβασε το κι αν έχεις απορίες γράψτες εδώ. Εαν γνωρίζω, με χαρά να σου απαντήσω. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2021 από spyros_s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα