panos_sp Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Γεια σας παιδιά. Ζω στην Αθήνα και φέτος πέρασα στο τμήμα Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου στα Ψαχνά. Σε άλλο forum διάβασα πως υπάρχει ειδικό δρομολόγιο ΚΤΕΛ από Αθήνα απευθείας στο πανεπιστήμιο. Ισχύει αυτό; Και αν ναι υπάρχει κάποιο site με τα δρομολόγια γιατί όσο έχω ψάξει δεν έχω βρει τίποτα συγκεκριμένο για αυτά τα δρομολόγια.
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Σε τι πανεπιστήμιο ανήκει η σχολή που πέρασες;
panos_sp Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ανήκει στο ΕΚΠΑ και το συγκεκριμένο τμήμα βρίσκεται στα Ψαχνά Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2021 από panos_sp
Zazula Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Είναι στον χώρο του τέως ΤΕΙ; Επειδή θυμάμαι το ΚΤΕΛ έβαζε λεωφορείο από Αθήνα απευθείας για το ΤΕΙ στα Ψαχνά.
Zazula Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, panos_sp είπε ΑΕΙ είναι Δεν είπε κανείς ότι δεν είναι ΑΕΙ. Η ερώτησή μου είναι, αν γνωρίζεις, για το σημείο όπου βρίσκεται η σχολή: αν είναι εκεί όπου προ ανωτατοποίησης βρισκόταν το ΤΕΙ (βλ. «τέως ΤΕΙ»). Διότι για κει υπήρχε λεωφορείο από Αθήνα σίγουρα παλιότερα, και μάλλον λογικά θα ξαναλειτουργήσει και τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα