Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για οικιακό εκτυπωτή


dolph

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας!

θα ήθελα την πρόταση σας για οικιακό εκτυπωτή/πολυμηχάνημα, να συνδέεται μέσω WiFi και usb/Ethernet, να εκτυπώνει duplex και έγχρωμες σελίδες(όχι φωτογραφίες), να είναι πολύ οικονομικές οι εκτυπώσεις και να είναι καλή η κατασκευή, να μην χαλάσει εύκολα.

Στο κόστος να φτάνει μέχρι περίπου 400 ευρώ, που νομίζω είναι ικανοποιητικό το budget για οικιακό εκτυπωτή.

Ευχαριστώ πολύ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μας είπες αν θέλεις ο εκτυπωτής να είναι inkjet η laser. 

Με τα λεφτά που λες βρίσκεις καλό πολυμηχανημα με inkjet εκτυπωτή ακόμα και κάποια laser. 

Σου δίνω ένα link για inkjet πολυμηχανηματα και ένα για laser με τα κριτήρια που λες. 

https://www.skroutz.gr/c/119/printers/f/6717_6726_6737_6738_486057_635347/egchromos-ektyposi-diplis-opsis-Wi-Fi-Ethernet-LAN-polymichanima-Inkjet.html?o=Εκτυπωτές

https://www.skroutz.gr/c/119/printers/f/6717_6726_6737_6738_486057_635348/egchromos-ektyposi-diplis-opsis-Wi-Fi-Ethernet-LAN-polymichanima-Laser.html?o=Εκτυπωτές

Για καλή κατασκευή ή να μην χαλάσει, δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι με σιγουριά. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ Βασίλη, αλλά να πω ότι έψαχνα κάτι πιο συγκεκριμένο και ιδίως από κάποιον που έχει ίδια πείρα και δεδομένα.

Ψάχνω να βρω κριτικές και βλέπεις ο ένας λέει «πάρε ecotank, όλα τέλεια και δεν κοστίζει τίποτα» και διαβάζεις μετά «φρικτός εκτυπωτής, δεν συνδέεται, δεν κάνει το ένα, δεν κάνει το άλλο». Οπότε εκεί είναι που θα ήθελα να ακούσω μια πρόταση από κάποιον που γνωρίζει και έχει πείρα ο ίδιος.

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο Epson L6190 εχει ολα τα χαρακτηριστικα που ψαχνεις, ειναι οικιακης ή ημιεπαγγελματικης χρησης, εχει usb ethernet wifi, αυτοματο duplex και φτηνα γνησια μπουκαλακια μελανης με αποδοση μερικες χιλιαδες σελιδες.

Το "καλη κατασκευη" ειναι σχετικο, μιας και οι περισσοτεροι inkjet ειναι φτηνοκατασκευες γενικα, παντα ετσι ηταν, αλλα οι πιο βαριες κατασκευες ειναι laser και θα ξεπερασουν κατα πολυ το κοστος του inkjet μακροχρονια. 

Η epson δινει 3 χρονια εγγυηση ομως (αν κανεις register) και εχουν γενικα καλη εξυπηρετηση στην ελλαδα, εαν δεν παρεις μηχανημα παραεισαγωγης. 

Συν τοις αλλοις, τα τελευταια μοντελα ecotank παρεχουν ενα ισχυρο εργαλειο καθαρισμου κεφαλης που συνηθως κανει καλη δουλεια εαν αντιμετωπισεις προβλημα με τα χρωματα (συχνο φαινομενο στους inkjet).

Τα περι μη συνδεσης δεν ισχυουν γιατι ο wizard που εχει για την εγκατασταση σε παει στρατα στρατουλα, δεν παιζει να μη συνδεθει σωστα, εκτος ισως αν εχεις τιποτα win xp ξερω γω που δεν το χω δοκιμασει.

 

  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Duplex έχουν όλοι οι inkjet, στους laser είναι στα extra. Αφού δεν εκτυπώνεις fotos ένας laser είναι η καλύτερη-ασφαλέστερη λύση. Είτε κάποιος inkjet που παίρνει γέμισμα σε μελάνια από τη μαμά του. Δες αντίστοιχα τα κόστη σε αναλώσιμα στις σειρές laser που θα δεις. Πχ αν έχει 80 ευρώ το χρώμα toner, ίσως είναι καλύτερα κάποιος inkjet πχ Epson

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...