therock Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Ξερει κανεις αν μπορω να πληρωσω διοδια με Google Pay μεσω GalaxyWatch για να μη κουβαλαω κερματα τωρα σε λιγο καιρο που θα φυγω ταξιδι με μηχανη
christos4 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, therock είπε Ξερει κανεις αν μπορω να πληρωσω διοδια με Google Pay μεσω GalaxyWatch για να μη κουβαλαω κερματα τωρα σε λιγο καιρο που θα φυγω ταξιδι με μηχανη Αν μπορείς να πληρώσεις με το ρολόι που έχεις σε οποιοδήποτε άλλο pos, δε βρίσκω λόγο να μην μπορείς να το κάνεις στα διόδια.. Αλλά αν έχεις αμφιβολία να έχεις και την κάρτα μαζί σου Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2021 από christos4 1
Fotis_Greece Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Παλι θα τρως την ουρα, βγαλε μηχανημα της Γεφυρας για να πληρωνεις και λιγοτερα εκει 4
therock Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 31 λεπτά πριν, Fotis_Greece είπε Παλι θα τρως την ουρα, βγαλε μηχανημα της Γεφυρας για να πληρωνεις και λιγοτερα εκει Δηλαδη
ELTASSOS1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Τι ειναι η γεφυρα παιδια;...δηλ τι διαφορα εχει με τον πομπο που γεμιζουμε με ευρω;
SabotazNic Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, therock είπε Ξερει κανεις αν μπορω να πληρωσω διοδια με Google Pay μεσω GalaxyWatch για να μη κουβαλαω κερματα τωρα σε λιγο καιρο που θα φυγω ταξιδι με μηχανη Όχι δεν μπορείς. Το Samsung pay δεν υπάρχει επίσημα στην Ελλάδα, και δεν μπορείς να βάλεις g pay στα galaxy watches 1
therock Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 26 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Όχι δεν μπορείς. Το Samsung pay δεν υπάρχει επίσημα στην Ελλάδα, και δεν μπορείς να βάλεις g pay στα galaxy watches Σε ευχαριστω
paylidis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Fotis_Greece είπε Παλι θα τρως την ουρα, βγαλε μηχανημα της Γεφυρας για να πληρωνεις και λιγοτερα εκει Δε βγάζουν οι μηχανές e-PASS από οσο θυμάμαι... Ts με Apple Pay έχω πληρώσει πάντως. Για το google pay σε βάζω το χέρι μου στη φωτιά εφόσον μπορείς να πληρώσεις σε αλλά pos
therock Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Με Android κινητο και Galaxy Smartwatch γνωριζει κανεις καποια αλλη πατεντα η βαζω χερι στην τσεπη και βγαζω κερματα για συντριβανι
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, therock είπε Με Android κινητο και Galaxy Smartwatch γνωριζει κανεις καποια αλλη πατεντα η βαζω χερι στην τσεπη και βγαζω κερματα για συντριβανι με το κινητό;
Bitbit Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 22 λεπτά πριν, therock είπε Με Android κινητο και Galaxy Smartwatch γνωριζει κανεις καποια αλλη πατεντα η βαζω χερι στην τσεπη και βγαζω κερματα για συντριβανι Γιατί κέρματα; Εγώ όποτε είμαι με τη μηχανή πληρώνω με κάρτα για να αποφύγω την ταλαιπωρία. Εντάξει με το ρολόι θα ήταν ακόμα καλύτερα αλλά και με κάρτα μια χαρά είναι 2
basilis_k6 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, Bitbit είπε Γιατί κέρματα; Εγώ όποτε είμαι με τη μηχανή πληρώνω με κάρτα για να αποφύγω την ταλαιπωρία. Εντάξει με το ρολόι θα ήταν ακόμα καλύτερα αλλά και με κάρτα μια χαρά είναι αυτο ηρθα να γραψω, τοσο απλα, καρτα και στον κερματοδεκτη, οχι σε υπαλληλο. στανταρ καποιος μπροστα σου δεν εχει ανακαλυψει πως δουλευει αυτο το πολύ δυσκολο μηχανημα που τρωει μεταλλικους κυλινδρους και θελει πανω απο μια κινηση για να ανοιξει η μπαρα οπότε θα περιμενεις λιγο. παιζει να ειναι πιο γρηγορα σε υπαλληλο αν εχει 2-3 αυτοκινητα το αυτοματο.
SabotazNic Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 35 λεπτά πριν, therock είπε Με Android κινητο και Galaxy Smartwatch γνωριζει κανεις καποια αλλη πατεντα η βαζω χερι στην τσεπη και βγαζω κερματα για συντριβανι Μπορείς απλά με το κινητό σου. Το Google pay υποστηρίζεται από την Ελλάδα με την alpha μόνο μέχρι τώρα, αλλά και οι υπόλοιπες τράπεζες έχουν δικιά τους εφαρμογή για ανέπαφες συναλλαγές. Αν έχεις curve/revolut μπορείς να συνδέσεις κανονικά αυτές στο gpay 1
therock Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Ναι τωρα αυτες τις μερες το ειδα για την Αλφα και επειδη την χρησιμοποιω για αυτο μου ηρθε η ιδεα. Το θεμα ρε παιδια ειναι να μη βαλεις χερι στην τσεπη (κυριολεκτικα ομως οχι μεταφορικα, αφου τα χρηματα θα στα παρουν!). Τωρα τι το βαλεις για να πιασεις κινητο, καρτα, πορτοφολι, κερματα ειναι μια η αλλη. Με το ρολοι σκαω διπλα στο παραθυρο τεντωνω χερι, γεια σας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα