chkontog Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, θέλω να στείλω ένα δοχείο λάδι (17 κιλά) στην Ολλανδία με μεταφορική.Ξέρει κανείς πόσα παίρνει ή μεταφορική και το κόστος του εκτελωνισμού; Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2021 από chkontog
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, chkontog είπε Καλησπέρα, θέλω να στείλω ένα δοχείο λάδι (17 κιλά) στην Ολλανδία με μεταφορική.Ξέρει κανείς πόσα παίρνει ή μεταφορική και το κόστος του εκτελωνισμού; Γιατί εκτελωνισμός;ΣΤην ΕΕ δεν είναι η Ολλανδία και η Ελλάδα;
chkontog Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Γιατί εκτελωνισμός;ΣΤην ΕΕ δεν είναι η Ολλανδία και η Ελλάδα; https://spourgitis.gr/metafora-elaioladoy/ "Η εταιρεία μας εκτός από την αποστολή λαδιού αναλαμβάνει και την διεκπεραίωση όλων των τελωνειακών διαδικασιών". Δεν ξέρω τι ισχύει γι' αυτό ρωτάω. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2021 από chkontog
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, chkontog είπε https://spourgitis.gr/metafora-elaioladoy/ "Η εταιρεία μας εκτός από την αποστολή λαδιού αναλαμβάνει και την διεκπεραίωση όλων των τελωνειακών διαδικασιών". Δεν ξέρω τι ισχύει γι' αυτό ρωτάω. Ο Σπουργίτης στέλνει σε ολο τον κόσμο.Εντος ΕΕ δεν υπάρχει τελωνειο.
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, chkontog είπε https://spourgitis.gr/metafora-elaioladoy/ "Η εταιρεία μας εκτός από την αποστολή λαδιού αναλαμβάνει και την διεκπεραίωση όλων των τελωνειακών διαδικασιών." "Η Εταιρεία μας εδώ και πολλά χρόνια εξειδικεύεται στην συσκευασία και αποστολή ελαιολάδου στην Αμερική, στην Ευρώπη, στην Αφρική, στον Καναδά και στην Αυστραλία " Κάνει τις διαδικασίες εκεί που χρειάζεται, όχι παντού.
chkontog Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ο Σπουργίτης στέλνει σε ολο τον κόσμο.Εντος ΕΕ δεν υπάρχει τελωνειο. Οπότε τα έξοδα είναι μόνο τα μεταφορικά έτσι, δεν πληρώνεις κάτι στο τελωνείο; Επίσης, μπορώ να του στείλω και τσιγάρα; 2 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε "Η Εταιρεία μας εδώ και πολλά χρόνια εξειδικεύεται στην συσκευασία και αποστολή ελαιολάδου στην Αμερική, στην Ευρώπη, στην Αφρική, στον Καναδά και στην Αυστραλία " Κάνει τις διαδικασίες εκεί που χρειάζεται, όχι παντού. Το είδα αυτό φίλε μου, απλά ρώτησα εδώ μήπως ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2021 από chkontog
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, chkontog είπε Οπότε τα έξοδα είναι μόνο τα μεταφορικά έτσι, δεν πληρώνεις κάτι στο τελωνείο; Ρωτα και τον Σπουργίτη.Εγω απάντησα ηδη δυο φορές. Οχι τσιγαρα δεν μπορείς να στείλεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα