Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με θύρες usb

GCMH

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα.

Σε καινούριο λαπτοπ HP αγορασμένο μια βδομάδα, από την πρώτη ημέρα, παρουσιάζεται το εξής πρόβλημα:

Οι θύρες usb είναι δύο. Στην πρώτη, συνδέοντας mouse, όλα δουλεύουν κανονικα. Στην δεύτερη συνδέοντας το ίδιο mouse, αυτό δεν δουλεύει.Όμως συνδέοντας usb stick ή κάποιο εξωτερικό σκληρό δίσκο, αυτά δουλεύουν κανονικά. Έχουν δοκιμαστεί και άλλα ποντίκια τα οποία δεν δούλεψαν, έχει δοκιμαστεί usb stick (usb 2.0) το οποίο δεν δούλεψε, έχει δοκιμαστεί usb stick (usb 3.0) το οποίο δούλεψε, επίσης δοκιμάστηκε και κινητό σαν αποθηκευτικός χώρος το οποίο και δεν δούλεψε.

Τι έχω κάνει:

.Απεγκατάσταση και εγκατάσταση από device manager των usb root hub και των σχετικών.

.Είσοδος στο BIOS μήπως και βρω καμιά επιλογή για τα USB και τα modes τους αλλα δεν εχει τίποτα.

.Αναζήτηση οδηγών στην ιστοσελίδα της εταιρίας αλλά δεν υπάρχουν.

Ο φορητός είναι αυτός https://support.hp.com/gr-el/document/c07595007. Windows 10.

Κάποια ιδέα; Κάτι που μου διαφεύγει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Τα έκανα αυτά που λέει το λινκ αλλά τίποτα. Σιγουρεύτηκα πως δεν είναι κάτι σχετικό με το λογισμικό πάντως οπότε καθώς ήταν φρέσκια αγορά, το πήγα στο μαγαζί που το αγόρασα, το βρήκαν ότι ήταν ελαττωματικό και μου έδωσαν καινούριο την ίδια στιγμή.
Ευχαριστώ και πάλι.

27 λεπτά πριν, GCMH είπε

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Τα έκανα αυτά που λέει το λινκ αλλά τίποτα. Σιγουρεύτηκα πως δεν είναι κάτι σχετικό με το λογισμικό πάντως οπότε καθώς ήταν φρέσκια αγορά, το πήγα στο μαγαζί που το αγόρασα, το βρήκαν ότι ήταν ελαττωματικό και μου έδωσαν καινούριο την ίδια στιγμή.
Ευχαριστώ και πάλι.

Την καλύτερη δουλειά έκανες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...