thanasiskg Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα εχω το mi note 10 και εχω παρατηρήσει ότι σε χαμηλό φωτισμό η κάμερα δεν εστιάζει καθόλου. Υπάρχει κάποια λύση που μπορώ να κανω μονος μου ?Το κινητο είναι αγορασμένο από τα Public και είναι εντός εγγύησης να απευθυνθώ σε αυτούς ?
GATE123 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγώ ήξερα για προβλήματα που έχουν να κάνουν με την οθόνη, όπως τυχαία παγώματα και μη ανταπόκριση στην αφή, καθώς και τρεμόπαιγμα της οθόνης όταν το τηλέφωνο χρησιμοποιείται σε λειτουργία Dark Mode ή ακόμη όταν ενεργοποιείται ο ρυθμός ανανέωσης 120Hz. Τώρα αυτό δεν το γνωρίζω. Όταν μπλέξεις με service και τέτοια θα σου πουν ότι δεν έχει τίποτα ή το έφτιαξαν που στην ουσία θα κάνουν μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μετά ξανά μάνα από την αρχή. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα φας τέτοια ταλαιπωρία. Επίσης μήπως έκανες κάποια ενημέρωση ή αναβάθμιση και δεν έκανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? Αφού πρώτα πάρεις ένα backup. Αν δεν το έχεις κάνει κάντο. Αν δεις ότι συνεχίζει τότε το πας στο Public. https://www.hardreset.info/devices/xiaomi/xiaomi-mi-note-10/ Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2021 από GATE123
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, GATE123 είπε Εγώ ήξερα για προβλήματα που έχουν να κάνουν με την οθόνη, όπως τυχαία παγώματα και μη ανταπόκριση στην αφή, καθώς και τρεμόπαιγμα της οθόνης όταν το τηλέφωνο χρησιμοποιείται σε λειτουργία Dark Mode ή ακόμη όταν ενεργοποιείται ο ρυθμός ανανέωσης 120Hz. Τώρα αυτό δεν το γνωρίζω. Όταν μπλέξεις με service και τέτοια θα σου πουν ότι δεν έχει τίποτα ή το έφτιαξαν που στην ουσία θα κάνουν μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μετά ξανά μάνα από την αρχή. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα φας τέτοια ταλαιπωρία. Επίσης μήπως έκανες κάποια ενημέρωση ή αναβάθμιση και δεν έκανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? Αφού πρώτα πάρεις ένα backup. Αν δεν το έχεις κάνει κάντο. Αν δεις ότι συνεχίζει τότε το πας στο Public. https://www.hardreset.info/devices/xiaomi/xiaomi-mi-note-10/ Τo mi note 10 δεν εχει 120Ηz οθονη.Ουτε και τα άλλα προβλήματα που λες εχω συναντήσει,μηπως λες για άλλο μοντέλο;
GATE123 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τo mi note 10 δεν εχει 120Ηz οθονη.Ουτε και τα άλλα προβλήματα που λες εχω συναντήσει,μηπως λες για άλλο μοντέλο; Ναι έχεις δίκιο γενικά η σειρά έχει θέμα. Το Redmi note 10 δεν αποκρίνεται σωστά στα πατήματα αυτό μόνο.
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, GATE123 είπε Ναι έχεις δίκιο γενικά η σειρά έχει θέμα. Το Redmi note 10 δεν αποκρίνεται σωστά στα πατήματα αυτό μόνο. Ετσι μπου........ που τα εχει η χιαομι με τις ονομασίες πρέπει να κοιτάμε κάθε λίγο ποιο μοντέλο έχουμε
thanasiskg Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, GATE123 είπε Εγώ ήξερα για προβλήματα που έχουν να κάνουν με την οθόνη, όπως τυχαία παγώματα και μη ανταπόκριση στην αφή, καθώς και τρεμόπαιγμα της οθόνης όταν το τηλέφωνο χρησιμοποιείται σε λειτουργία Dark Mode ή ακόμη όταν ενεργοποιείται ο ρυθμός ανανέωσης 120Hz. Τώρα αυτό δεν το γνωρίζω. Όταν μπλέξεις με service και τέτοια θα σου πουν ότι δεν έχει τίποτα ή το έφτιαξαν που στην ουσία θα κάνουν μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μετά ξανά μάνα από την αρχή. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα φας τέτοια ταλαιπωρία. Επίσης μήπως έκανες κάποια ενημέρωση ή αναβάθμιση και δεν έκανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? Αφού πρώτα πάρεις ένα backup. Αν δεν το έχεις κάνει κάντο. Αν δεις ότι συνεχίζει τότε το πας στο Public. https://www.hardreset.info/devices/xiaomi/xiaomi-mi-note-10/ του είχα κανει ενημέρωση πριν λιγο καιρο αλλα μετα δεν εκανα επαναφορα εργοστασικων ρυθμισεων ισως το προβλημα να εμφανιστηκε απο τοτε. Με ποια εφαρμογη να παρω back up ωστε μετα να τα βρω ολα στη θεση τους?
GATE123 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, thanasiskg είπε του είχα κανει ενημέρωση πριν λιγο καιρο αλλα μετα δεν εκανα επαναφορα εργοστασικων ρυθμισεων ισως το προβλημα να εμφανιστηκε απο τοτε. Με ποια εφαρμογη να παρω back up ωστε μετα να τα βρω ολα στη θεση τους? Δοκίμασε αυτό https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/15075-Backup-Restore-εναλλακτικό-πρόγραμμα-από-το-Mi-PC-Suite/
Tsilitheo2 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Τι μπακαπς και αλχημείες... Gcam εδω https://www.google.com/amp/s/www.cyanogenmods.org/mi-note-10-google-camera-7-0/%3famp
GATE123 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 56 λεπτά πριν, Tsilitheo2 είπε Τι μπακαπς και αλχημείες... Gcam εδω https://www.google.com/amp/s/www.cyanogenmods.org/mi-note-10-google-camera-7-0/%3famp Κάτσε ρε μανάρι. Καινούργιο κινητό και να βάλει Gcam για να αποφύγει το πρόβλημα? Αν είναι ας το πάει πίσω.
Tsilitheo2 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Ο λογος;;;. Ουτε root θελει ,ουτε custom rom ,ουτε τιποτε... Απλα να ανοιξει αγνωστες πηγες στις ρυθμίσεις
Fotia Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Η gcam δεν κανει θαυματα σε κανενα κινητο σε θεματα hardware 1
Tsilitheo2 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Fotia είπε Η gcam δεν κανει θαυματα σε κανενα κινητο σε θεματα hardware Οχι... Αλλα κανει σε θεματα software ,εκει που τα xiaomi εχουν θεμα
Fotia Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πολλες gcam δεν δουλευουν καλά στα xiaomi με τις συχνές αναβαθμίσεις . Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2021 από Fotia
tasvar Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 19/9/2021 στις 12:48 ΜΜ, thanasiskg είπε Καλησπέρα εχω το mi note 10 και εχω παρατηρήσει ότι σε χαμηλό φωτισμό η κάμερα δεν εστιάζει καθόλου. Υπάρχει κάποια λύση που μπορώ να κανω μονος μου ?Το κινητο είναι αγορασμένο από τα Public και είναι εντός εγγύησης να απευθυνθώ σε αυτούς ? Παλαιότερα εστίαζε και το παρουσίασε μετά; Ούτε με TAP στην οθόνη εστιάζει; Σε night mode?
thanasiskg Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 δεν ειναι οτι δεν εστιαζει καθολου , απλα οταν εχει χαμηλο φωτισμο αργει παρα πολυ να εστιασει . και αν κουνησεις λιγο το κινητο χανει την εστιαση . Επισης και με gcam το ιδιο κανει .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα