Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι αξιόπιστοι,αυτό φαντάζομαι σε ενδιαφερει να μάθεις.Πριν από λίγα χρόνια ειχα πουλήσει ένα σπιτι και ο αγοραστής εβγαλε το δανειο μέσω αυτής της εταιρίας και όλα κύλισαν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Δημοσ.

Ναι, αν είναι αξιόπιστοι όπως λες και εάν αυτά που πουλάνε αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Μην τα παρουσιάζουν ωραία και από πίσω κρύβονται προβλήματα.

Σε κάθε περίπτωση σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Δημοσ.

Μιλάς με αυτούς αντί για την τράπεζα. Ανάλογα το οικονομικό και επαγγελματικό σου προφίλ σου προτείνουν τράπεζα και  τύπο δανείου. Είναι αξιόπιστοι και αρκετά εξυπηρετικοί. Λόγω συνεργασιών με τις τράπεζες πετυχαίνουν κάποιες εκπτώσεις σε έξοδα η λίγο μειωμένο επιτόκιο. Αν δεν έχεις δικο σου δικηγόρο η συμβολαιογράφο έχουν συνεργαζόμενους.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Η προσωπική μου εμπειρία είναι τελείως διαφορετική.Με προσανατόλισαν σε λάθος τράπεζα αποκλείοντάς μου την Πειραιώς και όταν κατάλαβα τι γίνεται τρόμαξα να ξεμπλέξω.Κατά τη γνώμη μου δεν έχουμε κανένα συμφέρον να εμπλακούμε μαζί τους, παρά να ζητήσουμε μόνοι μας προσφορές απο τις τράπεζες χωρίς δεσμέυσεις και μετά να αποφασίσουμε.

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγώ με την Πειραιώς έχω την χειρότερη εμπειρία παρόλο που εξυπηρετώ τα πάντα κανονικά. Χωνουν μικροεξοδα στις δόσεις ( ασφάλιστρα -εξοδα δανείου (;) που αν δεν το παρακολουθείς σε κλέβουν. Όταν το εντοπίσεις καθυστερούν τραγικά την ακύρωση των εξόδων αυτών με διάφορες δικαιολογίες. Μακριά ! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...