νικος1987 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Μεσολαβεί με την τράπεζα, γνωρίζει κάποιος πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία αυτή;
moure Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Είναι αξιόπιστοι,αυτό φαντάζομαι σε ενδιαφερει να μάθεις.Πριν από λίγα χρόνια ειχα πουλήσει ένα σπιτι και ο αγοραστής εβγαλε το δανειο μέσω αυτής της εταιρίας και όλα κύλισαν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.
νικος1987 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Ναι, αν είναι αξιόπιστοι όπως λες και εάν αυτά που πουλάνε αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Μην τα παρουσιάζουν ωραία και από πίσω κρύβονται προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση σε ευχαριστώ για την απάντηση.
mihanikos1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Μιλάς με αυτούς αντί για την τράπεζα. Ανάλογα το οικονομικό και επαγγελματικό σου προφίλ σου προτείνουν τράπεζα και τύπο δανείου. Είναι αξιόπιστοι και αρκετά εξυπηρετικοί. Λόγω συνεργασιών με τις τράπεζες πετυχαίνουν κάποιες εκπτώσεις σε έξοδα η λίγο μειωμένο επιτόκιο. Αν δεν έχεις δικο σου δικηγόρο η συμβολαιογράφο έχουν συνεργαζόμενους.
stira1 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Η προσωπική μου εμπειρία είναι τελείως διαφορετική.Με προσανατόλισαν σε λάθος τράπεζα αποκλείοντάς μου την Πειραιώς και όταν κατάλαβα τι γίνεται τρόμαξα να ξεμπλέξω.Κατά τη γνώμη μου δεν έχουμε κανένα συμφέρον να εμπλακούμε μαζί τους, παρά να ζητήσουμε μόνοι μας προσφορές απο τις τράπεζες χωρίς δεσμέυσεις και μετά να αποφασίσουμε.
1Mp32 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Εγώ με την Πειραιώς έχω την χειρότερη εμπειρία παρόλο που εξυπηρετώ τα πάντα κανονικά. Χωνουν μικροεξοδα στις δόσεις ( ασφάλιστρα -εξοδα δανείου (;) που αν δεν το παρακολουθείς σε κλέβουν. Όταν το εντοπίσεις καθυστερούν τραγικά την ακύρωση των εξόδων αυτών με διάφορες δικαιολογίες. Μακριά !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα