Matthewkats Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Είμαι καινούργιο μέλος εδώ! Θα ήθελα να ρωτήσω τι μαθηματικά χρειάζεται να ξέρω στη φυσική ; Ρωτάω καθώς έχω πολλές ελλείψεις στα μαθηματικά και θα ήθελα να έχω μία ιδέα ώστε να εστιάσω σε αυτά που πρέπει να ξέρω άριστα προκειμένου να πάρω έναν αξιοπρεπέστατο βαθμό στις πανελλήνιες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Κάθε απάντηση σας εκτιμάται Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2021 από Matthewkats Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_dr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν είμαι φυσικός, οπότε περιμένεις να σου απαντήσει φυσικός. Τώρα, αν έχεις ελλείψεις σε μαθηματικά γυμνασίου Α' λυκείου, π.χ. ταυτότητες, δυνάμεις, παραγοντοποιήσεις, κλάσματα, συστήματα και τα ρέστα, ξεκίνα από εκεί. Τα μαθηματικά είναι πολυκατοικία. Δεν μπορείς να κάνεις μπαλώματα στον 5ο όροφο, αν δεν υπάρχει π.χ. ο 3ος όροφος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Matthewkats είπε Καλησπέρα! Είμαι καινούργιο μέλος εδώ! Θα ήθελα να ρωτήσω τι μαθηματικά χρειάζεται να ξέρω στη φυσική ; Ρωτάω καθώς έχω πολλές ελλείψεις στα μαθηματικά και θα ήθελα να έχω μία ιδέα ώστε να εστιάσω σε αυτά που πρέπει να ξέρω άριστα προκειμένου να πάρω έναν αξιοπρεπέστατο βαθμό στις πανελλήνιες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Κάθε απάντηση σας εκτιμάται Εφόσον έχεις κενά γιατί δεν κάνεις μερικά ιδιαίτερα; Αν μπορείς οικονομικά βέβαια. Εγώ είμαι χημικός που στη χημεία του λυκείου δεν έχει τίποτα ακραίο αλλά υπάρχουν άτομα που δε λύνουν δευτεροβάθμια. Οπότε σίγουρα θέλεις εξισώσεις πρώτου και δεύτερου βαθμού και βασικά άλγεβρα. Ταυτότητες. Λογάριθμους. Τριγωνομετρία (ημίτονα κτλ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 και τα μαθηματικά πως θα τα παρακολουθήσεις? Τα μαθηματικά είναι η βάση πολλών μαθημάτων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (ειδικά σε τεχνολογικής ειδίκευσης σχολές), οπότε θεωρώ οτι πρέπει να είμαστε δυνατοί στα μαθηματικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velociraptoras Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 αφου εχεις κενα ακομα κι αν καταφερεις τις πανελληνιες θα τα βρεις μπροστα σου στη σχολή που θα πας. οπότε ασχετα με τη φυσική ξεκίνα μαθηματα για να καλύψεις τα κενα που εχεις και την υλη των μαθηματικών του λυκείου, κατευθυνσης και γενικής. δε χρειαζονται αλλα μαθηματικα περα απο αυτα που κανεις στο σχολείο, αυτο που χρειαζεται περισσότερο ειναι να γνωρίζεις τους τυπους που χρησιμοποιουνται για την επίλυση των ασκήσεων, και οχι απλά να τους εχεις μαθει παπαγαλία, αλλά να εχεις κατανοησει τι ακριβως ειναι καθε συμβολο και πως επιδρα η καθε μεταβλητη στο συστημα σου αν οικονομικά δε μπορεις με καθηγητες ψαξε για βοηθηματα, ζητησε απο συμμαθητες σου αν εχουν να σου δανεισουν προηγουμενων ετων και παρε με τη σειρα απο Α γυμνασιου την υλη να εντοπίσεις που εχεις αδυναμίες. και μετα ψαξε για δωραν μαθηματα στο ιντερνετ, υπάρουν ακομα και στο youtube βιντεο που εξηγουν αναλυτικα πχ τις ταυτοτητες, την παραγοντοποίηση, τους λογαριθμους, ακόμα και τα πιο απλά όπως ριζες και δυναμεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matthewkats Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 20/9/2021 στις 6:25 ΜΜ, tzitzikas2 είπε και τα μαθηματικά πως θα τα παρακολουθήσεις? Τα μαθηματικά είναι η βάση πολλών μαθημάτων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (ειδικά σε τεχνολογικής ειδίκευσης σχολές), οπότε θεωρώ οτι πρέπει να είμαστε δυνατοί στα μαθηματικά. Γι'αυτό ρωτάω προκειμένου να καλύψω τα κενά που έχω. Η απάντηση που θέλω να πάρω είναι μια γενική απάντηση για το τι περιλαμβάνει αποκλειστικά το μάθημα της φυσικής από μαθηματικά προκειμένου να εστιάσω σε αυτά και να κάνω εξάσκηση. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό ή όχι αλλά θέλω να δώσω μια προσπάθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 45 λεπτά πριν, Matthewkats είπε Γι'αυτό ρωτάω προκειμένου να καλύψω τα κενά που έχω. Η απάντηση που θέλω να πάρω είναι μια γενική απάντηση για το τι περιλαμβάνει αποκλειστικά το μάθημα της φυσικής από μαθηματικά προκειμένου να εστιάσω σε αυτά και να κάνω εξάσκηση. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό ή όχι αλλά θέλω να δώσω μια προσπάθεια! τι θες να σπουδασεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matthewkats Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Mε ενδιαφέρει ο τομέας υγείας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Matthewkats είπε Mε ενδιαφέρει ο τομέας υγείας Άρα σαν να λέμε ιατρικη, οδοντιατρικη, φαρμακευτική, βιολογικο, νοσηλευτική και παραϊατρικά. Παίζεις με υψηλοβαθμες σχολές. Βρες εναν φυσικο και θα σε βοηθησει. Το να κανεις τυφλα μαθηματικα δεν εχει νοημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα