Προς το περιεχόμενο

Realme GT Master 8/256, €380

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Nimuro είπε

Ποιος καλύπτει την εγγύηση σε αγορά Realme/Xiaomi/Whatever από το e-shop?

Το ίδιο το κατάστημα και από την εμπειρία μου γενικά μέχρι τώρα, έχουν πολύ καλή πολιτική στα θέματα εγγύησης και επιπλέον παντού υπάρχει ένα ESHOP

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, Nimuro είπε

Υπάρχει κανονικά επίσημη τεχνική υποστήριξη των Realme στην Ελλάδα... https://www.realme.com/eu/legal/repair-service

Επεξ/σία από athanaso77
  • Like 1
Δημοσ.

Κατά την άποψή μου είναι προσφορά, και κάθε φορά που ένα μεγάλο κατάστημα βγάζει την ίδια τιμή με Σκρουτζ, είναι προσφορά, για πολλούς και διάφορους λόγους, καλύτερη Πολιτικη εγγύησης, δυνατότητα ατόκων δόσεων, δυνατότητα άμεσης παραλαβής του προϊόντος διότι παντού υπάρχουν υποκατάστηματα, όπως και αν παρουσιαστεί κάποιο προβλημα πολύ εύκολα αφήνεις το κινητό και φεύγεις. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Nimuro είπε

Λογικά είναι παραεισαγωγης, όμως καλύπτοντε από το e-shop.

Είχα αγοράσει πέρυσι ένα Poco f2 κ μου έβγαλε πρόβλημα στην υποδοχή του usb-c(δεν φορτίζε).

Το πήγα σε e-shop point και μέσα σε 3-4μερες μου πρότειναν πιστωτικό* , επέμεινα με μερικά τηλέφωνα στα κεντρικα κ τελικα μου καταθέσανε τα χρήματα σε λογαριασμό.

*Το πρόβλημα μου με το πιστωτικό ήταν ότι όλο το ποσό έπρεπε να χρησιμοποιηθεί σε μια αγορά.

Γενικά όλη η διαδικασία δεν είχε ιδιαιτερη ταλαιπωρία και ολοκληρώθηκε σχετικά γρήγορα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, roky1978 είπε

Κατά την άποψή μου είναι προσφορά, και κάθε φορά που ένα μεγάλο κατάστημα βγάζει την ίδια τιμή με Σκρουτζ, είναι προσφορά, για πολλούς και διάφορους λόγους, καλύτερη Πολιτικη εγγύησης, δυνατότητα ατόκων δόσεων, δυνατότητα άμεσης παραλαβής του προϊόντος διότι παντού υπάρχουν υποκατάστηματα, όπως και αν παρουσιαστεί κάποιο προβλημα πολύ εύκολα αφήνεις το κινητό και φεύγεις. 

Είναι αξιόπιστο κατάστημα το Arena777. Από εκεί παρήγγειλε ένα κινητό η κοπέλα μου πριν από 1 εβδομάδα και το είχε στα χέρια της μέσα σε λίγες ημέρες. Συν ότι γράφει 2 Έτη Εγγύηση Αντιπροσωπείας.

Δημοσ.

Κάποιες πληροφορίες για το συγκεκριμένο μοντέλο

Το realme GT Master Edition της σειρά GT κυκλοφόρησε στην Ελλάδα με τιμή 469 ευρώ για την “καλή” έκδοση 12GB/256GB.

Από σήμερα 13 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου θα υπάρχει έκπτωση στο συγκεκριμένο μοντέλο 50 ευρώ, οπότε η τιμή του θα ανέρχεται στα 419 ευρώ.

Παρόλα αυτά την έκδοση 8/256gb στα Ευρωπαικά amazon βλέπω ξεκινάει απο τα 399ευρω(κλασσικα στην Ελλαδα έχουμε καπέλo)και το Ισπανικο amazon το έχει στα 379ευρώ αυτή την  στιγμή σε ασπρο χρώμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...