Kostasspil Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Του χρωσταω ολη μου την ταινιοθηκη απο το 2006 και μετα 2
nosstrom Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 πιο πολύ για είδηση μελαγχολίας μου κάνει...μεγαλώσαμε βρε!
Panzeras Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, freegr είπε Ωραία, αλλά πλέον τώρα δεν τα χρειαζόμαστε τόσο καθώς επικρατεί η εποχή του streaming που κάποτε ήταν δύσκολο Ναι που είναι όλα μοιρασμένα σε 10 πλατφόρμες και οι περισσότερες δεν είναι καν διαθέσιμες στην υπέροχη χώρα μας... Ή που πληρώνεις και επιλέγεις τη Χ υπηρεσία γιατί έχει ένα κατάλογο Α και μέσα σε λίγους μήνες οι μισές ταινίες έχουν φύγει... ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΠΧ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ Η ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. 2
giannakos100 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 ελληνική πορνο ταινιοθήκη διατηρείτε ακομα και σημερα όλη κατεβασμένη σε τορρεντ απο τοτε! με τιτλους του αθανατου γκουζγκουνη και άλλων μεγάλων αστερων! δεν υπαρχουν που-θε-να! νιώθω πραγματικά περήφανος για την κληρονομιά που μου άφησες αγαπημενο μ β-τορρεντ ! συγκινήθηκα 😭
imvrios Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Περισσότερο ενδιαφέρον θα είχε η αναφορά των downloads ανά τα χρόνια. Το έχουν και στο youtube και πέρα από το γόητρο δεν έχουν πλέον πραγματικό λόγο που διατηρούν το διαμοιρασμό μέσω torrent.
mariosCS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ρε διαβάζετε την είδηση πριν σχολιάσετε, όχι μόνο τον τίτλο. Το άρθρο μιλάει για μία ταινία συγκεκριμένη που οι δημιουργοί αποφάσισαν να την διαθέσουν μέσω bittorrent για οικονομικούς λόγους. Μην λέτε το μακρύ και το κοντό σας για τα Torrent γενικά και πόσες ταινίες κατεβάσατε 😛 Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2021 από mariosCS 1 2
ekkli Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 17 ώρες πριν, G.TH. είπε Μήπως γίνεται 19; Απόκρυψη περιεχομένων 😄 Εξαρτάται αν μετράς ή αριθμείς... 😄
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα