lost2 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, bazzil είπε Γιατί παπαρια; Σε αυτό δεν χρειάζεται να θυμάσαι κωδικό. Το kepass, που χρησιμοποιείς είναι διαφορετικό απ' αυτό που λανσάρει η Microsoft. Εγώ έτσι όπως το κατάλαβα είναι ακόμη ένας password manager απλά της MS απλά όλα θα γίνονται μέσ το MS authentication, ή δεν κατάλαβα καλά;;
asmilon Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, tsakvas είπε δεν μου χρειαζεται τα θυμαμαι απεξω 😂 Ελα πες μας την αληθεια ποσα ειναι 1 ή 2 τα password που χρησιμοποιεις; 6 λεπτά πριν, lost2 είπε Εγώ έτσι όπως το κατάλαβα είναι ακόμη ένας password manager απλά της MS απλά όλα θα γίνονται μέσ το MS authentication, ή δεν κατάλαβα καλά;; Δεν καταλαβες καλα, στις υπηρεσιες της MS η εισοδος θα γινεται ανοιγοντας την εφαρμογη MS Authenticator και δινοντας απλα την εγκριση απο εκει.
imvrios Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, lost2 είπε Εγώ έτσι όπως το κατάλαβα είναι ακόμη ένας password manager απλά της MS απλά όλα θα γίνονται μέσ το MS authentication, ή δεν κατάλαβα καλά;; Κάθε φορά που πας να συνδεθείς σε υπηρεσία της MS σου δείχνει ένα μοναδικό κωδικό. Πρέπει να ανοίξεις το Micosoft Authenticator, και να τον επιλέξεις ανάμεσα σε τρεις που σου εμφανίζει. Το two factor authentication έχεις το εξής μείον λόγω της ανθρώπινης ανοησίας (για να είμαστε ευθείς): έστω ότι κάποιος κλέβει τον κωδικό σου στη Google. Επειδή έχεις two factor autnentication, δε θα καταφέρει να κάνει login στη Google. Όμως το επόμενο το πράγμα που θα κάνει θα είναι να δοκιμάσει τα ίδια στοιχεία σύνδεσης σε πολλές ακόμα υπηρεσίες, τράπεζες κλπ. Κι επειδή οι περισσότεροι έχουν την κακή συνήθεια να χρησιμοποιούν τον ίδιο κωδικό σε πολλές υπηρεσίες, μάντεψε τι γίνεται πολλές φορές.
tsakvas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, asmilon είπε Ελα πες μας την αληθεια ποσα ειναι 1 ή 2 τα password που χρησιμοποιεις; χρησιμοποιω 15 διαφορετικους κωδικους. θα μου πεις πως γινεται? τους χρησιμοποιω πολλα χρονια κατα ομαδες δηλαδη στις τραπεζες εχω μια ομαδα στα μεϊλ αλλη και ουτο καθε εξης
nick10000 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 εισοδος με qr code εμβολιασμου η rapid test 🤣🤣🤣
molot12 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Σαχλαμάρες, το password πρέπει να υπάρχει μόνο στο μυαλό μας και στην ανάγκη σε ένα χαρτί γραμμένο, οχι σε ηλεκτρονική μορφή, ΟΛΑ χακαρονται. Όσοι ασχολουνται με κρυπτονομισματα κρατανε τις κώδικες λέξεις τους για τα crypto wallets σε χαραγμένες πλακες αλουμινίου 😎 κάτι σαν διατρητη κάρτα αν θυμουνται οι παλιοι . Απλά φτιάξτε μαθηματικά μοτίβα που θα σας επιτρέπουν να θυμάστε ευκολα τους κωδικους και τα pin σας στις τράπεζες. Βοηθάει και στην προληψη του Αλτσχάιμερ 😄
giannakos100 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, nick10000 είπε εισοδος με qr code εμβολιασμου η rapid test 🤣🤣🤣 αμα το ψηφίσουν αυριο στην βουλη μην σου φανει παράξενο κατι τετοιες ιδέες πρεπει να τις πουλαμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα