Προς το περιεχόμενο

Προβλημα καινουριας οθονης AOC Q27G2U

βασιλιάς βάτραχος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα, προσφατα παρατηρησα 4 γκρι κυκλους στην οθονη μου, φαινοντε μονο σε καταλευκο φοντο. Δυστυχως δεν γνωριζω ποσο καιρο ειναι εκει, χρησιμοποιω σχεδον παντου dark mode οποτε δεν ετυχε μεχρι σημερα να τους εντοπισω.. Η οθονη ειναι καινουρια (αγορα αρχες Ιουνιου). Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να ειναι? Εχω επικοινωνησει ηδη με το support της AOC να δω τι θα μου πουνε... Εστειλα και στο καταστημα που την ειχα αγορασει και μου ειπε το εξης:

"Η AOC αναλαμβάνει αποκλειστικά τα προϊόντα της on site. Κάνατε την σωστή κίνηση και επικοινωνήσατε με την AOC καθώς εκείνοι θα σας εξυπηρετήσουν για το προϊόν σας.

Ως επι τω πλείστων η AOC στέλνει μοντέλο αντικατάσταση (αν δεν προβλέπεται η επισκευή του) και παραλαμβάνει το ελλαττωματικό."

Screenshot_2.png

Screenshot_3.png

Screenshot_4.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα

πέραν κάποιου προφανούς σφάλματος της οθόνης, δεν ξέρω τι μπορεί να είναι

ευτυχώς για σένα είναι συμμετρικά και μακρυά μεταξύ τους, ώστε να αποφευχθεί η χρέωσή τους σε σένα ως δαχτυλιές / σημεία πίεσης κατά μεταφορά κλπ

κάνε υπομονή να δεις τι θα κάνει η AOC

• Like 2

Καλημερα, ευχαριστω για την απαντηση, Παρασκευη μεσημερι εκανα το ticket στην AOC και 2 φορες μου εστειλε το ιδιο μηνυμα..

"We have received your message and have updated your case according to the information you have provided.
Case Number: -----------
Subject: 4 gray circles
Model Number: Q27G2U

We will get back to you within the next 24 to 48 hours. With your case number you can reach out to us via any of our support channels listed on the website"

Ερωτηση ισως χαζη, δεν υπαρχει καποιο support εδω στην Ελλαδα για να μιλησω πιο αμεσα ε; 

καλημέρα

δε γνωρίζω για service point στην Ελλάδα

δώσε τους 2 εργάσιμες όπως λένε κ ξαναδες Τετάρτη τι γίνεται, αν δεν σε έχουν ενημερώσει στο μεταξύ

• Like 1

Ελαβα χθες email απο την AOC στο οποιο μου ζητησαν να κανω καποια πραγματα μπας και φτιαξει τα ειχα δοκιμασει ηδη εγω αυτα δεν ειχε αλλαξει κατι και λενε αμα δεν δουλεψει τιποτα να στειλω πληρης διευθυνση και τηλεφωνο. Παει για αντικατασταση; Και πως ακριβως παραλαμβανουν αυτο που εχω και στελνουν το αλλο;

Screenshot_5.png

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημερα παρελαβα την νεα οθονη, ολα καλα χωρις κυκλους 😂 (μετα απο δευτερη αποστολη λογο απωλειας της πρωτης... ανοιξε η γη και την καταπιε) και παρατηρησα το εξης.. οι "σακουλες" στις οποιες βρισκοντε οι οθονες, εχουν 4 τρυπες οι οποιες μοιαζουν αρκετα θα ελεγα με τους 4 κυκλους που ειχα στην παλια οθονη... Υπαρχει περιπτωση να συνδεοντε καπως αυτα τα 2;  Και αν ναι.... υπαρχει καποια εξηγηση για το πως;;  🤣

Screenshot_70.png

Επεξ/σία από βασιλιάς βάτραχος

39 λεπτά πριν, michalhs28 είπε

Μετά από 1 μήνα σου έστειλαν το καινούργιο???

Οχι, 24 Σεπτεμβρη  μου εστειλαν το 1ο το οποιο "χαθηκε" καπου στην θεσσαλονικη υπηρξαν, καποιες διαδικασιες μπας και το εχουν στειλει σε καμια οτι να ναι αποθηκη αλλα στις 11 Οκτωβρη βγηκε το τελικο πορισμα οτι ειχε χαθει εντελως και στις 19 Οκτωβριου (φανταζομαι αφου ειχαν λαβει αποζημιωση απο το 1ο ) εστειλαν το 2ο το οποιο παρελαβα σημερα.

9 ώρες πριν, michalhs28 είπε

Γιατί έχω και θέμα με μια οθόνη Aoc και μίλησα σήμερα με το service και περιμένω τηλέφωνο από αυτούς για αντικατάσταση

Να σου πω την αληθεια δεν μιλησα ποτε με aoc στο τηλεφωνο, εκανα κατευθειαν ticket εδω: https://tpv.secure.force.com/Web2Case/WebformAOC?lang=en  και μετα απο καποιες μερες μου εστειλαν οπως θα δεις και πιο πανω μερικα πραγματα να κανω μπας και φτιαχτει το προβλημα μου το οποιο δεν φτιαχτικε ποτε και προχωρησαμε σε αντικατασταση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...