kostasfalcon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 52 λεπτά πριν, Touloufis είπε Tablet-αρα αν και σε τάμπλετ έχω το iPad Pro 2021 η ευκολία του android (κατά την γνώμη μου ) σε σχέση με το iOS δεν συγκρίνεται. Ε ναι γιατι η Google στηρίζει τα android tablet 😅 εδω σχεδόν οι περισσότερες εφαρμογές δεν υποστηρίζουν καν tablet mode 2
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Touloufis είπε Tablet-αρα αν και σε τάμπλετ έχω το iPad Pro 2021 η ευκολία του android (κατά την γνώμη μου ) σε σχέση με το iOS δεν συγκρίνεται. Τους τρολαρεις ασχημα τωρα και θα στραβωσουνε.😅
manolis940 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε Ε ναι γιατι η Google στηρίζει τα android tablet 😅 εδω σχεδόν οι περισσότερες εφαρμογές δεν υποστηρίζουν καν tablet mode Δεν είμαι φανατικός χρήστης tablet, αλλά δεν έχω συναντήσει ποτέ κάτι τέτοιο τουλάχιστον στις πιο γνωστές εφαρμογές
Vasilisxd Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ignome4 είπε Τίμιο αλλά δεν μπορείς να κανεις και πολλά Ίσα ισα , εάν δεν το θέλεις απλά για χαβαλέ , είναι καλύτερος υποψήφιος για Laptop replacement από ένα iPad λόγω PC mode καθώς και των πραγμάτων που σου επιτρέπει να κανεις το Android. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2021 από Vasilisxd 5
gippas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Ταμπλέτα android στα ίδια σχεδόν λεφτά με ipad που έχει πολύ περισσότερες εφαρμογές και υποστήριξη για 5 χρόνια από Apple είναι χαμένη από την εκκίνηση κττμγ. Btw, είχα πάρει Mi Pad 1 και 2. Τα μηχανηματάκια πολύ αξιοπρεπή από πλευράς hardware αλλά το λογισμικό και η υποστήριξη από Xiaomi Α Θ Λ Ι Α, καμιά σχέση με τα κινητά της. Ελπίζω να έχουν αλλάξει τροπάρι αλλά εγώ λεφτά στη Xiaomi για ταμπλέτα δεν δίνω ξανά. 7 1 2
spectaculator Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Dimitris Theologis είπε mi pad 5 ή ipad pro 2021? ποιο αξιζει καλυτερα? Μακρυα από το MIUI! Δεν σου λέω τίποτ' άλλο! 1 ώρα πριν, Vasilisxd είπε Ίσα ισα , εάν δεν το θέλεις απλά για χαβαλέ , είναι καλύτερος υποψήφιος για Laptop replacement από ένα iPad λόγω PC mode καθώς και των πραγμάτων που σου επιτρέπει να κανεις το Android. Laptop replacement! Και μάλιστα Android! Και μάλιστα με MIUI! Πέθανα στα γέλια! 8 1 2
Vasilisxd Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 58 λεπτά πριν, spectaculator είπε Laptop replacement! Και μάλιστα Android! Και μάλιστα με MIUI! Πέθανα στα γέλια! Από την άποψη ότι έχει καλό file manager , μπορεί να κάνει βασικά πράγματα όπως να φορμάρει ένα δίσκο , να κατεβάσει κάνα torrent , να διαχειριστεί σε παραθυρικό περιβάλλον τις εφαρμογές κλπ , πράγματα τα οποία ένα iPad δεν μπορεί. 3 2
spectaculator Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 41 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε Από την άποψη ότι έχει καλό file manager , μπορεί να κάνει βασικά πράγματα όπως να φορμάρει ένα δίσκο , να κατεβάσει κάνα torrent , να διαχειριστεί σε παραθυρικό περιβάλλον τις εφαρμογές κλπ , πράγματα τα οποία ένα iPad δεν μπορεί. Αυτό είναι για σένα ένα laptop; Το παραθυρικό MIUI περιβάλλον είναι για γέλια! Άσε που καμιά εφαρμογή android δεν κατάφερε να εκθρονίσει καμιά desktop! Όλο το ΜIUI είναι μάπα. MIUI Sucks! Εκατομμύρια κει έξω το κράζουν. Δεν είναι τυχαίο! 1 1 2
ignome4 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Vasilisxd είπε Ίσα ισα , εάν δεν το θέλεις απλά για χαβαλέ , είναι καλύτερος υποψήφιος για Laptop replacement από ένα iPad λόγω PC mode καθώς και των πραγμάτων που σου επιτρέπει να κανεις το Android. Ναι οκ συμφωνώ στο θέμα της παραμετροποίησης, από εκεί + πέρα τι άλλο? Ποιες εφαρμογές και τι υλικό αγοράζεις που σε 6 μήνες με 1 χρόνο θα σου είναι παντελώς άχρηστο
Metaksas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Άπατο θα πάει με την τιμή π έχει τ νέο iPad. 1
busellatos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, trib είπε Ήταν λάθος υποψιάζομαι της πηγής και διορθώθηκε (το ίδιο και η πληροφορία στην ίδια την πηγή). Μουφα είδηση ... η πηγή φταιει. 90% σχολίων άκυρα και ηλίθια τότε. η πηγή και ο μεταφραστής ο άσχετος με τον 660. 5 ετών cpu
Vasilisxd Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 40 λεπτά πριν, spectaculator είπε Αυτό είναι για σένα ένα laptop; Το παραθυρικό MIUI περιβάλλον είναι για γέλια! Άσε που καμιά εφαρμογή android δεν κατάφερε να εκθρονίσει καμιά desktop! Όλο το ΜIUI είναι μάπα. MIUI Sucks! Εκατομμύρια κει έξω το κράζουν. Δεν είναι τυχαίο! Ναι το MiUi παίζει να είναι πλέον το χειρότερο Android περιβάλλον , αλλά συνεχίζει να είναι καλύτερο Laptop replacement από ένα iPad.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε Ναι το MiUi παίζει να είναι πλέον το χειρότερο Android περιβάλλον , αλλά συνεχίζει να είναι καλύτερο Laptop replacement από ένα iPad. Δεν νομιζω οτι ο κατασκευαστης και των δυο να τα εφτιαξε εχοντας στον νου πως ο μητσος απο τα σεπολια θα τα χρησιμοποιησει σαν υποκαταστατο ενος λαπτοπ. Ειναι αλλα προιοντα. Σαν να λεμε ενα μπουφαν δερματινο και ενα σακκακι υφασμα. Και τα δυο κανουνε καλα αυτο που πρεπει αλλα δεν αντικαθιστα το ενα το αλλο. Γνωμη μου. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2021 από Επισκέπτης
GreekLegend2 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, gippas είπε Ταμπλέτα android στα ίδια σχεδόν λεφτά με ipad που έχει πολύ περισσότερες εφαρμογές και υποστήριξη για 5 χρόνια από Apple είναι χαμένη από την εκκίνηση κττμγ. Btw, είχα πάρει Mi Pad 1 και 2. Τα μηχανηματάκια πολύ αξιοπρεπή από πλευράς hardware αλλά το λογισμικό και η υποστήριξη από Xiaomi Α Θ Λ Ι Α, καμιά σχέση με τα κινητά της. Ελπίζω να έχουν αλλάξει τροπάρι αλλά εγώ λεφτά στη Xiaomi για ταμπλέτα δεν δίνω ξανά. Μονο που στην τιμή που κανει το mi pad παιρνεις το ipad με τεράστια bezel και 32 gb χώρο.. Γελάνε και οι πέτρες 1000 φορές να παρω αυτό ή της huawei. Μιλαω παντα σε αυτο το ευρος τιμης, οσοι λενε "ναι αλλα το ipad δεν εχει αντίπαλο" δεν βλεπουν καν τη διαφορά στη τιμή. 1000 φορες αυτο ή της huawei παρα ενα ipad με bezel 2014 και 32 gb χώρο χωρίς δυνατότητα επέκτασης. Αν εχεις 600 με 1000 ευρώ και εγώ το ipad θα προτεινα... Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2021 από GreekLegend2
DrFreeman Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 hours ago, Touloufis said: Tablet-αρα αν και σε τάμπλετ έχω το iPad Pro 2021 η ευκολία του android (κατά την γνώμη μου ) σε σχέση με το iOS δεν συγκρίνεται. Οπως το δει κανείς, ανάλογα με τις εργασίες που εκτελείς στη συσκευή σου. Για τη χρήση που κάνω εγώ προσωπικά στο iPad, το iPadOS έρχεται κουτί. Το android με εξυπηρετεί πολύ στο smartphone ωστόσο. Best of both worlds για μένα. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2021 από DrFreeman 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα