Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το 11 ιντσών tablet της Xiaomi υποστηρίζει και το stylus Smart Pen.

Την ίδια μέρα που η Xiaomi ανακοίνωσε τη νέα σειρά smartphone 11T, η εταιρεία επιβεβαίωσε επίσης και την παγκόσμια κυκλοφορία του Android tablet της, Xiaomi Pad 5. Το tablet, που κυκλοφόρησε στην Κίνα τον Αύγουστο, θα κυκλοφορήσει τώρα και στην Ευρώπη. Η ανακοίνωση δεν αναφέρει ποια Android έκδοση θα διαθέτει, παρ’ όλα αυτά θα διαθέτει το κλασσικό περιβάλλον χρήσης της εταιρείας MIUI.

Το tablet έχει οθόνη 11 ιντσών με ανάλυση 2560 x 1600 pixels ενώ θα υποστηρίζει και ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Στο εσωτερικό, το tablet εξοπλίζεται με τον επεξεργαστή της Qualcomm Snapdragon 860, 6GB RAM αλλά και αποθήκευση 128/256GB. Το βασικό σύστημα κάμερας αποτελείται από έναν αισθητήρα 13MP ενώ η selfie κάμερα είναι στα 8MP.

Επίσης, διαθέτει τέσσερα ηχεία που προσφέρουν υποστήριξη Dolby Atmos αλλά μπαταρία 8.720mAh για την οποία η Xiaomi αναφέρει αυτονομία μίας ολόκληρης ημέρας και όπου ο χρήστης μπορεί να φορτίσει με τον φορτιστή 22.5W που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία. Το Xiaomi Pad 5 υποστηρίζει ακόμη και τη γραφίδα Xiaomi Smart Pen, την οποία όμως ο κάτοχος του tablet θα πρέπει να αγοράσει ως ξεχωριστό αξεσουάρ.

Το Xiaomi Pad 5 θα διατεθεί σε δύο χρώματα, Cosmic Grey και Pearl White και θα κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου. Η τιμή για την έκδοση των 6/128GB είναι στα €349 ενώ για την έκδοση 6/256GB στα €399.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Tablet-αρα αν και σε τάμπλετ έχω το iPad Pro 2021 η ευκολία του android (κατά την γνώμη μου ) σε σχέση με το iOS δεν συγκρίνεται.

• Like 12
  • Thanks 4
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mε χαλαει λιγο που δεν υποστηριζει Wifi 6, BT5.2 και δεν εχει GPS. Το Pro που τα εχει αυτα, δυστυχως, δεν θα ερθει στην Ευρωπη (ακομα).

Επεξ/σία από ardi21
Δημοσ.

Snapdragon 860 έχει οχι 660

Παρολα αυτά είμαι περίεργος να δω εάν εάν οι τιμές στην Ευρώπη ισχύουν και για την Ελλάδα. Που είναι Ευρώπη 😂

• Like 6
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Touloufis είπε

Tablet-αρα αν και σε τάμπλετ έχω το iPad Pro 2021 η ευκολία του android (κατά την γνώμη μου ) σε σχέση με το iOS δεν συγκρίνεται.

mi pad 5 ή ipad pro 2021? ποιο αξιζει καλυτερα?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, stivaks72 είπε

Που πα ρε καραμήτρο με sd660 και 350€. 

Μάλλον λάθος στο άρθρο. Παντού λένε ότι έχει SD 860.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, sv398 είπε

Και kimovil gsmarena και AliExpress λένε για 860.
https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-mi-pad-5
https://www.aliexpress.com/item/1005003118654716.html?af=52769&cn=3702&cv=4161
https://www.gsmarena.com/xiaomi_pad_5-11042.php

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, panagi0tisgr είπε

Snapdragon 860 έχει οχι 660

Παρολα αυτά είμαι περίεργος να δω εάν εάν οι τιμές στην Ευρώπη ισχύουν και για την Ελλάδα. Που είναι Ευρώπη 😂

Οι τιμες ισχυουν για Ευρωπαικα amazon.

Στην Ελλαδα μιας και δεν υπαρχει αντιπροσωπεια,εαν ερθει θα ειναι κλασσικα με κάποιο καπελο στην τιμη απο Infoquest.

• Like 2
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, sv398 είπε

Ήταν λάθος υποψιάζομαι της πηγής και διορθώθηκε (το ίδιο και η πληροφορία στην ίδια την πηγή).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...