Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Kthulhou είπε

δυστυχώς πλέον δε γίνεται, γιατί έχει σταματήσει η υποστήριξη από τη microsoft κ στα 2007 και στα 2010, που σημαίνει πως για να βάλεις αναβαθμίσεις κλπ για να ανοίγουν τα νέα αρχεία .docx, xlsx, pptx κλπ θα χάσεις πολύ χρόνο

Μια χαρά ανοίγει τα πάντα. Μήπως μπερδεύεσαι με το 2003?

• Like 2
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οκ , παίζει να μπερδεύτηκα με τις εκδόσεις, σόρρυ για όποια τυχούσα αναστάτωση.

από HRK πάντως που  πήρα ms office 2019 pro με 4 ευρώ, μια χαρά παίζει 

είχα δυσκολευτεί να βρω να κατεβάσω το αρχείο, αλλά από εδώ https://tb.rg-adguard.net/public.php το κατέβασα μια χαρά.

• Like 2
Δημοσ.
22 ώρες πριν, andreas1gr είπε

20€;;;;;;!!!!!!!

Τι να πω.... Ειναι πολλά τα λεφτά Άρη... 😂

3 χρόνια τωρα με ολα αυτά τα κλειδιά των 1-2-3-4€ δεν ειχα ποτέ θέμα... 

Τεσπα τώρα έγινε η αγορά. 

βρε, ας γινει δουλεια και να μην ξανακουσω:
-Αγορι μου, κατι μου βγαζει το word, δε καταλαβαινω, δε με αφηνει να γραψω...
και δε πειραζει :Ρ

Δημοσ.

Παιδιά μια βοήθεια, αγόρασα 3 λαπτοπ για τα παιδιά μου και θέλω να περάσω τα office για να κάνουν εργασίες κτλ που μπορώ να βρω οικονομικές άδειες; 

Δημοσ.
On 20/09/2021 at 21:08, lazarnik said:

Παιδιά μια βοήθεια, αγόρασα 3 λαπτοπ για τα παιδιά μου και θέλω να περάσω τα office για να κάνουν εργασίες κτλ που μπορώ να βρω οικονομικές άδειες; 

Άμα διαβάσεις πιο πίσω, προτείνουν από ebay στα 3-4 ευρώ η κάθε άδεια. Από κλειδάδικα θα την βρεις στα 7-8-9 ευρώ. Ψάξε από ebay. Πήγαινε πιο πίσω και διάβασε το νήμα και ζήτα από αυτόν που προτείνει από ebay μήπως ξέρει κάναν έμπιστο πωλητή.

Δημοσ.
Στις 19/9/2021 στις 12:00 ΜΜ, Kthulhou είπε

οκ , παίζει να μπερδεύτηκα με τις εκδόσεις, σόρρυ για όποια τυχούσα αναστάτωση.

από HRK πάντως που  πήρα ms office 2019 pro με 4 ευρώ, μια χαρά παίζει 

είχα δυσκολευτεί να βρω να κατεβάσω το αρχείο, αλλά από εδώ https://tb.rg-adguard.net/public.php το κατέβασα μια χαρά.

Μπαινοντας στο site της MS
βαζεις το key που έχεις 
κατεβαινει installer
και
σου κατεβαζει την αναλογη εκδοση!
γιατι κι εγω δε μπορεσα να βρω ευκολα την εκδοση PRO PLUS

Δημοσ.

η αγοράζεις άδεια 365 office με συνδρομή το χρόνο ή ανά μήνα

εγώ έχω αγοράσει άδειες από διάφορα κλειδάδικα

έχω κλειδιά για windows/office από την ίδια την MS (Lifetime)

στην εργασία έχουμε κλειδιά για windows/office που ειλικρινά δεν μου λείπουν μακάρι να είχα τόσους υπολογιστές για να τα εγκαταστήσω...

τα χέρια πάντως μου έλυσε η άδεια 365 office καθώς το χρησιμοποιώ και από κινητές συσκευές.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Και γιατί δεν ρωτάτε όταν δυσκολεύεστε

είναι πιο γλυκό όταν γίνεται από τα χεράκια μας ! 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδιά τι έγινε εξαφανίστηκαν όλες οι άδειες office 2019 των €3 από ebay και aliexpress? ή ακρίβηναν ξαφνικά?

ebay δεν μου βγάζει κανένα αποτέλεσμα και aliexpress μόνο κάτι shadow shops (π.χ shop9....)

επείγομαι για μια άδεια σήμερα, μπορεί να βοηθήσει κάποιος?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, red66phone είπε

ρε παιδιά τι έγινε εξαφανίστηκαν όλες οι άδειες office 2019 των €3 από ebay και aliexpress? ή ακρίβηναν ξαφνικά?

ebay δεν μου βγάζει κανένα αποτέλεσμα και aliexpress μόνο κάτι shadow shops (π.χ shop9....)

επείγομαι για μια άδεια σήμερα, μπορεί να βοηθήσει κάποιος?

Με 1,89 ευρώ βρήκα με το πρώτο κλικ…

Πόσο πιο φτηνά ψάχνεις και δεν βρίσκεις; Εκτός και αν θέλεις από πολύ επώνυμα καταστήματα και σε τιμή χώμα… δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτή την ζωή….

https://www.aliexpress.com/item/1005003393490349.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.12d93e48QTFH6e&algo_pvid=d82d9839-9c00-43da-90dd-57271d83ffd0&algo_exp_id=d82d9839-9c00-43da-90dd-57271d83ffd0-14&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000025580190783"}

Επεξ/σία από andreas1gr
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Με 1,89 ευρώ βρήκα με το πρώτο κλικ…

Πόσο πιο φτηνά ψάχνεις και δεν βρίσκεις; Εκτός και αν θέλεις από πολύ επώνυμα καταστήματα και σε τιμή χώμα… δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτή την ζωή….

https://www.aliexpress.com/item/1005003393490349.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.12d93e48QTFH6e&algo_pvid=d82d9839-9c00-43da-90dd-57271d83ffd0&algo_exp_id=d82d9839-9c00-43da-90dd-57271d83ffd0-14&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000025580190783"}

όπως έγραψα, βρίσκω μόνο από shadow shops, όπως ακριβώς αυτό που αναφέρετε (shop9...) με 0 reviews, 0 orders, 0 followers και based on Brasil...

οπότε παραβλέπω τα υπόλοιπα σχόλια σας.

• Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, red66phone είπε

όπως έγραψα, βρίσκω μόνο από shadow shops, όπως ακριβώς αυτό που αναφέρετε (shop9...) με 0 reviews, 0 orders, 0 followers και based on Brasil...

οπότε παραβλέπω τα υπόλοιπα σχόλια σας.

Οκ.

Μην αγοράζεις τότε από τα «shadow shops»…

Δικό σου το πορτοφόλι, δική σου η απόφαση…

Δημοσ.

προφανώς και δεν είναι για τα €3, αλλά δεν μου πάει να κάνω συναλλαγή με τέτοιο μαγαζί...

εσείς έχετε κάνει επιτυχώς από το συγκεκριμένο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...