koulouri Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα, Εχω την παρακάτω εκδοση Office 2016 pro plus... ( Αγνοούμαι οτι λεει ενεργοποιημενο ) θελω να αγορασω αδεια απο τις προσφορες του Insomnia Ειμαστε 99,9% σιγουροι οτι θα δουλεψει;; Είχε καποιος προβλημα με αδεια;; κι αν ναι πως το ελυσε;;
micos000 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, koulouri είπε Αγνοούμαι οτι λεει ενεργοποιημενο Αγνοείσαι;;; Γιατί! Πέρα από την πλάκα, να ξέρεις ότι οι άδειες αυτές είναι προς την γκρι ζώνη της νομιμότητας. Συνήθως είναι άδειες από επιχειρήσεις ή εκπαιδευτικά ιδρύματα. Αυτό σημαίνει ότι (συνήθως) δεν θα ακυρωθεί η άδεια, χωρίς όμως να είναι και δεδομένο. Μια άλλη περίπτωση είναι η διαμοιρασμένες άδειες, οι οποίες είναι συνήθως καθαρές άδειες αλλά μοιρασμένες σε πολλούς "πελάτες". Γενικά κανείς δεν θα σου εγγυηθεί ότι η άδεια σου θα δουλεύει για πάντα αλλά αν σου ακυρωθεί, συνήθως σου δίνουν άλλο serial. Εννοείτε ότι ξεχνάς τον cloud λογαριασμό που δίνει η ms γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα κλειδώσει σύντομα και θα χάσεις ότι έχεις ανεβάσει. Αυτό είναι με τις 365 συνδρομές. Θα έλεγα αν τελικά πας σε φθηνό κλειδί να προτιμήσεις retail serial αντί για phone activation. 2
koulouri Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, micos000 είπε Αγνοείσαι;;; Γιατί! Πέρα από την πλάκα, να ξέρεις ότι οι άδειες αυτές είναι προς την γκρι ζώνη της νομιμότητας. Συνήθως είναι άδειες από επιχειρήσεις ή εκπαιδευτικά ιδρύματα. Αυτό σημαίνει ότι (συνήθως) δεν θα ακυρωθεί η άδεια, χωρίς όμως να είναι και δεδομένο. Μια άλλη περίπτωση είναι η διαμοιρασμένες άδειες, οι οποίες είναι συνήθως καθαρές άδειες αλλά μοιρασμένες σε πολλούς "πελάτες". Γενικά κανείς δεν θα σου εγγυηθεί ότι η άδεια σου θα δουλεύει για πάντα αλλά αν σου ακυρωθεί, συνήθως σου δίνουν άλλο serial. Εννοείτε ότι ξεχνάς τον cloud λογαριασμό που δίνει η ms γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα κλειδώσει σύντομα και θα χάσεις ότι έχεις ανεβάσει. Αυτό είναι με τις 365 συνδρομές. Θα έλεγα αν τελικά πας σε φθηνό κλειδί να προτιμήσεις retail serial αντί για phone activation. χαχαχα, το αγνοουμαι δε ξερω πως το εγραψα!!! "αγνοήστε" ηθελα να γραψω!!! Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες, θα ψαχτω καλυτερα πριν το αγορασω
koulouri Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Μπορει να ειναι προφανης η απαντηση αλλα.... Αυτη ειναι phone activation: Microsoft Office 2016 Pro Professional Plus CD-KEY, Office 2016 Pro Key | godeal24.com και αυτη ειναι η retail: Buy Microsoft Office 2016 Pro Plus /1 PC - godeal24.com @micos000
micos000 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Σωστά. Ιδίως το 1ο το λέει παρακάτω στις οδηγίες... Αναφορά σε κείμενο Step 4: Choose activation by telephone". 1
antbyron Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Και retail να αγοράσεις, να ξέρεις ότι έχει περιορισμένο αριθμο ενεργοποιήσεων. Δηλαδή αν κάνεις format κάνα 2 φορές, μπορεί κάποια στιγμή να φας άκυρο στην ενεργοποίηση. 2
andreas1gr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, koulouri είπε Καλησπέρα, Εχω την παρακάτω εκδοση Office 2016 pro plus... ( Αγνοούμαι οτι λεει ενεργοποιημενο ) θελω να αγορασω αδεια απο τις προσφορες του Insomnia Ειμαστε 99,9% σιγουροι οτι θα δουλεψει;; Είχε καποιος προβλημα με αδεια;; κι αν ναι πως το ελυσε;; Μπες AliExpress ή eBay και αγόρασε ένα κλειδί με λιγότερο από 3 ευρώ και κάνε την δουλειά σου… 1
koulouri Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτο πριν το comment σου αγορασα κλειδι απο godeals...... @andreas1gr Εγινε η εγκατασταση, ολα καλα!!! Ωστοσο ευχαριστω πολυ... Χαλαλι τα 20€ παραπανω αρκει να μην βγαζει μνμ για μη ενεργοποιημενα office, γιατι ειναι στον υπολογιστη της μητερας μου και μου το επισημαινει ολη την ωρα! ( το περιεργο ειναι πως ειχα ηδη office 2016 pro plus ΑΛΛΑ δεν λειτουργουσε το κλειδι, επρεπε να κατεβασω την εκδοση απο το one_click_install της M$ )
micos000 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Για τους μεγαλύτερους μόνο office 2007. Ούτε ενεργοποιήσεις, ούτε χαζομάρες. 3 1 1
koulouri Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Εχεις δικιο αλλα οταν οι μεγαλοι μαθουν με χιλια ζορια 1 λογισμικο, ( το ιδιο ειναι αλλα καταλαβαινεις πως το εννοω ) αντε να τους εξηγησεις και να τους μαθεις κατι "λιγο" διαφορετικο!!!!
andreas1gr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 51 λεπτά πριν, koulouri είπε 1 λεπτο πριν το comment σου αγορασα κλειδι απο godeals...... @andreas1gr Εγινε η εγκατασταση, ολα καλα!!! Ωστοσο ευχαριστω πολυ... Χαλαλι τα 20€ παραπανω αρκει να μην βγαζει μνμ για μη ενεργοποιημενα office, γιατι ειναι στον υπολογιστη της μητερας μου και μου το επισημαινει ολη την ωρα! ( το περιεργο ειναι πως ειχα ηδη office 2016 pro plus ΑΛΛΑ δεν λειτουργουσε το κλειδι, επρεπε να κατεβασω την εκδοση απο το one_click_install της M$ ) 20€;;;;;;!!!!!!! Τι να πω.... Ειναι πολλά τα λεφτά Άρη... 😂 3 χρόνια τωρα με ολα αυτά τα κλειδιά των 1-2-3-4€ δεν ειχα ποτέ θέμα... Τεσπα τώρα έγινε η αγορά. 1
kostanen Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Εμένα πάντως ένα office 365 lifetime (????) από ebay με 2-3 ευρώ, μου κλείδωσε στους 9 μήνες. Εννοείται πως ο πωλητής είχε εξαφανιστεί... 1
GrMikeD Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Έχω αγοράσει τουλάχιστον 15 τέτοιες άδειες τα τελευταία 5 χρόνια, κανένα απολύτως πρόβλημα
Kthulhou Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, micos000 είπε Για τους μεγαλύτερους μόνο office 2007. Ούτε ενεργοποιήσεις, ούτε χαζομάρες. δυστυχώς πλέον δε γίνεται, γιατί έχει σταματήσει η υποστήριξη από τη microsoft κ στα 2007 και στα 2010, που σημαίνει πως για να βάλεις αναβαθμίσεις κλπ για να ανοίγουν τα νέα αρχεία .docx, xlsx, pptx κλπ θα χάσεις πολύ χρόνο
Τέρης Α. Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 30 λεπτά πριν, Kthulhou είπε για να βάλεις αναβαθμίσεις κλπ Δηλαδή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα