Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,
Εχω την παρακάτω εκδοση Office 2016 pro plus...
( Αγνοούμαι οτι λεει ενεργοποιημενο ;) )
θελω να αγορασω αδεια απο τις προσφορες του Insomnia 
Ειμαστε 99,9% σιγουροι οτι θα δουλεψει;;
Είχε καποιος προβλημα με αδεια;; κι αν ναι πως το ελυσε;;

12.PNG

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, koulouri είπε

Αγνοούμαι οτι λεει ενεργοποιημενο

Αγνοείσαι;;; Γιατί! :D

Πέρα από την πλάκα, να ξέρεις ότι οι άδειες αυτές είναι προς την γκρι ζώνη της νομιμότητας. Συνήθως είναι άδειες από επιχειρήσεις ή εκπαιδευτικά ιδρύματα. Αυτό σημαίνει ότι (συνήθως) δεν θα ακυρωθεί η άδεια, χωρίς όμως να είναι και δεδομένο. Μια άλλη περίπτωση είναι η διαμοιρασμένες άδειες, οι οποίες είναι συνήθως καθαρές άδειες αλλά μοιρασμένες σε πολλούς "πελάτες".

Γενικά κανείς δεν θα σου εγγυηθεί ότι η άδεια σου θα δουλεύει για πάντα αλλά αν σου ακυρωθεί, συνήθως σου δίνουν άλλο serial.

Εννοείτε ότι ξεχνάς τον cloud λογαριασμό που δίνει η ms γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα κλειδώσει σύντομα και θα χάσεις ότι έχεις ανεβάσει. Αυτό είναι με τις 365 συνδρομές.

Θα έλεγα αν τελικά πας σε φθηνό κλειδί να προτιμήσεις retail serial αντί για phone activation.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, micos000 είπε

Αγνοείσαι;;; Γιατί! :D

Πέρα από την πλάκα, να ξέρεις ότι οι άδειες αυτές είναι προς την γκρι ζώνη της νομιμότητας. Συνήθως είναι άδειες από επιχειρήσεις ή εκπαιδευτικά ιδρύματα. Αυτό σημαίνει ότι (συνήθως) δεν θα ακυρωθεί η άδεια, χωρίς όμως να είναι και δεδομένο. Μια άλλη περίπτωση είναι η διαμοιρασμένες άδειες, οι οποίες είναι συνήθως καθαρές άδειες αλλά μοιρασμένες σε πολλούς "πελάτες".

Γενικά κανείς δεν θα σου εγγυηθεί ότι η άδεια σου θα δουλεύει για πάντα αλλά αν σου ακυρωθεί, συνήθως σου δίνουν άλλο serial.

Εννοείτε ότι ξεχνάς τον cloud λογαριασμό που δίνει η ms γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα κλειδώσει σύντομα και θα χάσεις ότι έχεις ανεβάσει. Αυτό είναι με τις 365 συνδρομές.

Θα έλεγα αν τελικά πας σε φθηνό κλειδί να προτιμήσεις retail serial αντί για phone activation.

χαχαχα, το αγνοουμαι δε ξερω πως το εγραψα!!! "αγνοήστε" ηθελα να γραψω!!!
Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες, θα ψαχτω καλυτερα πριν το αγορασω ;)

Δημοσ.

Και retail να αγοράσεις, να ξέρεις ότι έχει περιορισμένο αριθμο ενεργοποιήσεων. Δηλαδή αν κάνεις format κάνα 2 φορές, μπορεί κάποια στιγμή να φας άκυρο στην ενεργοποίηση.

• Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, koulouri είπε

Καλησπέρα,
Εχω την παρακάτω εκδοση Office 2016 pro plus...
( Αγνοούμαι οτι λεει ενεργοποιημενο ;) )
θελω να αγορασω αδεια απο τις προσφορες του Insomnia 
Ειμαστε 99,9% σιγουροι οτι θα δουλεψει;;
Είχε καποιος προβλημα με αδεια;; κι αν ναι πως το ελυσε;;

12.PNG

Μπες AliExpress ή eBay και αγόρασε ένα κλειδί με λιγότερο από 3 ευρώ και κάνε την δουλειά σου…

412916953_.png.a27ab8ded073943f52b3c3e4914ef383.png

• Like 1
Δημοσ.

1 λεπτο πριν το comment σου αγορασα κλειδι απο godeals...... @andreas1gr
Εγινε η εγκατασταση, ολα καλα!!!
Ωστοσο ευχαριστω πολυ...
Χαλαλι τα 20€ παραπανω αρκει να μην βγαζει μνμ για μη ενεργοποιημενα office, γιατι ειναι στον υπολογιστη της μητερας μου και μου το επισημαινει ολη την ωρα!
( το περιεργο ειναι πως ειχα ηδη office 2016 pro plus ΑΛΛΑ δεν λειτουργουσε το κλειδι, επρεπε να κατεβασω την εκδοση απο το one_click_install της M$ )

Δημοσ.

Εχεις δικιο αλλα οταν οι μεγαλοι μαθουν με χιλια ζορια 1 λογισμικο,
( το ιδιο ειναι αλλα καταλαβαινεις πως το εννοω )
αντε να τους εξηγησεις και να τους μαθεις κατι "λιγο" διαφορετικο!!!!

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, koulouri είπε

1 λεπτο πριν το comment σου αγορασα κλειδι απο godeals...... @andreas1gr
Εγινε η εγκατασταση, ολα καλα!!!
Ωστοσο ευχαριστω πολυ...
Χαλαλι τα 20€ παραπανω αρκει να μην βγαζει μνμ για μη ενεργοποιημενα office, γιατι ειναι στον υπολογιστη της μητερας μου και μου το επισημαινει ολη την ωρα!
( το περιεργο ειναι πως ειχα ηδη office 2016 pro plus ΑΛΛΑ δεν λειτουργουσε το κλειδι, επρεπε να κατεβασω την εκδοση απο το one_click_install της M$ )

20€;;;;;;!!!!!!!

Τι να πω.... Ειναι πολλά τα λεφτά Άρη... 😂

3 χρόνια τωρα με ολα αυτά τα κλειδιά των 1-2-3-4€ δεν ειχα ποτέ θέμα... 

Τεσπα τώρα έγινε η αγορά. 

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα πάντως ένα office 365 lifetime (????) από ebay με 2-3 ευρώ, μου κλείδωσε στους 9 μήνες. 

Εννοείται πως ο πωλητής είχε εξαφανιστεί... 

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, micos000 είπε

Για τους μεγαλύτερους μόνο office 2007. Ούτε ενεργοποιήσεις, ούτε χαζομάρες.

δυστυχώς πλέον δε γίνεται, γιατί έχει σταματήσει η υποστήριξη από τη microsoft κ στα 2007 και στα 2010, που σημαίνει πως για να βάλεις αναβαθμίσεις κλπ για να ανοίγουν τα νέα αρχεία .docx, xlsx, pptx κλπ θα χάσεις πολύ χρόνο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...