tz_aristotelis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Καλημέρα , καλησπέρα. Έχω ένα kit powerline tplink pa4010p v4 νομίζω , και λειτουργικά είμαι οκ. Θέλω να το επεκτείνω και βλέπω ότι υπάρχει και το v5 ίδιο ..... Προσπάθησα να δω τι στο καλό διαφορές έχουν και δεν βρήκα. Μήπως κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει? Επίσης να υποθέσω ότι έχουν και συμβατότητα μεταξύ τους.....? Ευχαριστώ για το χρόνο σας και ζητώ συγνώμη αν το θέμα έχει ξανασυζητηθεί... Αριστοτέλης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros_s Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Αφού θες να πας σε ίδιο δεν θα ήταν καλύτερα να μιλήσεις με την ίδια την εταιρία https://www.tp-link.com/gr/support/contact-technical-support/ Σε κάθε περίπτωση σε όλους του Vendor οι εκδόσεις .v ή rev αφορούν αλλαγές στο hardware και κάποιες φορές και σε Firmware το οποίο μπορεί ή μπορεί και όχι να βγει και για τις προγενέστερες εκδόσεις. Τα πρωτόκολλα και τα standards που χρησιμοποιούνται είναι αυτά που σε ενδιαφέρουν. Στο παρακάτω thread εξηγώ κάποια πράγματα εισαγωγικά στα Powerline αν θες ρίξε μια ματιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz_aristotelis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 ok σας ευχαριστω. Θα κινηθω συμφωνα με την συμβουλη σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα