JTRGamer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα ,είχα αγοράσει πριν 3 χρόνια ένα μεταχειρισμένο σκουτεράκι 50cc από ένα μαγαζί με μηχανάκια και μετά από 5 μήνες τους το πουλησα πίσω . το θέμα είναι οτι μπήκα σήμερα στο taxisnet να κατεβάσω το pdf του εκκαθαριστικό και βλέπω ότι έχω στο όνομά μου το όχημα με τις πινακίδες πχ. ΑΑΑ-1111 που είναι το σκουτεράκι που τους είχα πουλήσει πίσω μετά μπήκα στο site της ΑΑΔΕ για να δω την κατασταση και γράφει "Όχημα σε εκούσια ακινησία" Είναι νορμαλ αυτό ; Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2021 από JTRGamer
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Οταν λες το πουλησες εγινε και κανονικα η μεταβιβαση στα χαρτια ? 1
Joshua21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, JTRGamer είπε Καλημέρα ,είχα αγοράσει πριν 3 χρόνια ένα μεταχειρισμένο σκουτεράκι 50cc από ένα μαγαζί με μηχανάκια και μετά από 5 μήνες τους το πουλησα πίσω . το θέμα είναι οτι μπήκα σήμερα στο taxisnet να κατεβάσω το pdf του εκκαθαριστικό και βλέπω ότι έχω στο όνομά μου το όχημα με τις πινακίδες πχ. ΑΑΑ-1111 που είναι το σκουτεράκι που τους είχα πουλήσει πίσω μετά μπήκα στο site της ΑΑΔΕ για να δω την κατασταση και γράφει "Όχημα σε εκούσια ακινησία" Είναι νορμαλ αυτό ; Προφανώς δεν τους το πούλησες όπως λες, τουλάχιστον όχι επισήμως, μάλλον τους το έδωσες μαζί με εξουσιοδοτήσεις ώστε να μπορούν να το βάλουν σε ακινησία και να το μεταβιβάσουν όποτε και αν πουληθεί. 1
JTRGamer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 25 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Προφανώς δεν τους το πούλησες όπως λες, τουλάχιστον όχι επισήμως, μάλλον τους το έδωσες μαζί με εξουσιοδοτήσεις ώστε να μπορούν να το βάλουν σε ακινησία και να το μεταβιβάσουν όποτε και αν πουληθεί. Ναι μαλλον αυτο έγινε
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, JTRGamer είπε Ναι μαλλον αυτο έγινε Κλασσική κίνηση που την κάνουν και οι μαντράδες αυτοκινήτων για να μην τα έχουν στο ονομα τους μέχρι να πουληθούν. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2021 από Ukforthemoment 1
JTRGamer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ώπα ακυρο τελικά, πήρα μόλις τηλ και μου είπανε οτι έχει πωληθεί το σκουτερακι που πήρα και μετά θυμηθηκα οτι ο αριθμος πινακίδας αυτός είναι το παλιό μου αμάξι που είχε χαλάσει Σορρυ για το τοπικ που ανοιξα Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2021 από JTRGamer 1 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Κλασσική κίνηση που την κάνουν και οι μαντράδες αυτοκινήτων για να μην τα έχουν στο ονομα τους μέχρι να πουληθούν. Ετσι ακριβως ....Ειχα πουλησει σε μαντρα ενα ΙΧ με εξουσιοδοτηση να το πουλησει και τρομαξα να τελειωσει αυτη η ιστιρια Ηταν μηνες στο ονομα μου .ΠΡΟΣΟΧΗ . 1
GeorgeTrzs Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Λιγο δυσκολο 50αρι μηχανακι να εμφανιζεται στο taxisnet επισης...μονο στη τροχαια που εκδιδει τις αδειες τους υπαρχουν καταγεγραμμενα.... 1 1
Joshua21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, GeorgeTrzs είπε Λιγο δυσκολο 50αρι μηχανακι να εμφανιζεται στο taxisnet επισης...μονο στη τροχαια που εκδιδει τις αδειες τους υπαρχουν καταγεγραμμενα.... Όντως, απάντησα χωρίς να προσέξω καν ότι στο αρχικό post έγραφε για 50αρι. 1
StamTheMan Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Χλωμο να εμφανιζεται το 50ρι στο taxis. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα