Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα ,είχα αγοράσει πριν 3 χρόνια ένα μεταχειρισμένο σκουτεράκι 50cc από ένα μαγαζί με μηχανάκια και μετά από 5 μήνες τους το πουλησα πίσω .

το θέμα είναι οτι μπήκα σήμερα στο taxisnet να κατεβάσω το pdf του εκκαθαριστικό και βλέπω ότι έχω στο όνομά μου το όχημα με τις πινακίδες πχ. ΑΑΑ-1111 που είναι το σκουτεράκι που τους είχα πουλήσει πίσω μετά μπήκα στο site της ΑΑΔΕ για να δω την κατασταση και γράφει "Όχημα σε εκούσια ακινησία"

Είναι νορμαλ αυτό ; 

Επεξ/σία από JTRGamer
Δημοσ.
4 ώρες πριν, JTRGamer είπε

Καλημέρα ,είχα αγοράσει πριν 3 χρόνια ένα μεταχειρισμένο σκουτεράκι 50cc από ένα μαγαζί με μηχανάκια και μετά από 5 μήνες τους το πουλησα πίσω .

το θέμα είναι οτι μπήκα σήμερα στο taxisnet να κατεβάσω το pdf του εκκαθαριστικό και βλέπω ότι έχω στο όνομά μου το όχημα με τις πινακίδες πχ. ΑΑΑ-1111 που είναι το σκουτεράκι που τους είχα πουλήσει πίσω μετά μπήκα στο site της ΑΑΔΕ για να δω την κατασταση και γράφει "Όχημα σε εκούσια ακινησία"

Είναι νορμαλ αυτό ; 

Προφανώς δεν τους το πούλησες όπως λες, τουλάχιστον όχι επισήμως, μάλλον τους το έδωσες μαζί με εξουσιοδοτήσεις ώστε να μπορούν να το βάλουν σε ακινησία και να το μεταβιβάσουν όποτε και αν πουληθεί.

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Προφανώς δεν τους το πούλησες όπως λες, τουλάχιστον όχι επισήμως, μάλλον τους το έδωσες μαζί με εξουσιοδοτήσεις ώστε να μπορούν να το βάλουν σε ακινησία και να το μεταβιβάσουν όποτε και αν πουληθεί.

Ναι μαλλον αυτο έγινε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, JTRGamer είπε

Ναι μαλλον αυτο έγινε

Κλασσική κίνηση που την κάνουν και οι μαντράδες αυτοκινήτων για να μην τα έχουν στο ονομα τους μέχρι να πουληθούν.

Επεξ/σία από Ukforthemoment
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ώπα ακυρο τελικά, πήρα μόλις τηλ και μου είπανε οτι έχει πωληθεί το σκουτερακι που πήρα και μετά θυμηθηκα οτι ο αριθμος πινακίδας αυτός είναι το παλιό μου αμάξι που είχε χαλάσει

Σορρυ για το τοπικ που ανοιξα 

Επεξ/σία από JTRGamer
  • Like 1
  • Confused 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Κλασσική κίνηση που την κάνουν και οι μαντράδες αυτοκινήτων για να μην τα έχουν στο ονομα τους μέχρι να πουληθούν.

Ετσι ακριβως ....Ειχα πουλησει  σε μαντρα ενα ΙΧ με εξουσιοδοτηση να το πουλησει και τρομαξα να τελειωσει αυτη η ιστιρια

Ηταν μηνες στο ονομα μου .ΠΡΟΣΟΧΗ .

• Like 1
Δημοσ.

Λιγο δυσκολο 50αρι μηχανακι να εμφανιζεται στο taxisnet επισης...μονο στη τροχαια που εκδιδει τις αδειες τους υπαρχουν καταγεγραμμενα....

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, GeorgeTrzs είπε

Λιγο δυσκολο 50αρι μηχανακι να εμφανιζεται στο taxisnet επισης...μονο στη τροχαια που εκδιδει τις αδειες τους υπαρχουν καταγεγραμμενα....

Όντως, απάντησα χωρίς να προσέξω καν ότι στο αρχικό post έγραφε για 50αρι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...