Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας!

Είμαι στην αναζήτηση νέας τηλεόρασης 65 ίντσες ! Το μπάτζετ που διαθέτω είναι 1.500 με 2.000 ευρώ και μιας και είμαι τελείως άσχετος με τις τηλεοράσεις!Ήθελα την γνώμη σας και τις προτάσεις σας! Σε κάποια καταστήματα που πήγα μου πρότειναν να πάω σε oled... 

Επεξ/σία από Nikolson
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Nikolson είπε

Καλησπέρα σας!

Είμαι στην αναζήτηση νέας τηλεόρασης 65 ίντσες ! Το μπάτζετ που διαθέτω είναι 1.500 με 2.000 ευρώ και μιας και είμαι τελείως άσχετος με τις τηλεοράσεις!Ήθελα την γνώμη σας και τις προτάσεις σας! Σε κάποια καταστήματα που πήγα μου πρότειναν να πάω σε oled... 

Η OLED προϋποθέτει ένα mini baby sitting από μέρους σου. Αν και εφόσον είσαι διατεθειμένος να το τηρήσεις και να μην την έχεις ανοιχτή 24 ώρες το 24ωρο τότε πήγαινε άφοβα. Αυτό για να αποφευχθεί βραχυπρόθεσμα burn-in που βρίθει το internet με παράπονα αλλά και "λύσεις" για τις OLED. 

Σου παραθέτω ένα ελληνικό site που έχουν αρκετά χρήσιμα tips και είναι πηγή γνώσης αν θες να προχωρήσεις στην αγορά μιας OLED: 

https://avclub.gr/index.php?threads/Όλα-όσα-πρέπει-να-γνωρίζω-για-το-burn-in-και-τις-oled.166066/

Διαφορετικά υπάρχουν εξίσου ενδιαφέρουσες προτάσεις από LCD .  Εδώ, θα βρεις προτάσεις από έγκυρο site. 

Καλή ανάγνωση!😎

• Like 1
Δημοσ.

Αρχικά σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας! Η χρήση της τηλεόρασης είναι καθημερινά 1-2 ώρες παιδικα ε και το βραδάκι κάνα κανάλι ,καμία σειρά-έργο στο netflix.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, HALF EVIL είπε

Σήμερα δεν θα κοίταγα τίποτε άλλο εκτός από OLED. 

Δεν είναι αρκετά risky σαν επιλογή αν δεν ξέρουμε την χρήση που θα κάνει κάποιος να προτείνουμε τεχνολογία OLED; Έχει αλλάξει κάτι; Αν είναι έτσι και 'γω σύντομα θα πάρω TV και αντί για samsung QN90A ή SONY X90J  που είχα κατά νου, θα παώ εκεί. Ο λόγος που δεν το κάνω είναι ξεκάθαρα το burn-in + ότι είμαι gamer που κάνει αρκετά συχνά pause, βλέπω netflix και μένω με την κοπέλα μου, που σίγουρα θα ξεχνάει να κλείνει ανά 4 ώρες την τηλεόραση. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...