Προς το περιεχόμενο

tp-link

mrgiannis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα εχω παρει ενα λαπτοπ κυριως να το χρησιμοποιω για σοσιαλ και να κατεβαζω καμια ταινια απο torrent, αλλα μαζι ειχε ενα στικακι το tp-link 150mbps wireless n nano usb adapter προφανως ειναι για να βρω το δικτυο μου .Αλλα το προβλημα δεν ειναι αυτο, ειναι οτι εχω 50 γραμμη και κατεβαζω μια ταινια απο το torrent και σερνεται το κατεβασμα, μηπως πρεπει να κανω καποια αλλη ρυθμιση ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tp-link έχω αλλά στην πρίζα και είμαι αρκετά ευχαριστημένος γιατί είναι μια καλή εταιρεία.

Πρέπει να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις στην αρχή.

Δεν ξέρω σε εσένα πως είναι.

Έχω βέβαια 24αρη αλλά το 13αρη το πιάνω με σχέση που έπιανα 6-8.

Τώρα εσύ που κατεβάζει δεν ξέρω πιο έχεις (εγώ έχω το qBittorrent)για παιχνίδια που είναι περισσότερα gb από μια ταινία.

Δες με LAN που έχει πιο σταθερή σύνδεση.

Επεξ/σία από GATE123

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως σου είπα δεν ξέρω το δικό σου.

Στο δικό μου το βάζεις απλός στην πρίζα το ανοίγεις και από το ρούτερ πατάς το  κουμπί WPS και σε 2 λεπτά γίνεται σύνδεση.

Δες το μοντέλο στο Google να δεις πως γίνεται η σύνδεση.

Επεξ/σία από GATE123

21 ώρες πριν, mrgiannis είπε

το εχω μειωσει το upload,και ομως δεν εχει built in wifi για αυτο το ειχε πακετο το tp-link 

Toshiba Satellite Pro R50 Series αυτο εχω 

Εχει wifi https://laptopmedia.com/laptop-specs/toshiba-satellite-pro-r50-b/#:~:text=Ethernet LAN-,Wi-Fi 802.11ac,-Bluetooth 4.0

https://www.cnet.com/products/toshiba-satellite-pro-r50-c-15-6-core-i5-6200u-8-gb-ram-1-tb-hdd/#:~:text=Wireless Protocol,ac%2C Bluetooth 4.0

Για ψαξε καλύτερα,εχουν και διακόπτη τα toshiba.Μαλλον είχε χαλάσει,κομμένη κεραία; , και στο πούλησαν με το στικάκι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, mrgiannis είπε

Καλησπέρα δυστυχώς αυτό εχω

Για ψάξε αυτό που λέει ο @Ukforthemoment

Γιατί είναι περίεργο να μην δεν έχει.

Επεξ/σία από GATE123

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/9/2021 στις 11:07 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

Laptop χωρίς built in wifi?Περιεργο .

Το κατέβασμα ανέβασμα το έχεις τελείως ελεύθερο απο το utorrent ?Αν ναι μείωσε το  upload.

Το μηχάνημα βγαίνει με WifiAC. Προσφανώς ή του το δώσανε χωρίς την internal κεραία ή δεν έχουν περαστεί drivers

Αν μπορείς φίλε μου @mrgiannis, πρόσθεσε το ακριβές μοντέλο ή ψάξε το με το serial εδώ https://emea.dynabook.com/support/businesslaptops/# , είναι μάλλον απίθανο, εκτός να το πήρες refurbished που μπορεί να αφαιρέθηκε για χψ λόγους. Σε κάθε περίπτωση ξεκίνα τον έλεγχο με το καλώδιο όπως σε συμβούλεψαν πιο πάνω. Αν οι ταχύτητες είναι πάλι χαμηλές δεν φταίει το adapter αλλα ο ρουτερ, η γραμμή κοκ. Εναλλακτικά προμηθεύσου κάποιο άλλο δοκιμασμένο με θετικά σχόλια. 

Επεξ/σία από spyros_s

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πήγαινε στο bios και δες αν έχει wifi enable/disable

πήγαινε μέσα στα windows, διαχειριση συσκευών, και δες αν στους προσαρμογείς δικτύου αναφέρει ασύρματο προσαρμογέα

προφανώς το πήρες μεταχειρισμένο ή ακόμα χειρότερα "εκθεσιακό / refurbished" κλπ

anyway, με καλώδιο θα πηγαίνει μια χαρά

άλλη λύση, είναι αν το modem/router σου έχει και 5GHz δίκτυο, να πάρεις συμβατό για τα 5 GHz, κερδίζεις σε ταχύτητα αρκετά

πχ https://www.e-shop.gr/tp-link-archer-t2u-ac600-wireless-dual-band-usb-adapter-p-PER.612728

Επεξ/σία από Kthulhou

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...