Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, icystack είπε

Και πολύ καλά έκανε, γιατί τα windows (εντελώς τυχαία) όταν πάς να διαλέξεις default browser δε σου έβγαζαν την επιλογή του firefox ούτε μπορούσες να διαλέξεις εξωτερικό αρχείο .exe.

Γουστάρεις που η google κάνει track ο,τι κάνεις, σε όποια σελίδα και αν μπαίνεις, ακόμα και στο "incognito" mode? Σου αρέσει πολύ ο big brother,?

Γιατί απο ταχύτητα σε πραγματικές εφαρμογές είναι παρόμοιοι - για να μη μιλήσουμε για μνήμη.

δηλαδή βλέπουν τι πορνό μαρέσουν? 

image.png.2475e685f3672b718bc99d881d0a1520.png

Επεξ/σία από dkstopo
Δημοσ.

Ο Firefox έχω την εντύπωση ότι είναι πιο αργός στις σελίδες τις Google.

Δημοσ.

Προσωπικα με εχει βολεψει (εδω και πολλα χρονια) απιστευτα ο firefox και δεν με ενδιαφερει τι ταχυτητες εχουν μεταξυ τους οι browsers. Αν υπαρχουν διαφορες μεταξυ τους ειναι ανευ σημασιας...Απορω με τα σχολια ορισμενων να πεισουν αλλους με την επιλογη τους.

• Thanks 1
Δημοσ.

Εντελώς συμπτωματικά, λίγα λεπτά πριν διάβαζα ένα άρθρο με θέμα το web browser privacy, πόσο και με ποιο τρόπο συλλέγουν στοιχεία του χρήστη κ.α.
If you're serious about browser privacy, you should probably pass on Edge or Yandex, claims Dublin professor
Να σημειώσω πως είναι περσινό, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει από τότε.

Δημοσ.

Πείτε μου παρακαλώ! Μόνο σε εμένα σέρνεται ο firefox στο insomnia.gr τον τελευταίο χρόνο; Μιλάμε λες και το site δεν είναι συμβατό με τον browser...

Δημοσ.

Εμένα στον φορητό υπολογιστή μου που είναι πενταετίας , τρέχει πάντα πιο γρήγορα ο Firefox. Δεν ξέρω τι έχουν κάνει οι προγραμματιστές,αλλά τρέχει πιο γρήγορα. Και μου αρέσει που έχει επιλογή για τους trackers και πόσο τους αφήνεις να ανιχνεύουν την περιήγησή σου. Ξέρω ότι υπάρχει πλέον και στον Edge πλέον αυτή η επιλογή , αλλά , όπως είπα πιο γρήγορος ο Firefox.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην επόμενη αναβάθμιση ασφαλείας των Windows θα λυθεί το πρόβλημα και θα είναι πάλι δύσκολο να γίνει.

Γιατί μόνο ο Edge μεταφέρει με ασφάλεια τα δεδομένα σου στη M$...

Στο άρθο: έχω δοκιμάσει Firefox και Brave σε κινητό με άθλιο cpu και 1GB RAM. Ο Brave (chromium based) είναι αισθητά καλύτερος. Άρα υποθέτω ότι όντως είναι πιο ελαφρύς. Σε ένα high end σύστημα η διαφορά μπορεί να μην είναι αισθητή. Παρόλα αυτά, προτιμώ brave στα PC και bromite σε κινητό. Τον Chrome που λέτε, δεν τον ξέρω...

Είμαι υπέρ του ανοικτού λογισμικού, αλλά ο Firefox έχει πράγματα που δε μου αρέσουν. Από default έχει ανοικτές τρύπες ασφαλείας και μόνο αν τις φτιάξεις από τις επιλογές του και βάλεις και ένα σωρό πρόσθετα γίνεται καλός. Εδώ και ο οδηγός:

https://restoreprivacy.com/firefox-privacy/

Βαρέθηκα να το κάνω σε κάθε εγκατάστασή του και τον άφησα.

Επεξ/σία από Tlykog
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, dkstopo είπε

δηλαδή βλέπουν τι πορνό μαρέσουν?

ναι βλέπουν (η γκουγκλ δηλαδή με chrome) οτιδήποτε κάνεις στο ίντερνετ,

ούτε η ίδια το αρνείται,

τι σου φαίνεται παράξενο;

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Neural_handshake είπε

δεν γουσταρω καθολου ,πριν εναν μηνα περιπου γυρισα ολες μου τις συσκευες σε firefox ,default παντου ,τα παντα ολα με firefox 24/7

αντεξα 2 εβδομαδες ,ειναι αισθητα πιο αργος κυριως σε αποκριση, στα android μου εμεινα με firefox , ειναι αρκετα πιο βολικος χωρις να υστερει σε ταχυτητα ,desktop πισω σε chrome

Σε android τον βρισκω χιλες φορες πιο αργο απο chromium based.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, icystack είπε

Και πολύ καλά έκανε, γιατί τα windows (εντελώς τυχαία) όταν πάς να διαλέξεις default browser δε σου έβγαζαν την επιλογή του firefox ούτε μπορούσες να διαλέξεις εξωτερικό αρχείο .exe.

Γουστάρεις που η google κάνει track ο,τι κάνεις, σε όποια σελίδα και αν μπαίνεις, ακόμα και στο "incognito" mode? Σου αρέσει πολύ ο big brother,?

Γιατί απο ταχύτητα σε πραγματικές εφαρμογές είναι παρόμοιοι - για να μη μιλήσουμε για μνήμη.

o firefox  εχασε απο την στιγμη που αρχισε να προσπαθει να αντιγραψει τον κρομ σε ολα + drop support npapi

Δημοσ.

Σε ενα γερο συτημα ο chrome ειναι λιγο πιο γρηγορος οπως και ολοι οι chromium.

Αλλα ειδικα ο chrome ειναι memory hog. Σε ενα συστημα με λιγη μνημη σερνεται.

Στο δικο μου μηχανημα (5950x,64gb cl16 3600, evo 980 pro) o chrome και ο edge πετανε.

Αλλα απο netscape navigator και μετα μονο firefox και ας ειναι πιο αργος.-

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...