afm Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Αν δεν σπάσεις αυγά δεν κάνεις ομελέτα. Αν δεν ανοίξεις το κουτί δεν μπορείς να δεις αν υπάρχει κάποιο ποτενσιόμετρο για την ρύθμιση της ενίσχυσης. Πρέπει να ανοίξεις το κουτί στον ιστό και αν υπάρχει ρυθμιστής να αυξήσεις (ή να μειώσεις) την ενίσχυση.
vaggelis7172 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, afm είπε Αν δεν σπάσεις αυγά δεν κάνεις ομελέτα. Αν δεν ανοίξεις το κουτί δεν μπορείς να δεις αν υπάρχει κάποιο ποτενσιόμετρο για την ρύθμιση της ενίσχυσης. Πρέπει να ανοίξεις το κουτί στον ιστό και αν υπάρχει ρυθμιστής να αυξήσεις (ή να μειώσεις) την ενίσχυση. Επειδη ειμαι ασχετος με αυτα,υπαρχει κινδυνος να με χτυπησει το ρευμα?μηπως πρεπει να εχω σβηστη την τηλεοραση?
tedybear Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, vaggelis7172 είπε ...υπαρχει κινδυνος να με χτυπησει το ρευμα?μηπως πρεπει να εχω σβηστη την τηλεοραση? Είναι χαμηλές οι τάσεις (12 ή 24V) που βγάζει το τροφοδοτικό αλλά για ασφάλεια ναι, θα έχεις κλειστό το τροφοδοτικό όπως και την τηλεόραση. Και αν θέλεις εππλέον ασφάλεια βγάλτα και από την πρίζα. Το κουτί στον ιστό είναι αυτό που σε ενδιαφέρει. Αυτό θα ανοίξεις για να εντοπίσεις τυχόν ρυθμιστές και για να δεις τα καλώδια της κεραίας που συνδέονται εκεί μέσα σε τι κατάσταση είναι (αν είναι στη θέση τους ή κάποιο έχει κοπεί όπως και αν οι επαφές είναι καθαρές ή έχουν σκουριές, άλατα κ.λπ.). Το τροφοδοτικό δεν το ανοίγεις. Δεν έχει κάτι να φτιάξεις ή να ρυθμίσεις μέσα. Μια ματιά θα ρίξεις εξωτερικά, να δεις αν τα καλώδια της κεραίας που φτάνουν σε αυτό είναι στη θέση τους. Τίποτα άλλο. Αν το λαμπάκι του (φαντάζομαι έχει ένα ενδεικτικό λαμπάκι) ανάβει, δεν ασχολείσαι περισσότερο μαζί του. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα