skimnos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Λόγω δυσεπίλυτων προβλημάτων στην πολυκατοικία που μένω (κέντρο Αθήνας), εδώ και πάνω από ένα μήνα δεν έχω τηλέφωνο και ίντερνετ. Ψάχνομαι να βρω εταιρία και πρόγραμμα που να προσφέρει απεριόριστο ασύρματο ίντερνετ χωρίς σταθερό τηλέφωνο. Από ταχύτητες δεν καίγομαι καθόλου αρκεί να μπορεί να τρέξει η cosmote tv. Θεωρώ ότι μια σύνδεση 24αρα θα με καλύψει. Έχετε να προτείνετε κάτι αξιόλογο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 απεριόριστο ασύρματο ίντερνετ μέσω κινητής τηλεφωνίας να φανταστώ.. Δες ποια εταιρία έχει καλό σήμα στην περιοχή σου και μπες σε κάποιο πακέτο.. Όλες κάτι δίνουν αλλά να έχεις καλο σήμα είναι το θέμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skimnos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, vagelis2019 είπε απεριόριστο ασύρματο ίντερνετ μέσω κινητής τηλεφωνίας να φανταστώ.. Δες ποια εταιρία έχει καλό σήμα στην περιοχή σου και μπες σε κάποιο πακέτο.. Όλες κάτι δίνουν αλλά να έχεις καλο σήμα είναι το θέμα.. Καλό σήμα έχει και η cosmote και η Vodafone. Για wind δεν έχω άποψη. Εννοείς τα προγράμματα gigamax? Προς όλους: Η skytelecom άραγε αξίζει ή θα μπλέξω χειρότερα από όσο σήμερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, skimnos είπε Καλό σήμα έχει και η cosmote και η Vodafone. Για wind δεν έχω άποψη. Εννοείς τα προγράμματα gigamax? Προς όλους: Η skytelecom άραγε αξίζει ή θα μπλέξω χειρότερα από όσο σήμερα; Εγω τωρα που είδα από vodafone cu έχει ακόμα την καλοκαιρινή προσφορά με 9,90 απεριόριστα data.. Για 30 μέρες.. Το gigamax είναι cosmote νομιζω.. Με πάγιο.. Θα έχει και κάποια προσφορά η cosmote what's up σίγουρα για απεριόριστα data.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skimnos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Ωραία αυτά τα προγράμματα με 10€ για ένα μήνα. Συμφωνώ. Άλλωστε, αυτό της cosmote έχω ενεργοποιήσει για να έχω ίντερνετ στο σπίτι. Το θέμα είναι ότι αυτά έχουν ημερομηνία λήξης. μετά τι κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν ξέρω πόσο ακόμα θα τρέχει η προσφορά του cu γιατί είναι καλοκαίρινη.. Μετα αν δεν υπάρχει προσφορά πας στα unlimited με πάγιο.. δεν βρίσκω κάποιο σταθερό πακέτο για απεριόριστα data στο cu που έχω εγώ τώρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twoface Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, skimnos είπε Καλό σήμα έχει και η cosmote και η Vodafone. Για wind δεν έχω άποψη. Εννοείς τα προγράμματα gigamax? Προς όλους: Η skytelecom άραγε αξίζει ή θα μπλέξω χειρότερα από όσο σήμερα; https://www.freetoconnect.gr/ χωρίς συμβόλαιο. Τους έχω 1 χρόνο σχεδόν και είμαι ευχαριστημένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skimnos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον! Το γεγονός ότι είναι χωρίς συμβόλαιο ειναι λίαν ικανοποιητικό! Σε ευχαριστώ για την πρόταση 40 λεπτά πριν, Twoface είπε https://www.freetoconnect.gr/ χωρίς συμβόλαιο. Τους έχω 1 χρόνο σχεδόν και είμαι ευχαριστημένος 2 ώρες πριν, vagelis2019 είπε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twoface Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 και σκέψου ότι τον αύγουστο που πέρασε δεν πλήρωσα γιατί τους είπα να με κλείσουν λόγο διακοπών. Απλά είναι τα 99€ που ζητάνε για την εγκατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skimnos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, Twoface είπε και σκέψου ότι τον αύγουστο που πέρασε δεν πλήρωσα γιατί τους είπα να με κλείσουν λόγο διακοπών. Απλά είναι τα 99€ που ζητάνε για την εγκατάσταση. αυτή η ευελιξία με βολεύει απίστευτα! από ταχύτητες πώς είναι; σε ποια περιοχή είσαι; σκέφτομαι να βάλω την 20αρα. μέχρι πρότινος με vodafone κλείδωνε στα 11-12 και ήμουν ευχαριστημενος για αυτά που ήθελα. Θα τα πιάνει λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twoface Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Εγώ είμαι στα Σεπόλια. Η ταχύτητα είναι όσο λέει. Δηλαδή υπολογίζεις download απο 3.5 mb/s έως 3.7mb/s και update στα 3mbps κάπου στα 350kilobyte το δευτερόλεπτο. Η Εγκατάσταση γίνεται στην ταράτσα όπου σου βάζουν ένα μικρό πιάτο και με ένα καλώδιο ethernet έρχεται μετά στο διαμέρισμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nokuser Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 17/9/2021 στις 8:34 ΜΜ, skimnos είπε Ωραία αυτά τα προγράμματα με 10€ για ένα μήνα. Συμφωνώ. Άλλωστε, αυτό της cosmote έχω ενεργοποιήσει για να έχω ίντερνετ στο σπίτι. Το θέμα είναι ότι αυτά έχουν ημερομηνία λήξης. μετά τι κάνω; Στο my cu μου λέει να κάνω και μηνιαία ανανέωση του unlimited data με 9.90 για ένα μήνα,άμα είναι κάντο τώρα που δεν έχει βγει η μέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skimnos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Επανέρχομαι για να ενημερώσω ότι έκανα τις επαφές με το freetoconnect. Ήρθαν οι τεχνικοί της εταιρίας αλλά για κακή μου τύχη δεν μπορούν να βρουν επαρκές σημα. Εκτός από την novelcomm μήπως γνωρίζετε κάποια άλλη εταιρία wisp που να δραστηριοποιείται στο κέντρο της Αθήνας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikolasKon14 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Εγώ θα προτεινα με κινητή και μέσω 4G.Εγώ μετά τα αλλεπάλληλα προβλήματα με σταθερή Vodafone,θα πάω σε Wind απεριόριστα.Η πιο φθηνή και από σήμα είναι οκ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twoface Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Κρίμα. Είναι και άλλη μία που δεν έχει συμβόλαιο αλλά και αυτή πατάει στο ίδιο δίκτυο. Τώρα αναγκαστικά μόνο με data Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα