chkontog Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα, μένω στην Βοιωτία και απο σήμερα πρέπει να επανασυντονήσουμε τους δέκτες μας για να πιάνουν τα κανάλια. Πήγα σε έναν θείο μου να τον βοηθήσω που έχει 3 τηλεοράσεις στο σπίτι. Η πρώτη που είναι κοντά στην κεραία τα έπιασε αμέσως όλα (Turbo X) Η δεύτερη που είναι στην κρεβατοκάμαρα (και λίγο πιο μακριά απ' την κεραία) δεν μου εμφάνιζε καν το μενού για επανασυντονισμό του σήματος (Samsung) Και η τρίτη που είναι και αυτή λίγο πιο μακριά απ' την κεραία έπιασε μόνο 3 κανάλια, το star κεντρικής ελλάδος, το ένα και το έψιλον. Μπορεί να μου πεί κάποιος τι πρέπει να κάνω;
xsterg Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 απο οτι παρατηρησα και εγω οι φθηνες μαρκες εχουν πιο φιλικο μενου απο τις ακριβες! πηρα μια για την κουζινα της μανας μου μαρκας arielli απο το eshop σε τιμη χωμα πραγματικα και το μενου και η εικονα της δεν παιζονται! εχω τις αλλες τις sony που οταν χρειαστηκε επανασυντονισμος εφαγα ενα απογευμα στην καθε μια! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα