MariosApc Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά,αγόρασα αυτές τις μέρες ένα μτ 03 και θέλω να πάρω εξοπλισμό.Για κράνος έχω ήδη το hjc c70 που το φοράω στο παπί για το ντελίβερι αλλά πιστεύω πως δεν μου κάνει για αυτή την μηχανή και με ανοιχτούς αεραγωγούς και ζελατίνα έχει θόρυβο στα 80 χλμ(πιο πάνω δεν το έχω πάει οπότε δεν ξέρω).Κοίταγα το shoei nxr,agv k6,arai δεν ξέρω ποιο μοντέλο είναι καλό για naked.Μπάτζετ για το κράνος είναι από 300-500 άντε μαξ 550. Μετά θέλω να αγοράσω μπουφάν χειμωνιάτικο αδιάβροχο το οποίο μάλλον θα το φοράω και μέχρι απρίλη(αν βγάλω την επένδυση).Δεν έχω ιδέα από μπουφάν.Κοίταγα κάποια που είναι σαν πόλης με κουκούλα κλπ αλλά δεν ξέρω κατά πόσο έχουν καλή προστασία.Δεν με νοιάζει πολύ το να φαίνεται ότι είναι μπουφάν μηχανής(μέχρι ενός ορίου)με νοιάζει να έχει καλή προστασία σε ώμους,αγκώνες και πλάτη είδα πως πάει έξτρα.Οποιαδήποτε καθόδηγηση είναι ευπρόσδεκτη.Μπάτζετ από 200-400 ευρώ. Ύστερα θέλω να πάρω και χειμωνιάτικα γάντια,αδιάβροχα,κοκκάλινα μπάτζετ μέχρι 100 ευρώ. Σόρρυ για την έκθεση και ευχαριστώ προκαταβολικά.
apostolosapok Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Το shoei nxr2 είναι καινούργιο και πολύ καλό κράνος και για naked, τώρα για μπουφάν και γάντια πρέπει να πας σε κατάστημα να δεις τι σε βολεύει και να δοκιμάσεις το κράνος προφανώς, έγω που είχα αρχικά ένα φθηνό μπουφάν και γάντια το μετάνιωσα γιατί άρχισαν να χαλάνε αρκετά γρήγορα ενώ το dainese που έχω τώρα δεν έχει πάθει τίποτα. Πρέπει στην τιμή του jacket να προσθέσεις τα προστατευτικά γιατί τα περισσότερα δεν έχουν πλάτη , στήθος ή τα φθηνά έχουν τις πλάκας που είναι σχεδόν άχρηστα, μην πάρεις 4 εποχών σε ένα για naked γιατί η βροχή και ο αέρας θα περνάει από τα φερμουάρ εξαερισμού και δεν παλεύεται. Τα γάντια πρέπει να είναι στο σωστό μέγεθος και να έχουν επίσης προστατευτικά στα σωστά σημεία μην βλέπεις design, για χειμώνα θα πρέπει να είναι και αδιάβροχα ειδικά για naked. Τέλος μην ξεχνάς παντελόνι / παπούτσια οι ποιο συχνοί τραυματισμοί είναι σε χέρια και πόδια όχι πλάτη , στήθος.
MariosApc Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) κατέληξα στο shoei gt air II,το πρόβλημα είναι πως μετά τα 95-100 χλμ αν γυρίσω πλάι ή πισω για να δω το κράνος κουνιέται λίγο και δεν είναι τελείως σταθερό.Αν πηγαίνω ευθεία το κράνος δεν κουνιέται με όσα χλμ και να πάω.Είναι φυσιολογικό; Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2021 από MariosApc
gleft Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 διάλεξες καλό κράνος αλλά μάλλον το πήρες σε λάθος μέγεθος.
MariosApc Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, gleft είπε διάλεξες καλό κράνος αλλά μάλλον το πήρες σε λάθος μέγεθος. small φοράω στα κράνη σε όσες εταιρίες έχω δοκιμάσει.
gleft Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 αν δεν εχει mips το κράνος τότε δε πρέπει να κουνιέται, άρα δε μένει κάτι άλλο. εκτός αν έβγαλες να πλύνεις τα μαξιλαράκια μέσα και δε μπήκαν καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα